Den osynliga händelsen blev en ny verklighet.

 

Bildresultat för archangel chamuel

Neej, det kan inte vara sant Rebecka! Sluta dumma dig! Erkänn nu, det var du!? Anders log, såg förvånad ut, flabbade, såg rädd ut, skrattade till igen och suckade. Igår fick min man uppleva ärkeängeln Chamuel på nära håll. 

Anders sprang omkring och letade och letade efter sin plånbok. Han letade i vår så kallade böslåda, han letade i varje liten jacka han äger, han letade i vantlådan. Han letade i bilen han letade i varje väska vi har. Han lyfte på soffkuddarna och han tittade i varje litet skåp han kunde komma på. Själv roades jag av att han letade och väntade. Letade, frustade och tänkte.
Bildresultat för svart plånbok
Framåt åttatiden på kvällen stod jag och bakade majsscones och frågade om han kunde be ÄÄ Chamuel om hjälp. Min man är en av världens finaste män, men det här med sin skepticism till änglar är något han arbetar på. Han tittade på mig, log och sa; ja älskling vill du be vad-han-nu-hette om hjälp.
Han heter Chamuel och du ber honom om hjälp när du tappat bort något sa ja och ber Chamuel högt om hjälp. Jag ber även Anders be om hjälp. Vid detta laget har Anders gått och börjat ta hand om allt efterarbete för mitt bakande, men han kan inte låta bli att lite halvsarkastiskt be om hjälp.

Jag tvättar av mig degen från händerna och går fram till vår böslåda och lyfter på ett kuvert och ja, du har redan räknat ut det. Där ligger hans svarta plånbok.

Neej, det kan inte vara sant Rebecka. Sluta dumma dig. Erkänn nu, det var du! Anders vet inte om han ska skratta, asflabba eller bli rädd. Jag tackar Chamuel för hjälpen och uppmuntrar Anders att göra samma sak. Det göra han, lite skeptisk, men ändå som om att han vet.

Bildresultat för first meeting with an angelVi pratar om det en stund och för första gången sedan jag kom ut med mitt perspektiv på änglar hade vi en dialog som var magisk. Anders var, när chocken hade lagt sig, lite mer öppen. Upplevde honom mer mottaglig. Frågade honom om jag fick berätta om hans upplevelse ur mitt perspektiv för dig. Han ogillar när jag pratar om honom om han inte får lägga sin touch på saker och ting. Men denna gång var hans svar snabbt, tydligt och lätt; ja, Rebecka, lägg ut!

Jag tror vi har något nytt, starkare och häftigare som kommer komma på vår gemensamma väg. Vad tror du?

Har du något häftigt minne eller skön upplevelse när någon i din närhet får upp ögonen för änglarna? Kolla om du får dela med dig. Jag älskar andras erfarenheter!

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

One thought on “Den osynliga händelsen blev en ny verklighet.

  1. Hej!😇💖 Det är intresant med mediala , ni har nått gemensamt.😇 Jag var med om en sak jag var och övningskörde med lastbil och det var vinter och -40 grader lastbilar har lite svårt att köras då. Mycke riktigt vi blev sittande efter vägen min övningkörninglärare han var osäker om vi skulle kunna köra med den dan så jag satt i bilen och var så rädd att jag inte skulle komma hem😔 jag satt inne i lastbilen och bad om änglarnas hjälp först tvivlade jag men kände starkt att dom fanns med oss tog ett tag det såg mörkt ut men så hände nått då fick vi bilen att gå jag tror fortfarande att det var dom som hjälpte oss är så tacksam❤. Eva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.