Översätt dina drömmar till verklighet.

Att visualisera är ett kraftfullt verktyg. Det ger dig möjighet att genom meditation uppleva inifrån det du vill för att sedan medvetet visualisera resultatet för att i ett tredje steg se till att ditt liv utvecklas på den vägen. Det bygger på tanken att det undermedvetna inte kan skilja mellan verklig och inbillad upplevelse.

Kreativ visualisering tenderar att väcka mångas intresse. Dels för att vi idag vet utifrån forskning att det undermedvetna utgår från den högra hjärnhalvan. Vi vet också idag att vi agerar 95-98% i det undermedvetna. Det betyder att vi enkom agerar 2-5% medvetet. Tänk om du visste hur du kan utveckla din medvetenhet. Vilka beslut skulle du ta då?

När jag började min resa för att visualisera började jag se mig själv som föreläsare och healer. Jag hade precis tagit ”time-out” från den politiska arenan. På den planhalvan hade jag fattat några oförnuftiga beslut och ville hitta mitt kloka, harmoniska och lugna jag. Utifrån min kompetens och kunskap i meditation bestämde jag mig att ge mig själv 8-30 minuter varje dag, i klump eller utspritt på hela dagen där jag visualiserade mig själv som just en lugn, klok och harmonisk föreläsare och healer. Idag två år senare har jag gått en bit in på stigen på en världslig, mental, andlig och konkret nivå och dimension.

HUR DU ANVÄNDER VERKTYGET

Föreställ att du vill få en bättre hud. Besluta dig för att i 16-21 dagar visualisera att din hud blir bättre. Tillbringa fem minuter, tre gånger om dagen och visualisera att din hud genomgår läkning.

Använd bilder som du känner starkt för.

I huvudsak går denna process ut på att träna det undermedvetna, din högra hjärnhalva för att utveckla en ny tro, attityd och föreställning av verkligheten. I detta fall, att din hud blir vacker.

KONKRET

  1. Bestäm dig

Bestäm dig för en sak i taget! Och gör den tills du ser resultat. Var konsekvent.

  1. 5-3-21

Ta fem minuter av din morgon, lunch, eftermiddag och/eller kväll och se till att visualisera det du vill uppnå. Du gör det varje dag i 21 dagar

  1. Bilder som skapar känslor

Se till att du skapar bilder som du känner starkt för. Det ska beröra. Se hur din hud bränns bort för att ny fin hud ska få träda fram. Se hur du vårdar din nya hud och hur tacksam du är över det som skapats.

  1. Tro

Tro på att det går. Tro inte bara i en del av kroppen, utan i hela! Har du inte tron med dig kommer din energi inte att kunna arbeta fullt ut och du kommer få ett oönskat resultat.

 

Varmt lycka till! Verktyget är kraftfullare än många tror, att meditera, visualisera och träna hjärnan är otroligt roligt, spännande och intressant. Nu är det din tur att se hur långt din tro, dina bilder, dina energier och ditt beslut kan ta dig! Vill du koppla upp och ta med dig en ängel på resan? Varsågod, din ängel och guide vill gärna bli inbjuden. Det blir starkare för dig och jag lovar att det blir en mycket behaglig resa när de får ditt godkännande.

Tack för att du läser och utvecklar din medvetenhet och dig själv – vi är så mycket mer och kan göra så mycket mer än vi anar när vi enkom är på dimensionen och nivån som kallas världslig.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt.

//Rebecka

2 thoughts on “Översätt dina drömmar till verklighet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.