ÄNGLATIPS 28 juni

ängel chakranNär du förändrar ditt sätt att betrakta människor och situationer förändras det du betraktar, sa en klok person en gång i tiden. Hjärnan funkar på ett sätt, den går att programmera om. Därför blir dagens änglakort mycket intressant. Det kommer från ärkeängeln Mikael som ber dig och mig att göra oss fria från det som gör dig och mig rädda.

Rädslan kommer från tidigare erfarenheter och din programmering. Frågan blir därför om du ska förändra ditt sätt att betrakta och bemöta situationen och samtidigt kapa banden från destruktiva mönster eller om du ska fortsätta göra som du alltid har gjort.

Närhelst du påverkas av negativitet och upplever någon form av rädsla har det skickats en emotionell signal till hjärnan om hur du ska reagera. Du har osynliga signaler eller band mellan de flesta människor och situationer du upplevt på något sätt. Dessa osynliga band påverkar din hjärna att berätta vilket uttryck du ska visa, vilken attityd du ska koppla på och vilken känsla du ska känna när du agerar. När den emotionella känslan går på sker agerandet impulsivt, instinktivt. När den emotionella känslan gått igenom hjärnan agerar vi på invanda mönster, utifrån de inprogrammerade värderingarna vi har i vårt undermedvetna.  Radsla-eller-inte

Det var förklarat på ett enkelt sätt, hoppas du förstår lite mer än nyss.  Hade jag varit en riktig hjärnforskare hade jag säkert förklarat på ett bättre sätt, men nu har jag läst vad hjärnforskare forskat fram. Som den inspiratör, mental tränare och föreläsare med en medial fallenhet jag är, så gör jag så gott jag kan.

Därför fortsätter jag så här: Idag ber ärkeängeln Mikael att du och jag ska öva på att kapa banden till de invanda mönstren, dina programmeringar och ber dig bli lite mer medveten varför du agerar som du gör utifrån ditt undermedvetna. Prova att programmera om, värdera om det du inte vill ha och utveckla de värderingar och känslor du vill ha mer av i ditt liv.

livet i en burkOm det är slumpen som ger dig detta kort i dag, vet inte jag. Det jag vet är att slumpen inte är någon tillfällighet och vi alla, oavsett var vi är i våra livsprocesser, behöver någon gång stanna upp och fundera på hur kan jag bli lite mer kärleksfull mot mig själv och andra.

 

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt.

//Rebecka

2 svar på ”ÄNGLATIPS 28 juni

    • Hej Sarah,
      Glad att du uppskattar orden. Medvetenhet kan vara tufft, roligt, läskigt och utmanande. Så länge vi arbetar för det ljusa, för att själva må bra men också för att andra ska må bra, tror jag vi kommer dit vi ska. Vi är här för att hjälpa varandra. Tack Sara för att du gav mig feedback! Det värmer <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.