Kronchakrats öppningsprocess

Att ha tillit är en utmaning för många av oss. Framför allt när vi mött livets tyngre utmaningar. För dig och mig som vill utveckla vår frekvensnivå och nå oanade höjder är det viktigt att ha ett renat och balanserat kronchakra. 

Chakran är magi. Kronchakrat står energimässigt för förutsättningen för dig att röra dig upp till källan för din existens. Alltså syftet med ditt liv. Det är här, när du är öppen som du skapar integritet med den du är. Ett kronchakra kan inte vara i obalans. Det kan vara tryggt att veta. Det är antingen öppet, på väg att öppna sig eller stängt. Har du ett stängt sjunde chakra känner du igen på brist på tillit till Universum, andra människor, dig själva och kanske så långt som till livet själv.

Ett kronchakra som är öppet innebär en större medvetande som är omedelbar och direkt kontakt med dig själv, universum och ditt inre universum. Du vet hur saker och ting förhåller sig, de djupare bakomliggande orsakerna till det som händer runt omkring dig och du drar lärdom av det som sker. Ett utvecklat kronchakrat betyder färre frågor som varför, hur och vad. Du har tillit till livet, njuter, känner dig trygg i det som är och accepterar andra, dig själv och livet som det är.Bildresultat för öppet kronchakra

Ett öppnade av kronchakrat är en naturlig utveckling som brukar följa efter du har utvecklat och balanserat de andra sex chakrana. Har du varit med om ett trauma eller en livskris kan det öppna sig plötsligt. Lyssna noga nu. För en del av oss är det av någon orsak viktigt att komma till snabbt resultat. Därför vill jag skriva att det finns ingen anledning att pressa dig eller anstränga dig för att öppna upp det sjunde chakrat. Det går inte. Det är en process som bygger på din mognad och det måste få ta den tid det tar.

När kronchakrat har öppnats skiftar din syn på livet från prestation till att upptäcka. Du kommer till en punkt när du förstår hela vägen att du alltid är trygg i din utveckling. Det egna jaget, jaget-utan-laget och egot, suddas ut och du kommer landa och leva i förståelse att du är sammanlänkande med andra. Allt du gör påverkar i slutändan alla andra. Det som andra gör kommer därför naturligtvis också att ha en effekt på dig.

Desto mer det öppnas upp kommer du söka efter något meningsfullt att göra. Du börjar söka själens plan för du vill följa, inte leda den. Det i sin tur innebär förändringar om ditt liv inte är där din plan är. Stämmer inte verklighet och plan överens kommer du stå inför livsval. Omständigheterna stämmer inte överens med det du kom hit för att göra. Ett öppnande av kronchakrat kan därför vara orsaken till många kriser, oavsett ålder.

MENTALA ÖVNINGAR

Var aktiv i kronchakrats öppningsprocess. Lita på den vägledning du får och handla utifrån den på ett lämpligt sätt. Du är själv svaren på det du söker efter. Det vet du! Du vet också själv vad du behöver göra för att vara aktiv i din egen utveckling. Här är några tips:

Bjud in Ärkeängeln  Uriel. Meditera i en egen vrå. Var i stillhet minst 10 minuter varje dag.

– Bjud in de änglar du vill kommunicera med. Du kommer höra dem – ha tålamod, men ju mer du öppnas upp desto tydligare kommer du höra deras svar. Tvinga inte fram något. Fantasi är också verklighet. Var noggrann med att ta ansvar om det är något du vill uppleva eller du verkligen upplever.

– Var tacksam. Tacka sju situationer och människor varje kväll som du känner tacksamhet över att du har nära dig eller att det händer dig.

– Var snäll. Mot dig själv, din omgivning och din familj, oavsett vilken känsla du känner. Koppla på och öva på att vara snäll.

– Fatta ett beslut och låt en idé bli verklighet. Ta ett beslut om att varje dag ta ett litet steg varje dag mot din idé. En idé kan börja i en källare och sluta som ett stort varuhus som omsätter miljarder. (GeKås/Ullared)

Andra saker att göra för att underlätta processen. Det kan dessutom betyda att du avgiftar dig och blir piggare. 

 • Använd gärna fluorfri tandkräm och munvatten
 • Välj oftare ekologiska obesprutade livsmedel
 • Byt oftare ut ditt svarta och gröna te till örtte
 • Undvik att dricka Ramlösa samt drycker från länder som tillsätter natirumklorid i sitt vatten.
 • Byt gärna ut dina teflonpannor till gjutjärn, rostfritt eller kolstål.

 

 

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt.

//Rebecka

 

4 thoughts on “Kronchakrats öppningsprocess

 1. Tack för intressant läsning😇
  Vill kunna påverka mitt liv positivt o mitt liv har börjat vända till det bättre😆.
  Mkt tack vare er😉

  Otroligt tacksam💗.
  Kramelikramen 💃🌟💓

  1. Kul att du gillade läsningen. Fortsätt gå och fortsätt släpp taget kring det som påverkat ditt liv i en riktning du vill undvika. Sakta och säkert får du det du önskar. Sakta och säkert utvecklas du och gör det du tänker. Från tanke till beslut, från beslut till handling i ett tempo som är precis lagom för dig Liisa <3 Tack för din återkoppling! //Rebecka

 2. Hej.
  Vaknade en natt av vitt ljus och jag blev bländad. Upplevde att någon ..några hade öppnat upp mitt huvud och höll på med något. O behaglig känsla som följd av att någon tagit över mig..
  Kan ni hjälpa mig förstå detta? Eller hänvisa mig för detta oroar mig mycket.
  Mvh Eva

  1. Hej Eva,

   Jag vet inte vad eller hur jag ska svar på detta. Och ännu mindre här på bloggen. Försöker att så långt som möjligt undvika att ge råd här,bäst är kanske att du kontaktar någon i din närhet som arbetar med detta eller sjukvården.

   Varm hälsning
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.