10 tecken på att du är den rätta

Är du en av alla dem som funderar på att lämna din partner? Du kanske tycker att din partner inte fattar längre, uppvaktar dig fel och du har själv slutat engagera dig i ditt förhållande.  Du har stängt av och nu funderar du på att lämna. Din önskan att få vara själv är obeskrivlig.

ögonkontaktIdag vill jag skriva om att hitta den rätta. Dels för att jag själv förstått att jag är min mans rätta och jag har insett att han är min. När du möter en person som du tycker är gruvligt bra ser du inte alla dåliga sidor. Vi väljer ju att visa de bra och så gör ju du också. Efter ett tag ser du inte längre det som var bra. Du börjar se sidor du ogillar. Du lämnar och provar en ny som känns fantastisk. Efter tag ser du inte det fantastiska längre. Du provar en ny. Vi träffar många som är den rätta genom livet. Jag tror inte vi kan möta en som är den rätta. Jag tror vi kan möta många som är rätt, just nu.

Förhållanden ska utveckla dig, den ska se till att du blir den bästa versionen av dig själv. Det betyder att du har samma uppgift för din omgivning och den du är partner till.  Därför blir det första du ska göra att älska dig själv. För när två människor som älskar sig själv möts kan förhållandet utvecklas till flygande höjder. Och när det blir tuffa tider och de väljer att utvecklas tillsammans händer magi. Detta är min egen erfarenhet kring att ha mött den rätta.

1.       Flabba. Släpp taget och bli varandras bästa vänner. När alla gränser är släppta och ni är era inre barn tillsammans, tillåter ni varandra vara sig själva. Ni är inte i kontroll eller i rädslor. Ni är i ett förhållande. Du vågar släppa på prestige, status och det materiella och bara flabbar.  

skrattar

2.       Ögonkontakt. Ni kan stirra i ögonen hur länge som helst, ser du universum i din partners ögonen? Där har du svaren på om du kan öppna upp på alla nivåer. Var det länge sen ni stirrade i varandras ögon är det dags att börja öva.

3.       Fysisk kontakt är viktig, jätteviktigt. Men se till att det är kontakt från hjärtat. Att vara med varandra i hjärtat betyder inte att det varar för evigt, men det varar just nu. Problemet är att du ser människan och känner inte in. När du ser människor dömer du dem utifrån status, när du känner människor kliver du in i hjärtkontakt. Det är tecknet på att det är den rätta.

4.        Det finns inga konstiga stunder. Jag har varit i förhållanden där jag känt mig obekväm i tystnad eller att gå på toa. När du är tyst eller det kommer kroppsljud utan att det är pinsamt är det ett gott tecken. Det hela går ut på att ni inte längre känns som två, utan ni känns som förlängningar av varandra. Gemensam tystnad gör under, var dig själv och kom ihåg att handling visar mer än ord.

5.       Överflöd av ärlighet. En känsla av att du kliver över din integritet om du visar dina facebook-meddelanden är ett dåligt tecken. Är du måttligt ointresserad och lite rädd för att visa dina telefonmeddelande är det ett tecken på att den du lever med inte är den rätta. För när du är med den rätta finns det ingen privat gräns, ni är ett. Du är inte rädd för att uttrycka dig. Med den rätta vet du att livet är fyllt med ljus och mörker och ni delar det. Dömer inte varandra utan ni båda vet att det handlar om resan, den gemensamma resan att utvecklas.  Det finns tuffa stunder. Du är inte perfekt, så vad ger dig rätten att kräva perfektionism tillbaka. Hedra varandras skavanker och utveckla varandra tillsammans.

stöd

6.       Stöd varandra. Det gör under. Var glad när din partner gör framgång. Din rätta tillåter dig att göra succé. Ni gläds med varandra i framgång och stöttar varandra i motgång. Och ni vet var den andre står på sin väg. Var också noggrann med att skilja på stötta och korrigera.

7.       Energigivande! Sluta gnäll, det är energitagande och det tar er ingenstans. Det som händer är att det blir mer gnäll. Fokusera istället på lösningar så ni kan växa och expandera med varandra och var och en för sig till oanade höjder. Lösningar är positivt. Energi är alltid påslaget, var noggrann med vilken energi du föder varandra med. Ha roligt! Det är tufft, men jobba på det!

 

8.       Uppmuntrar dig att älska dig själv. Och uppmuntra din partner att älska sig själv. Ni ska inte förändra varandra, utan hedra era olikheter. Du ska följa sin passion och fallenhet, likaså ska du tillåta din partner att vara i sin. Överge inte dig själv utan fortsätt vattna dina behov. Och tillåt din partner att vattna sina behov. Balansera jobbet med dig själv och ditt förhållande. Förhållande pågår hela tiden och det är evolution. Häng med i den.

hångla

9.       Hångla offentligt! När du visar känslor och öppnar upp i offentliga sammanhang visar det att du är stolt. Skriv brev och visa upp för andra att din partner är viktig det visar känslor, känslor berör.  Ta aldrig varandra för givet. Du vill göra din partner så glad som du själv vill vara glad. Gnäll inte på den andra utan njut av att göra din rätta glad.

 

10.   Du blir gladare, sexigare och mer hälsosam med din partner. I så fall är du med den rätta. Ditt liv får mening. Du älskar dig själv oavsett om du är ensam eller ej, men när du hittar den rätt vill du dela din kärlek till livet och då kommer du till ett annat steg i utvecklingen. Yttre omständigheter spelar inte längre någon roll. Du vill vara med den rätta och då spelar ingenting någon roll, bara du blir gladare och du ser att den rätta mår gott.

Ett äkta förhållande är med någon som accepterar ditt förflutna. Stödjer dig idag. Och älskar ditt mot att möta framtiden.

Där är de tio tecknen. Stämmer den? Det finns bara en den rätta och det är den som är rätt just nu. Du möter olika för att du ska utveckla dig och bli medveten. Känner du igen dig i något från listan, då vet du att det finns möjlighet att utvecklas tillsammans eller välja att gå. Ibland blir man klar med varandra, överlämna sin partner till att bli någon annans rätta. Eller att du behöver bli någon annans rätta.

älskar mig

Allt handlar till slut alltid om att du ska bli medveten och älska dig själv – när du kommit dit vill du bara dela med dig av din passion och din tid, allt annat är fortfarande viktigt, men oviktigt.

ByButeo flyger högt igen – medvetet klarsynt och harmoniskt
//Rebecka

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.