Det är en orolig kortlek i min hand

Bildresultat för beautiful guardian angel

Och ur min hand trillar tre kort, varav det ena indikerar oro eller stress. Inte konstigt nu inför juletid tänker jag lite småskrattande. Kortet kommer upprätt, alltså inte upp och ner. Det indikerar på att du kan släppa din oro och din stress. Allt kommer lösa sig, det kommer bli jul ändå. Även om dina förväntningar är höga eller att du känner dig tom och sorgsen. 

Jag tar ett djupt andetag och inser att jag behöver skriva; tro på dig själv och din process! Slappna av i hjärtat och stilla ditt sinne. Det kommer antagligen ge dig lösningarna du söker. Släpp spänningarna, djupandas.

Min hund ligger jämte mig, hon tittar lite slött på mig och undrar om vi ska sova snart. Det ska vi säger jag, men först behöver vi berätta för våra vänner att attraktionslagen gör starkare påverkan på i livet än du anar. Du känner säkert väl till attraktionslagen, men tydligen vill änglarna påminna dig. Påminna dig om hur du låter när du talar om dig själv eller andra. För du får mer av det du inte vill ha, om det är det du uttrycker. Kika HÄR om du vill veta mer och få fler konkreta tips.

TRO OCH FATTA BESLUTET

Vad änglarna säger inför helgen är i alla fall att du ska stärkas i ditt självförtroende och lämna den eventuella oro du bär på till dem. Situationen du frågar om är beroende av din tro och det beslut du fattar. Inte om andra utan kring dig själv. Än en gång vet jag inte vad de vill säga, men du ska skapa dig målbilden och även berätta högt vilken känsla du vill ha. Inte vilken känsla du förväntar dig av andra utan vilken du själv vill förmedla, oberoende alla runt omkring dig. Du vet vad det gäller.

Önska dig en kurs eller en föreläsning i julklapp. Något som får dig att växa andligt eller utveckla dig själv. Du har tillräckligt med materiella saker tydligen, för det sista kortet säger tydligt att det är dags att utveckla dina kunskaper och din fallenhet. Eller är det din passion som ska tillfredsställas? Jag får inget tydligt besked, mer än att du ska vara öppen för något nytt.

Bildresultat för öppna energier

Nu har Charlie somnat. Hon har snart varit hos oss i ett år. Hon föddes den 11/9 -2015 i Skåne och flyttade till Östergötland den 18 december 2015. Ingen visste nått, mer än min man och jag. Men alla blev saligt glada. Charlie är en fin blandras, glad, busig och underdominant. Skön kombo att öva sitt tålmod med. Hon är gott nyfiken och älskar vatten och snö. Idag kom det rejält med snö hör på Schlätten. Det genererade i att vi var vi ute i nästan två timmar och bara lekte, jagade snöflingor och snöbollar. Men visst smet hon någon gång och försökte komma ifatt en stackars hare och ett rådjurspar.

Tack för att du läste – ut och gör dig själv lite bättre så andra smittas av dig. Tillsammans gör vi världen lite ljusare.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt.

//Rebecka

18 thoughts on “Det är en orolig kortlek i min hand

  1. Va kul att du hade det bra med syster och systersonen. Tack för att du delar Eva – vi behöver inspireras av varandra.
   Stor varm kram
   Rebecka

 1. Tack ❤
  Jag förstår vad du menar. Julen står för dörren och så mycket att göra. Nu i helgen andligkurs har tagit beslutet att jag går hela nästa år också.

  Känner mig kallad att sprida ljuset 🕯

  Tack för en härlig blog och dina budskap

  Kram Milla

  1. Hej Milla och tack själv! Vad glad jag blir att du ska gå kurs nästa år. Om jag är glad hur glad och tacksam är inte du?! 😉
   Stor varm kram
   //Rebecka

 2. Tack finaste 💜 jag behöver hela tiden bli påmind om att jag ska ta hand om mig själv 🌟🌟🌟 jag vill ju så gärna gå den där kursen 💜 JAG TAR TACKSAMT EMOT BUDSKAP 💜 👼👼👼 Massa kramar till dig 💜👼💜

  1. Janet, du kommer snart hitta förutsättningarna för den där kursen. Våga vara med dig själv lite mer 😉 <3
   Kram till dig också!

 3. Tack ♡ Jag såg 2 kurser i går som jag vill gå, sen om det funkar m pengar & barnvakt återstår att se..

  Ja det känns stressigt nu, på jobbet var det hemskt när Julen skulle plockas fram (i en butik)..

  Tack & ha en fin Lördag ♡

  1. Tack Birgitta,
   Allt kommer till dig när det ska. Våga lägg dig och slappna av i tio minuter ett par dagar, du behöver släppa spänningarna i musklerna. Du hinner allt du ska. Börja spara lite i taget och gå kursen nästa gång. Hitta vägarna, du kommer nå det du ska få.
   Kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.