Ser du dina fysiska budskap från änglarna?

Bildresultat för ruter nio

I torsdags när jag körde runt i Helsingborg var jag tvungen att stanna, som sig bör vid ett rödljus. Jag satt och stirrade rakt fram, sådär som vi kan göra ibland när vi bara väntar. Jag vrider huvudet lite lät till vänster och av någon orsak tittar jag ner i vägkanten. Där ligger kortet, på vägen in i centrum ligger spelkortet ruter nio.

När jag blandar kortleken idag, denna dag vi kallar juldagen, får jag en kortlek som tar många små högar när jag ska blanda. Känns lugn, samtidigt som den signalerar mycket. Vad mycket står för vet bara du. Jag drar korten och får det första kortet som talar om chakra. Kortet pratar om solarplexuschakrat. Vill du veta mer kan du LÄS-MER-HÄR och vill du läsa lite till gör du det HÄR

ÄNGLABUDSKAPET

Bildresultat för förändra dig själv

Framför allt vill änglarna här förmedla att din trygghet är stärkt såpass mycket nu att du kan vara kraftfull i ditt liv nu. Inte utifrån någon annan, men i kärlek till andra. Men det är du som har kommandot i ditt liv. I många religioner sägs det att “det bor en gud i dig” Jag fattar att änglarna vill säga till dig att de är med dig, du föddes med kraft och du behöver inte längre vara rädd för kraften i dig. Så länge du använder kraften på ett kärleksfullt sätt är det ofarligt och du kommer bli mäktigare än du någonsin trott. Missbruka den inte, änglarna kommer konstant ge dig tecken att de hjälper och vägleder dig. Det är lätt att låta egot växa i dessa lägen eller att girighet och prestige kliver in. Så var vaken.

Det finns ingen som kan kontrollera dig om du inte tillåter det eller dem.

Kom ihåg det. Det gäller även dina tankar. Min hjärna har fattat det i många många år, den dagen det landade i mitt hjärta blev jag rent ut sagt skitarg! På mig själv så klart. Änglarna kommer aldrig (!) fatta beslutet åt dig. De kan vägleda dig om du ber om hjälpen, men du styr ditt liv. Var simmar fiskarna i bilden? Symboliserar någon dig? 

Bildresultat för förändra dig själv

Du som följer detta vet att jag ibland kan få känslor och bilder över vad änglarna vill förmedla genom kortleken. Idag kan jag inte låta bli att le. För kortet du får idag säger klart och tydligt att det är bekvämt och säkert för dig att gå vidare. Kanske känner du att du sitter fast i en situation eller i någon rädsla som du vet att du bör lämna eller gå ifrån. Men snälla, fatta aldrig ett rädslobeslut som tar dig till något mer negativt längre fram. När du fattar ett nytt beslut är det otroligt skönt om du kan fatta beslutet du vet kommer ta dig till ditt högre syfte.  Att fatta rädslobeslut kan ibland leda dig till en omväg för att du ska få lära dig det du ska lära dig. Oavsett, när du än bestämmer dig för att lämna det negativa, tunga, se till att det alltid leder dig mot mer lycka. Det kan även vara så att du behöver fatta ett tufft beslut här och nu, som gör ont. Den typen av beslut kan göra ont här och nu, men det tar dig till din lycka, din harmoni längre fram.

RUTER NIO

Bildresultat för ruter nio

Kommer du ihåg kortet jag såg i vägrenen? Ruter nio var det. Ruter symboliserar pengar, ägodelar, ditt fysiska. Ruter förknippas med jordelementet, och står för karriär och pengar. Och där sitter jag med ett ryter nio framför mig och jag som det senaste året näst intill skrikit till Universum att ge mig överflöd pengar. Nian symboliserar just förändring.  Att något nytt ska komma i din väg. Nian symboliserar att du är i behov av förändring.  Och ja, det känner jag dagligen. Framför allt att jag ska tillbaka till att ta hand om mitt hem. Både mitt fysiska och min kropp. Ruter nio berättar också att överraskningar väntar dig och förändringarna är oundvikliga. Det kan röra sig om nya avtal, en resa eller flytt. Oavsett vilken förändring som är på väg in i mitt liv, välkomnar jag den enormt och tackar änglarna för tecknet. Nu kan jag varsamt vila och släppa taget kring rädslan att det inte löser sig. Änglarna har sagt sitt.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt. Oavsett hur din julhelg är så skickar jag med dig att allt är som det ska. Fortsätt eller börja gå dit du ska för att nå ditt högre syfte här på jorden.

//Rebecka


 

Boka tid för egen mental utbildning gör du på rebecka (at ) bybuteo.se  – prislistan ser du upp till höger i bloggen. Eller HÄR  Varmt välkommen!

4 thoughts on “Ser du dina fysiska budskap från änglarna?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.