ÄNGLAKORT

Fredag, en dag som många har valda värderinga kring hur den ska upplevas. Dagens vägledning handlar om ditt egna ledarskap, ditt fokus och din egen kreativitet. Kortet vi får kommer även idag från en ärkeängel. Denna ärkeängel gillar kamomill, ringblomma, rosmarin, solros och salvia. Färgen förknippas med guld, dagen är söndag och årstiden är just den vi upplever nu, sommar.

Rymdsten_guldÄNGLAKORTET

Har du gissat vem det är? Tror du känt rätt, för dagens stöd kommer från ingen mindre än ärkeängeln Mikael. Till dig som läser detta och ändå är lite försiktig med änglar vill jag att du ska veta att ärkeänglarna inte är knutna till någon religion. De är stora och kraftfulla, deras uppgift är att vaka, vaka över alla invånare på jorden oavsett.  Och jo, de omnämns i flera olika religiösa böcker, men de är inte fastlåsta inne i någon specifik.

Mikael vill berätta för dig att du redan vet svaret på din fråga. Han kommer denna fredag för att ge dig och din omgivning beskydd, men också för att du ska våga vara lite modigare. Mod innebär att du ska tänka konsekvens i  dina handlingar. Fundera på om det i detta läge inte ska handla om att ta hand om dig själv, utan att du ska stå upp för någon annan som upplevs som lite svagare i en viss situation. Mikael ger dig styrkan och ryggraden att göra det ditt hjärta önskar att du vågade.

Till dig som vill byta jobb eller bostad säger Mikael att du ska gå utan att vara rädd. Så länge du agerar för att det ska bli mer harmoniskt i ditt liv vet du att du har hans stöd. Han hjälper dig att finna varje steg, bara du är vaken och öppen för att ta emot svaren.

MENTAL ÖVNINGIMG_0074

Att be är underskattat. För att stärka ditt mod och öka din självkänsla ska du sluta och gärna även börja dagen med att be. I detta fall kan du be till ärkeängeln Mikael. Be honom låna dig sitt svärd och skölden för att stödja dig i en viss situation. Be att få del av hans ryggrad. Be om att få känna dig trygg och beskyddad, energimässigt, ekonomiskt, fysiskt, känslomässigt så väl som andligt. Och kom ihåg, Säg tack!

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.