2 övnigar i att rensa, släpp taget och ta bort

måncyklerTisdag efter fullmåne. Många känner av månens rörelser en del inte. En kvinna jag träffade i söndags kände olika för olika fullmånar. Det var skönt att höra, sa jag. För jag har alltid haft olika känslor för olika fullmånar. Om en till förutom jag känner så, så är det okej, tänker jag och ler för mig själv.

Dagens vägledning genom änglakort handlar om att rensa, släppa taget och ta bort. Och vad mer passande kan det vara än efter en fullmåne? Nu vill änglar att du som oroat dig eller klagat den sista tiden börjar bli mer medveten om hur du låter. Hör du din egen oro och din egen röst?

Några av oss går ännu djupare in i oro och ser oss själv som offer. Om du är tveksam om du uppfattas som ett offer bör du börja fråga din omgivning. Våga be om ett ärligt och rakt svar. Du klarar det svaret. Om du inte får ett genuint svar och du fortfarande är tveksam, fråga dig själv och börja vakna för hur du använder dina ord. Det är dags att öppna dina blockeringar, börja agera och välja ord och handlingar som berättar om din längtan istället för din rädsla. stol-vid-havet

MENTAL ÖVNING

Denna stund är fylld med glädje och tacksamhet till dig som läser. För att fira de känslorna bjuder jag därför på två övningar:

1. Uteslut ordet inte ur ditt vokabulär.

Prova att säg det resultat du vill nå, inte det du inte vill nå. Hjärnan ser allt i bilder och att se ordet inte är jättesvårt för hjärnan, om inte omöjligt. Det betyder att hjärnan kommer skicka signaler till kroppen som gör att den kommer agera utifrån det den ser i huvudet och inte det den hört med öronen.

2. Knuffa bort negativ energi från din kropp. Säg samtidigt släpp, rensa, ta bort!

Och kom ihåg, säg tack. Denna övning är ungefär samma sak som att starta om sin dator genom att trycka alt+del+ ctrl. Orden släpp, rensa, ta bort förmedlar klart, tydligt och positivt din åsikt om dig själv till universum. Tidigare negativa affirmationer kommer inte längre manifestera sig i form. Nu välkomnar du det positiva intentionerna.

ctrl_alt_del_pillow_set_2

Fortsätt initiera ditt helande. Släpp dina rädslor och blockeringar för att nå ditt livssyfte, få de bästa relationerna och våga manifestera det du vill nå. Attraktionslagen går inte att undgå, lär dig den och använd den till din och din omgivnings fördel.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmonisk

//Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.