Änglarna säger; din framgång ligger i ditt fokus

Bildresultat för andlig energi

Universum stödjer dig, var tillmötesgående och se hur välsignad du är. Dagens kortlek är enkel, tydlig och kommer med en känsla av auktoritet, fullkomlighet. Häng med nu för jag känner hur det flödar och du behöver arbeta fokuserat i den situation som du behöver hjälp med just nu. 

Din målbild behöver förtydligas. Ditt fokus behöver ändras. Det är dags att släppa frustrationen och hitta orsaken till varför du sitter fast. Det första korten som kommer är ett kort som handlar om att du ska få dina önskningar uppfyllda. Kortet kommer upp och ner, vilket idag innebär att du behöver en radikal skiftning över hur du möter ditt mål. Du kan inte längre fokusera på brist eller förslut. Du behöver fokusera på att möta det du vill ha. Föreställ dig att du vill lämna en situation, men din rädsla vill inte släppa taget, för du är så fylld med att du inte vill lämna att du missar fokuset på att du faktiskt håller på att öppna en ny dörr. Kom ihåg att det finns många dörrar att välja på för att nå lyckan, var öppen, men bestäm dig för vilken dörr som ska bli din. När du väl börjat gå så kommer universum ge dig det du behöver när du är redo. Du är välsignad.

Bildresultat för andlig energi

Puh! Hängde du med? Jag får läsa det en gång till för jag hängde inte med. Men vi är vana vid det nu va? Det andra kortet som vänds upp handlar också om hur du handskas med attraktionslagen. Det visar tydligt att du ska hålla uppe ögonen för en kvinnlig personlighet som vill hjälpa dig. Det kan vara så att du får hjälp med arbete, ekonomi, eller vänskap. Det handlar om affärer eller din hälsa. Vi får vänta och se, kanske klev hon alldeles nyss in i ditt liv. Här är det inte så mycket mer som kommer. Nästan som att jag inte ska behöva prata mer om det för du har koll på situationen korten pratar om. Har du det, undrar jag stillsamt…

Bildresultat för ärkeängeln mikaelÄrkeängeln Mikael kliver in i rummet. Uppenbarligen behöver du mod, tålamod och/eller stärka din självsäkerhet. Uppenbarligen handlar din situation om något du behöver stöd med även från Mikael och han är med, bara du ber om det och tillåter att han kliver in i situationen. Berätta vad du vill ha hjälp med, var noga med hur du formulerar dig så du inte drar till dig det du inte vill ha. Be ÄÄ Mikael att ge dig möjligheten att agera utifrån att du ska gå till din lycka. Be honom om trygghet och skydd så du inte går upp i en känsla som inte gör dig gott.

Gå i kärlek och ljus, ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt.

//Rebecka

16 thoughts on “Änglarna säger; din framgång ligger i ditt fokus

 1. Tack för budskapet Rebecka 💖.
  Det kändes som det handlade om mig o i den fas jag befinner mig i😉.
  Resten när jag läste budskapet.
  Undrar jag vem kvinnan är som kommer till mig🤔.
  Vill berätta att jag bad änglarna om hjälp att få min son att sluta prata i mobilen sent.
  Den kvällen slutade mobilen fungera.
  På morgonen efter funkade den igen😆.
  Magiskt😇.
  Ha en underbar magisk helg💖
  Kramenom o nattinatten 😴

  1. Va häftigt och kul att budskapet landade hos dig <3 Och så kul att du delar med dig av din erfarenhet kring din hjälp från änglarna med sonen. Slumpen är sällan en tillfällighet 😉
   Kram
   Rebecka

 2. Tack. Vet nu precis hur jag ska agera idag i en jobbig situation som pågått alldeles för länge. Har hållt inne med mina verkliga känslor för att inte trampa någon på tårna eller såra. Den enda som mår dåligt är jag själv och nu räcker det😊

 3. Gick hem i fredags från jobb. Mådde inte alls bra. Blev kontaktad senare på kvällen av min kvinnliga arbetskamrat som såg mig gå tidigare under dagen. Hon vill hjälpa. Blev förvånad av din dragning av kort. ÄÄ Mikael har jag träffat för något år sedan så jag får lägga fram hur vi ska få en förändring. Kram n och tack.

 4. Tack ! Mitt i en skilsmässa , kvinnan är min nya kollega , vill ha huset men vågar inte tro att jag klarar det själv 🙏🏻

  1. Tack för att du delar med dig Ulrika. Din rädsla kan vara befogad, men även påhittad. Ta reda på vilket så du kan släppa taget <3 Stark resa framför dig!

 5. Tack för budskapet! Som de andra skriver kändes också som det var mig du skrev om.
  Jag jobbar med att komma vidare efter en separation, vi var tillsammans i 22 år, och det har sedan visat sig att det var en tredje person inblandad. Jag fick en lägenhet som jag flyttade till i våras och när det uppdagades att det var en tredje part inblandad visar det sig att hon och jag bor typ grannar. Så mitt ex nya liv pågår mitt framför mig känns det som. Det är där jag behöver byta fokus, då jag fokuserar jättemycket på dem. Jag känner mig fast i någor som jag försöker jobba på och vill komma vidare i, men det är svårt.
  Jag upplever det om att jag har fått in tre nya kvinnor i mitt liv faktiskt på senare tid. min psykolog som är superbra samt två stycken kollegor som jag har kommit jättenära under den här perioden av mitt liv. Förut har det varit mest sporadiskt. Jag är jätte tacksam för dem och alla andra som har ställt upp för mig.

  Tack för dina ord!

  1. Hej Ullis,
   Och tack för att du delar med dig. Du är inne på en resa som kommer utveckla dig starkt. Så fortsätt gå dit du ska.
   Tack för dina ord!
   Kram

  1. Varsågod Åsa och tack själv!
   Undra vad du är rädd för 😉 – Svara inte här, men fundera på det själv! ÄÄ Mikael är perfekt <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.