Hur du blir av med giftet i ditt liv

hjärtatAtt vara kärleksfull och ändå sätta en gräns mot det som förgiftar ditt liv är inte samma sak som att döma någon. Det handlar om hur du gör och vilken känsla du har när du släpper någon eller något i kärlek. Det handlar om att ge dig själv den kärlek du behöver för att vara fri från gift. Vad det giftiga gör för att bli kärleksfulla är, hur hårt det än låter, inte ditt ansvar. 

Låt mig få jämföra det med att flyga ett flygplan. När säkerhetsgenomgången gås igenom uppmanar flygvärdinnan dig, vid en eventuell krasch att sätt på dig syrgasmasken själv före du hjälper någon annan. För sitter du väl därpå planet vill du hjälpa andra. Attraktionslagen handlar till stor de att hjälpa dig själv för att kunna hjälpa andra. Kom ihåg, gudomliga krafter innebär att hjälpa andra, inte bara sig själv.

Idag kommer en lista på 7 tips för att bli mer medveten i vad du behöver göra för att leva som du lär och framför allt om du tror på attraktionslagen. Kalla det stålbad, kalla det smärtsam process. Kalla det vad du vill, idag fortsätter du din påbörjade resan i att du vill utveckla dig själv.

regnbågeVäl ett tips i taget och kom ihåg. Du behöver inte vara klar till nästa söndag. Eller nästa vår. Låt tiden ha sin gång och du fokuserar enkom på nuet. Resten löser änglarna.

  1. Släpp de och det som är dömande.

Kom ihåg när du sitter runt köksbordet eller är på jobbet. Hur låter det och vilka är det som bidrar med vad? Att vara tyst innebär att du håller med. Ibland går det inte att säga ifrån, välj då i stället att lämna bordet eller situationen och gör något annat. Så du inte är med och bidrar till att döma.

  1. Släpp de och det som är avundsjukt.

Om inte någon är glad för att det går bra för din skull är de antagligen inte glada när det går bra för dem själva heller. Låt dem gå. De har inget i ditt liv att göra, för du vet att när du delar med dig av glädje för andra smittar det och det kommer gå bra för fler.

  1. Släpp de och det som är kontrollerar dig.

Att leva eller jobba med kontrollfreak är en utmaning. Vill din partner lära sig att släppa kontrollen kan ni arbeta tillsammans i varandras utveckling. Vill din chef inte förstå vad hen bidrar med, våga byt jobb eller våga stänga ute kontrollfreakets känslor. Släpp taget kring deras blockeringar. Våga också se de situationer som kontrollerar ditt liv. Är du besatt av träning, mat eller alkohol?

  1. Släpp de och det som är arrogant.rymden

Arrogans är en härskartekning många av oss fått stå ut med. Släpp taget kring dem, gå inte in i deras arrogans och försök inte ens få deras uppmärksamhet. De är människor som bär på stor rädsla där du inte ska vara.

  1. Släpp de som är offer

Att bli ett offer innebär att slippa ta ansvar för situationen. Det innebär att någon annan ska förstå varför deras liv ser ut som det gör och du ska förstå och bekräfta att de som offer inte  har något att stå till svars för. Det finns många som använder denna roll för att klättra i karriären, utan att egentligen ha gjort ett skit för att ta sig dit. Men många andra har givit dem frikort för att slippa jobba. Du är inte den som hjälper dem genom “offerkofts-modellen” Du hjälper andra som tar ansvar och vill bli bästa från “passions-modellen”

  1. Släpp taget kring lögner och lögnareengelg

Tror du på attraktionslagen arbetar du inte med lögner och du omger dig inte med andra som vill ljuga om sanningen. Ljuger du tar du inte ansvar och tar du inte ansvar får du mer av det du inte vill ha. Du ber nämligen på sätt om det du inte vill ha och du blir en del av andras lögner. Håll dig borta.

  1. Släpp de som skvallrar

Var noggrann med vad andra lägger på bordet. Och var noggrann med vad du lägger på bordet och in i diskussionerna. Skvaller gör ingen gott. Det gör inte den som pratar gott, det gör inte den som lyssnar gott och det gör inte den som det skvallrar om gott. Var noggrann med hur du pratar om andra och vilka du lyssnar på.

Efter denna lista kan du känna och uppleva att du inte har några vänner kvar och du kanske känner att du har en hel del att arbeta på själv. Och så är det kanske. Men när du är i attraktionslagen kommer andra som är på din frekvens per automatik komma i kontakt med varandra.

Oavsett hur länge du arbetat med att leva attraktionslagen har du alltid saker att bli bättre på. Vi blir lätt smittade av andra. Låt dig vara en av de som smittar andra och dig själv gott. Du kommer snart se vad änglarna kommer med och vet du redan vad jag pratar om vet du att du snart får uppleva djupare och ännu tydligare hur attraktionslagen funkar.IMG_0702

Dagens budskap: KLIV IN I DEN STRESSFRIA ZONEN.  Följ ByButeo på facebook och instagram för kraftfull inspiration.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.