ÄNGLAKORT – Sachiel, ”Guds beskydd”

fjäder lugn Ofta när jag pratat mental träning de senaste dagarna har jag bett dig ”jorda dig”, alltså gå barfota i gräset eller i naturen och jag har bett att sluta använda ordet ”inte” På den världsliga nivån handlar det om att lugna ner dig och våga bli positiv i sinnet.  På den mentala nivån handlar det om att hitta balansen i hjärnans signalsystem och utveckla ditt undermedvetna till medvetenhet. På den andliga nivån handlar det om attraktionslagen.

I det nu,när jag sitter och skriver dyker plötsligt ängeln Sachiel upp. Djupblå i sin skrud och jag känner doft av salvia. Sachiel vill att du ska visualisera framgång. Att du ska tro på att det ska gå bra. Du kommer lyckas! Sachiels namn betyder ”Guds beskydd” och Sachiel råder över de fyra elementen, jord, eld, luft och vatten. Vi kan enkelt med Sachiels närvaro fokusera på det som ger oss lindring och hjälper oss att återställa balansen för att nå rättvisa. Åkalla Sachiel när du vill öka välstånd och överflöd, gör det ödmjukt och visualisera gärna framgång för andra, men kom ihåg dig själv. Idag visualiserar vi ödmjukt och genuint.

engelg

Änglarna vill oss gott. Det du förväntar dig, det lockar du fram. Så var noggrann med vad du förväntar dig av dig själv och av andra. Attraktionslagen är så enkel och ibland gör du det så svårt. Därför är det viktigt att den inställning, attityd och tro du har kopplat på ska vara av den karaktär att den ger framgångsrikt resultat. Lagen känner alla vibrationer, oavsett värdering.

Jag ombeds nästa tjata, Sachiel vill bli övertydlig. Du behöver bli medveten, hjälpa andra och var noggrann med dina egna värderingar. – Du vet vet vad detta tjatet står för i ditt liv!

Exempel på att använda attraktionslagen. Om du länge fått kämpa över något, att bli frisk eller över din ekonomi. Du uttrycker förmodligen ”Jag vill inte kämpa längre” Säg istället vad du vill ha! ”Jag vill känna mig frisk och lycklig” ”Jag vill bli en lycklig miljonär” eller vad du nu må vilja ha för känsla till ditt mål. Hänger du med?

MENTAL ÖVNING

Lägg dig ner och blunda. Föreställ dig din framgång. Vad ser du? Välj vilka värderingar du vill ha, vilken känsla har du när du går i den miljön du befinner dig i? Känn dofterna. Hör ljuden. Är det skogsbrus eller stadsljud du hör? Ligg så här en stund. Plocka fram en bild du vill ha framför dig de gånger du i verkligheten springer på stress, press eller oönskade energier. Varje gång du ser den bilden kommer du istället få upp din framgång i din hjärna. En del ser stearinljus framför sig. Andra en stilla våg. Själv har jag en bild på en jordgubbstårta när jag hamnar i oönskade situationer, fråga mig inte varför 😉

stol-vid-havet

Må nu gott idag! Sachiel är med oss. Vill du stärka din relation extra till Sachiel ta på dig blått, lukta på fänkål, salvia eller kaprifol och ta fram kristaller som lapis, sodalit, blå topas och angelit. Finns säkert fler stenar. Kanske du kan mer om stenar och vill utveckla det lite mer, så vi blir ännu mer medvetna om vilket stöd det finns i naturen.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt vidare denna onsdag

//Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.