Inget blir som förut och det är okej.

Relaterad bild

Vet inte hur dina dagar ser ut, men alla mina dagar är väldigt olika. Idag har jag varit och spelat in podd. Idén fick jag för något år sen och idag håller den på att bli verklighet. Du är en av de första som kommer veta när den läggs ut, men tills det är klart får vi alla hålla oss till tåls. Idag ska det bli lite änglakortsläggning. 

Idag har jag hängt med min kollega och partner med podden, Peter Sundfeldt i Malmö. Peter har verkligen fått hänga med på min resa att “komma ut” med min healing och änglar. I två år har han nu manglats med attraktionslagen, hitta sitt äkta jag genom att träna sina mentala färdigheter. Eftersom vi besökte Malmö passade vi på att ta en lunch med en gammal racingvän, Stefan Sauk. Du vet skådespelaren. Jo, jag har hängt mycket i motorsportsvärlden och till och med fått äran att verka i Svenska Bilsportförbundet. Hurusom, jag fick feeling idag och tänkte, när min arbetsdag är slut vill jag ta fram mina kortlekar och koppla upp mig. Här är jag och här är hälsningar från våra änglar.

Se över ditt ledarskap, du är redo för nya beslutBildresultat för gut feeling

Tre kort kommer ur en mycket lugn och sansad kortlek. Själv var jag så exalterad och hade längtat så efter denna stund att jag…jag blev…inte förvånad, utan mer påmind. Påmind om att det är lugnt och att skeppet vänder och det ljusa kommer få kraft. Inte bara här på jorden utan även i ditt liv. Kom i håg att i det ljusa bor en liten mörk prick och i det mörka bor en liten ljus prick. Våga reflektera över det, oavsett om dagen varit fylld med ljus eller mörker.

Ledarskapet, se över ditt ledarskap så du håller balans på ditt manliga och kvinnliga i dig. Se det för vad det är, var klarsynt och våga ta emot kärleken, våga ge kärlek och våga ta emot hjälp. Se också till att du berättar för de du älskar att du älskar dem. Varför inte ge någon speciell ett samtal eller bjuda dina föräldrar på en lunch? Spendera tid med någon som du betyder något för.

Ta hjälp av naturen, titta dig omkring i din vardag. Du får nämligen mycket svar från kraftdjuren, änglarna eller älvorna. Universum talar hela tiden till dig. Känner du ditt kraftdjur, kalla på det i just den speciella frågan du söker svaret på. Andas in och ställ frågan, svaret kommer. Du kan också få svar från universum på andra sätt, våga öppna upp och se svaret och lita på det. Ställ inte frågorna om och om igen, för att du ska bli säker. Du kommer få olika svar ju oftare du frågar. Utan ställ frågan, se svaret och lita på det. Släpp taget. Sen kommer nästa steg och svar. Var bara lugn.

Bildresultat för gut feeling

Fullmånen ger dig kraft, energi. Du har nu möjlighet att fråga om du är på rätt väg eller inte. Känns det rätt är det lätt. Är det lätt är det rätt. Lever du med den attityd som gör det lätt för dig eller är det nu du kan träna in nytt. Känn att tiden nu är inne för att reflektera hur du vill ha det, för att nu kunna börja eller fortsätta resan. Ingenting kommer nämligen bli som förut och det, det är helt okej.

Varsågod, en liten bön.

 

“Du har kraften i dig att komma över dina utmaningar. Vilka de än är, känn, andas och kom till insikt med att du kan komma dit du vill. Du  har kraften, modet och kontrollen”Bildresultat för gut feeling

Som du märkt kör vi en liten utmaning här på bloggen också. Meditera #10minuteri21dagar Häng på om du är sugen på att få stöd i din utveckling för att meditera. I varje inlägg finns det en liten tanke som kan vara lite spännande att ta del av, oavsett om du är med i utmaningen eller ej.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt.

//Rebecka

 

14 thoughts on “Inget blir som förut och det är okej.

    1. Varsågod Lena <3 Ja, korten och orden tillsammans är magiska <3 Det bara flödar liksom 😉 Glad att du gillar det! Fortsätt träna Lena.
      Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.