Det blir oro, fast tvärtom och det är ju bra

Bildresultat för angels

Du vet den där känslan att du vet att du ska göra något, men inte riktigt kan komma på vad det är. Jag har gått med den i dag, fast med skillnaden att jag har vetat vad jag ska göra, men har inte fattat hur jag skulle få till tiden. Dagen har varit inrutad och att få till en timma med att koppla upp mig för att förmedla budskap utifrån har varit…långt borta.

Men, som ni vet är vårt universum helt otroligt på att ge oss det vi behöver när vi inte forcerar.  Vips sa det i princip och så hade jag fått en timma frikopplad. En timma då jag vill fokusera på att vara här med dig och göra det jag älskar. Innan jag bestämde mig för att göra en läggning i veckan, tack vare din hjälp, kunde jag verkligen forcera fram läggningar för att jag tycker det är så kul! När jag landade helt i att göra det en gång i veckan, men främst när jag känner att det är något som ska förmedlas, upplever i alla fall jag att det blir tydligare och klarare budskap. Rätta mig om jag ser fel.

Dagens kortlek är lite lättsam, inte enkel, men lätt. Den kändes först lite orolig, men det ändrade sig efter några blandningar. Ett kort trillar ur, det vill jag lyfta på när jag fått fram vad de andra vill förmedla.

KORTENS BUDSKAP

Relaterad bild

Skapa tid för reflektion och meditation, men sluta ge dig själv frikort så du inte når det du säger att du vill nå. Du verkar ha mycket att göra och många planer, men du skapar för lite tid för att nå din målbild. Det verkar som du behöver mer för handling med en försiktighet så du inte skapar stress. Dina måsten är inga måsten, det är lite bestämda toner i känslorna som kommer. Precis som att du ställer höga krav, men ändå inte får till balansen. Oavsett vad du gör så slår du på dig själv. Det vill änglarna att du förändrar.

Ja, det är en förändring som änglarna berättar tydligt om. Du har möjligheten att be dem om hjälp om du upplever att du behöver stöd. Släpp in dem. Dina änglar vill hjälpa dig och ber dig att be dem om lov. De kommer dock inte fatta några beslut åt dig, men när du väl bestämmer dig kommer de ge dig det du behöver. Inte idag, inte imorgon, utan precis i den tid du behöver det. Du kommer se tecken allt eftersom, sluta forcera och börja fokusera. Gå varsamt, ett steg i taget.

REBECKAS BUDSKAP

Genast får jag till mig att du behöver ha en plan för varje dag. En plan för varje dag där du sätter upp max(!) tre saker varje dag som ska göras. Exempelvis träna, diska och förhöra läxor. Eller varför inte ringa en vän, laga matlådor och läsa lite i en bok. Kanske behöver du hjälp med något på jobbet för att få bort den stora högen med to-do-saker. Sortera mejlen, prata kortare samtal i telefonen och ta en Relaterad bildpromenad på lunchen. Allt annat hinner du med och hinner du inte idag, kommer en ny imorgon. Ja, du kommer säkert på andra saker som är fullt tillräckliga att göra för att gå mot den målbild du har i ditt liv. Det viktiga är att dina handlingar går hand i hand med din målbild och den känsla du vill ha i ditt liv. Och det vi ofta behöver träna och öva på är att dina värderingar och din attityd hänger med i handlingarna.

Kan inte låta bli att fnissa lite åt änglarna när jag får upp dessa kort. Jag fick nämligen ett eget uppvaknande härom veckan när jag pratade med min mentala tränare. Jag har nämligen en målbild och jag var lite sur att jag inte gör mer för att nå den. Min tränare frågade vad jag ska förändra för att komma närmare målet denna vecka. Mitt svar blev enkelt, jag behöver gå upp tidigare och göra de 3 handlingar jag sätter upp på min to-do-lista varje dag för att nå målet. Tydligen inte bara jag som har denna utmaning *thihi*

ÖVERRASKNINGSKORTET

Kommer du ihåg att ett kort ramlade ur leken medan jag blandade den? Det kortet var ett kort som kom upp och ner. Och japp, det handlade om oro. Fast tvärtom. För äntligen kommer det lättnad.Bildresultat för lättnadens ängel Antingen är oron på väg bort och du kommer känna dig mer avslappnad eller så har du lärt dig bemästra ett beteende gällande oro och kontroll och kan på så sätt känna dig fri från oron. Oavsett hur det ser ut på din resa kommer nu möjligheten till mer lugn, ro och harmoni. Behåll och skapa en attityd där du litar på dig själv, tillåt dina svårigheter och rädslor att långsamt få suddas ut. Skapa distans till det du inte vill ha och välkomna det du möter i den dörr du vill öppna.

Tusen tack för att du läste och att du tar in det till din resa. Jag ska nu sätta mig och knåpa ihop ett julklappsförslag. Kanske vill du ge bort ett mentalt träningspass med änglarna till någon du gillar. Jag kommer även se om jag kan presentera vår webbaserade ledarskapsutbildning. Den kan du fråga om din chef vill ge dig nästa år. Men jag återkommer – här och på  Facebook

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

15 thoughts on “Det blir oro, fast tvärtom och det är ju bra

 1. Allt stämmer så i dina läggningar här också, änglarna vet nog att jag läser 😀 ha en toppen helg!! Kram 😙

  1. Änglarna vet att du läser 😉 Må gott, min helg är och var underbart skön. Hoppas din helg gav dig energi och fina minnen. <3
   Kram

  1. Alice! Tack för att du läser. Varje gång jag förmedlar så gör tillägnar jag läggningen till dig som läser. <3 Så det är till dig, tänker jag.
   Kram

 2. Är så Gudomligt tacksam för att jag har hittat “dig” – en av alla många soulsisters på jorden. Tack Tack Tack för ledord och budskap – och din gåva att förmedla. Stor respekt och ödmjukhet. <3

  1. Det är jag som ska tacka Ellali <3 Tack för att du läser, tack för att du ger feedback, tack för ditt pep! En soulsister vet när ett gott uppmuntrande ord ska kastas in 😉 <3

  2. Det är jag som ska tacka Ellali <3 Tack för att du läser, tack för att du ger feedback, tack för ditt pep! En soulsister vet när ett gott uppmuntrande ord ska kastas in 😉 <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.