Änglarna tipsar.

hjärtat

Då vill vi ha lite vägledning igen. Jag övar och vågar modigt testa om korten är bra på att vägleda dig. Som vanligt, kan jag snart skriva utan att det känns konstigt i magen. Kändes faktiskt väldigt rätt denna stund. Tänk att jag, Rebecka mental tränare och föreläsare också lägger änglakort, arbetar med reiki och utövar healing. Så hemma jag är!

Men det var inte det du och jag ska göra nu. Till det som är roligt och spännande, men också det som är rogivande och känns tryggt. Änglarna.

Sätt dig till rätta. Ta tre djupa andetag. Lugna dina tankar och ditt sinne. Låt frågan du behöver vägledning i komma till dig. Tvinga inte fram något som behövs utifrån den yttre världen. Andas och känn in. Ställ frågan högt eller tänkprata den. Varsågod – nu ska du kan du välja kort.

IMG_1203

Korten pratar tydligt, precis som sig bör:

A. TVILLINGSJÄL B. SLÄPPA TAGET och C. BLI FRI FRÅN BEROENDE är änglarnas budskap i sin helhet. Rätt kraftfullt om du frågar en nybörjare som mig.

A. TVILLINGSJÄL

Här vill änglarna att du ska involvera din tvillingsjäl i frågan. Det är den kärleksparter du har från din själsgrupp. Vet du ännu inte vem det är så kan du skriva ett brev till din tvillingsjäl och uttrycka din önskan om att få hjälp. Snart kommer du inte bara få svar på din fråga, du kommer snart även att få veta vem din tvillingsjäl är. Vet du vem din tvillingsjäl är så våga be om hjälp. Tillsammans kommer ni finna svaret på din fråga om du inte redan nu har hittat den. Svaret har ett nämligen ett själsligt perspektiv. Sök inåt. Sök i din andlighet.

IMG_1204B. SLÄPP TAGET

Du kommer i ditt svar att samarbeta med ärkeängeln Mikael. Det svar du söker handlar om det gudomliga syftet. Någonstans vet du svaret utifrån vad ditt livssyfte är, kanske skrämmer det dig. Åkalla Mikael han är hos dig och hjälper dig att börja gå eller fortsätta gå på den väg du är skapad att gå. Du är redo att ta dig an din uppgift. Släpp taget kring det som inte tjänar dig längre. Det behöver inte betyda att du ska lämna någon eller något, det kan lika väl innebära att du inte längre lägger din energi och ditt fokus på problemen. Du ska fokusera på det roliga i ditt liv. Det som ger energi och är du bubblar när du fokuserar.

C. BLI FRI FRÅN BEROENDE

Du vet vad du behöver göra för att kunna gå vidare. Du behöver se över ditt beroende- eller ditt beteendemönster som inte längre tar dig dit du ska. Det som skadar din lycka och din glädje. Kanske påverkar ditt beteende din omgivning såpass mycket att du behöver ta hjälp. Änglarna vill att du sätter dig ner och är ärlig. Inte mot dem eller din omgivning utan mot dig själv! Du behöver inte längre hitta orsaker för att sluta göra det som skadar din hälsa. Du ska däremot ta ett tydligt beslut om att hitta en ny väg i ditt beteendemönster. För att få hjälp att bli hel i detta ber du ärkeängeln Rafael om hjälp. Be eller tänkprata med honom. Rafae. vill att du ska hela din relation till dig själv före du kan gå vidare till andra.

ORAKELKORTEN

Jag tror att du fått den hjälp och den vägledning du initialt behöver. Orakelkorten hävdar att allt vibrerar på ett matematiskt och exakt sätt, vilket gör att det inte kan bli fel. De arbetar ihop med attraktionslagen. Upplever du att du vill ha mer stöd tveka inte att höra av dig här eller via mail. Nedan ser du kontaktuppgifterna och inom kort kommer vi starta upp vår första linje för vägledning. Så håll ut om det är prata du vill.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt.

 

Rebecka

Mail: rebecka@bybuteo.se

Facebook: ByButeo – gillasida

Instagram: bybyteo.se

Boka rådgivning: rebecka@bybuteo.se

Linkedin: Rebecka Gabrielsson

skyddsängel

 

8 thoughts on “Änglarna tipsar.

 1. Hjälp vad det stämde. Drog ‘Beroende’ Satt i bilen på väg hem o tryckte i mig en chipspåse. Kom på att alla mina organ utom mina smaklökar AVSKYR chips. Så, ja, hej självsabotage! Det var verkligen ett perfekt kort för mig! Så TACK för att du dela den här övningen! Så himla bra ide! Kanske lånar den av dig till min egen blogg 🙂 Låter som att du o jag är lite på samma bana, jag är också en Coach som jobbar med Tarotkort! Hoop as du har en grym helg! Tack för att du sprider ditt ljus 💗

  1. Hej Nathalie,
   Och tusen tack för din feedback. Satt och log åt din insikt och kunde se handen gå från chipspåse till mun =) =) Att leva som vi lär är en av de viktigaste insikterna och handlingarna som coacher. Insåg det för ca 2 år sedan och är otroligt ödmjuk inför livet sedan dess. Så låna på fina du! Orakelkort och andra kort är underbara verktyg. Älskar dem! Och kan vi vara fler som arbetar med änglar och ljuset i kärlek – ja, vart kan världen sluta då?! <3 Så än en gång Nathalie – tack <3

  1. Hej Annika,

   Jag vet inte hur ditt liv kommer bli. Det blir det du gör det till, utifrån alla de val du ska göra. Val, beslut och konsekvenser hänger ihop. Änglarna styr inte våra val, de hjälper oss igenom konsekvenser av våra val.
   Att du har med dig någon från andra sidan, vågar jag svara ja på utan att ha kontrollerat. Vi har alltid med oss någon skyddsängel eller guide.

   Inom kort startar jag en telefonlinje, jag lägger det på bloggen så har du lättare att kontakta mig om du vill ha vägledning annars får du mer än gärna maila på rebecka@bybuteo.se – så kan vi se om vi kan lösa vägledning redan nu.

   Stort tack för din återkoppling Annika! Må gott tills vi hörs igen.

   Varm hälsning
   Rebecka

   Vill du ha en läggning eller ha ett samtal –

 2. Hejsan!
  Mycket Intressant …ställde frågan när jag skulle utvecklas mera andligt, och drog kortet A haha det stämde bra på frågan , men jag vet inte vem som är min tvillingsjäl , eftersom jag är lite “trög” rent andligt! Tack för en fin sida 💗 Cecilia

  1. Hej Cecilia,
   Spännande fråga och intressant att din tvillingsjäl ska dyka upp i ditt liv. Om denne inte redan är där 😉 Känn in med vilken människa du blir hel med, där du får skratta och må gott, vara den du är utan förklaringar eller försvar. Du kommer snart känna, se och förstå vem det är som ska vägleda dig och du denne <3 //Rebecka

    1. Min tvillingsjäl stör jag ihjäl mig på vid vissa tidpunkter. Det är de stunder jag vet att jag behöver vägledning och lära mig lyssna på mig själv. 😉 Bar så du vet att allt inte alltid är guld & gröna skogar ens med vår tvilling <3 Kram och all lycka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.