När Moder jord och änglar talar.

moder jordLåt harmoni komma till dig istället för att du ska kliva in i andras stormar. Det kan vara en utmaning även för den mest vältränade. När du börjar lyssna och se kommer du snart känna det positiva flödet i ditt liv, oftare och allt blir lättare. Att lyssna på vad Moder jord säger och vad änglarna skickar är avgörande. Vad vill dom när jag omges med fjärilar och falkar?   

Fjärilar har besökt mig en period. Var jag än har varit och vad jag än har gjort så nog fasiken har det varit en fjäril i närheten. De har synts på speglar, garderobsdörrar och roligast var när jag skulle köpa ett par skor. Jag ser skorna stå och tråna efter mig i hyllan. De är svarta med silverinslag. Jag letar snabbt upp min storlek och provar. Sitter som ett smäck. Beslutar kärleksfullt att de ska få flytta hem till mig. Väl framme vid kassan lägger jag märke till hälen på skon. Tro det eller ej, men där var en fjäril inbroderad.

Falken har förföljt mig längre. Det har dykt upp i tid och otid rent fysiskt. Såväl när jag varit ute och kört som gått, oavsett miljö har jag uppmärksammat falkar. Häromkvällen när jag satt ute på terrassen hade jag en precis i trädet framför mig. Det kan inte bli tydligare. Änglarna är tydliga med budskapen.falk

Falken har följt mig länge, mycket längre än fjärilen. Falken är ett djur vars kraft jag behöver nu. Det vet jag genom att jag mediterat och frågat. I början när jag frågade om vägledning hände inget, men med lite övning så kom svaret. Bilden var tydlig, en skön, tuff och smidig falk seglade på himlen framför mig. Den är vit. Det känns i hela kroppen att falken är mitt kraftdjur. Vi träffas regelbundet. Den flyger och samlar information och visdom till mig. Falken är min lärare.

Du vet att du kan byta kraftdjur va? Känner du dig svag eller feg kan du blunda och kalla på det djurs egenskaper du behöver. Låt djuret vara med dig några dagar om du behöver det. Annars bara för stunden. Glöm inte tacka när du fått ta del av dess kunskap eller kraft. Öppna ögonen och känn egenskaperna. Djur lär oss så mycket.

Vad säger allas vår underbara Solöga om falken? ”Var segerviss, du är på väg mot ditt livs mål. Positiva budskap är på ingång. Din gåva är att känna tilltro till framtiden.” Det känns bra att läsa.

I min meditation får jag också till mig att jag ska sluta söka utanför mig själv. Svaren jag letar efter finns inom mig. Jag vet det jag ska veta och jag ska sluta slösa bort min tid. Jag kan avläsa svar. Och jag har blivit uppmuntrad att använda det jag har inom mig.

Universum, Gud och änglarna talar till mig med en skarp ton den här gången. Det är så tydligt och jag vågar inte fråga fler gånger om vad mitt livssyfte är. Istället för att slösa bort tiden i grubblerier har jag nu påbörjat resan i det som faller sig mest naturligt, jag uttrycker mig och vägleder andra att uttrycka sig själva.fjarilar-2

Fjärilarna då, vad säger de?  Det här är ett starkt tecken på en ny början på ett högre plan. Känner mig precis som fjärilen som kommer fram ur sin kokong. Snyggare än någonsin med en ny medvetenhet tillåter jag mig transformeras. Fjärilen är en mycket gammal symbol för själen och till och med för själva livet. Enligt vår Solöga säger fjärilen att vi ska ”Dansa, måla, skapa, uttryck dig själv. Min gåva till dig är att kreativt gestalta det du vill att andra ska se.

Än en gång gör jag det som jag gör mest naturligt, jag uttrycker mig och vägleder att andra att vara sig själva. För fjärilar bär på drömmar, de förmedlar dem till dig. Vill du leva din dröm här och nu? Gör som fjärilarna. Dansa din dröm levande. Med andra ord – sluta fundera – gör något kreativt av dina idéer.

”If nothing ever changed, there’d be no butterflies”skyddsängel

I en gudomlig värld fylld med glädje finns det inte mycket som är ont eller gott. Vad jag vill lära ut är att du gör dina val utifrån kärlek eller girighet. När du börjar din resa för att följa attraktionslagen handlar det om att söka kärleksfokus. Du kommer stöta bort människor med kärlekslöst fokus och andra är inte längre intresserade av ditt icke-giriga liv. Det kan vara tufft, det är därför du får hjälp av oss mentala tränare, medium och coacher. Vivi Linde och mina kollegor som bloggar hos Vivi, vi hjälper självklart till så du får tydligare vägledning. Våga bara fråga oss.
ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

2 thoughts on “När Moder jord och änglar talar.

 1. Jag var omgiven av massa olika fjärliar igår på min promenad och undrade just vad budskapet var, så tack 🙂 <3

  1. Varsågod Inger,
   Naturen talar till oss på så många fina sätt. <3
   Tack för att du delade med dig av dina erfarenheter på promenaden.
   Varm hälsning
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.