Ta reda på om du är en jordängel!

Bildresultat för earth angel

Den senaste tiden har jag kommit i kontakt med en del jordänglar. Jag har inte letat, men jag vet när jag ser, hör och känner en. Känner ofta igen mig själv i deras beskrivningar, innan jag själv förstod vad jag ska göra med all energi. Jag har lovat en av mina senaste möten med en jordängel att blogga om det. För att få fler att förstå och våga hitta sitt eget högre syfte här på jorden. 

Det finns många signaler och många möjligheter till utveckling om du är en jordängel eller om någon i din närhet är en. När jag “kom ut” som jordängel var jag livrädd. Den dagen när jag skulle förklara för min mamma och min syster att jag är här för ett högre syfte var de mer förvånade över att jag var rädd. De hade ju känt till detta sen jag var liten. Min resa och min utveckling pågår. Och jag litar fullt ut på min uppgift här på jorden. Att hjälpa dig att våga bli dig själv, hitta din fallenhet för att använda ditt högre syfte.

Vad är en jordängel

Enklaste sanningen är att vi alla är energi. Alla kommer från samma källa, men det finn olika vägval även din själ gör på vägen. Det handlar om hur själen formar sina egenskaper, sina uppdrag och sin personlighet. Det vi säger och menar med jordänglarna är att vissa egenskaper de besitter skapar det som kallas jordängel. Det har ingenting med änglar att göra, men Jordängeln har tillbringat sjukt mycket tid i de högre andliga dimensionerna av kärlek och ljus. Det finns en inre bön om att skapa fred, ljus och kärlek här på jorden, till mänskligheten och alla varelser.

Vad innebär det att vara en jordängel egentligen?

Att vara en Jordängel betyder inte att du är perfekt. Det betyder heller inte att du är en ängel, änglarnas väg skiljer sig nämligen från mänsklighetens väg och du är inte ens ett helgon. För precis som hela mänskligheten, så gör jordänglar gör misstag. Gärna många. Dessa erfarenheter som utmaningar skapar gör att du ibland kan känna dig frånkopplad, lite borta.

Att vara en jordängel innebär att din själ är på jorden på en nivå för att hjälpa andra att sprida godhet. Din uppgift, ditt högre syfte är att göra skillnad på jorden genom att föra ljus och kärlek av de högre andliga sfärer i den fysiska verkligheten. Hur du gör och vad du ska göra kallar vi för din fallenhet. Ta reda på din fallenhet och koppla på din passion. 

Det finns många tecken på att du är en jordängel. Jag har hämtat dessa från en länk på Youtube. 31 signes you’re an earth angels

Bildresultat för earth angel

31 Tecken du är en jorden ängel!

 1. Du har alltid en idé eller lösning att erbjuda och älskar att hjälpa människor.Tecken Du är en Earth Angel
 2. Du är en fantastisk stödperson i livet för nästan alla du känner.
 3. Du letar alltid efter ett bättre sätt att göra något.
 4. Du frågar sällan om hjälp eftersom din referensram är att tjäna andra. När du får hjälp  av andra förvirrar det dig.
 5. Du känner dig osäker i många av dina relationer. Du kan lätt känna om någon håller tillbaka och du känner behovet av att söka regelbunden uppmuntran och bekräftelse från dem. Dessutom, du kämpar för att förstå varför ditt sökande och driv inte alltid fungerar.
 6. Du inspirerar människor och du kan lyfta folks energinivå utan ansträngning.
 7. Du acceptera andra var och vad de än är – även de som aldrig visar tolerans.Bildresultat för earth angel
 8. Du ser alltid en ljuspunkt i varje situation och du ser alltid det goda i människor.
 9. Du tänker i termer av möjlighet och potential.
 10. Du har otroliga gåvor i områdena skrivande, konst, musik och healing.
 11. Folk verkar släppa rädsla och andra smärtsamma minnen och känslor till dig.
 12. Du får anstränga dig för att hantera ansvar, tid eller gränser
 13. Som barn hade du en tendens att få diagnoser lr andra tyckte synd om dig, på grund av andras brist på oro i en materialistisk och facketiserande värld. 
 14. Du har ingen tolerans för andras smärta. Det är din natur att nå ut till dem som lider. Ibland innebär det att du lockar människor som har en offermentalitet. 
 15. Du känner dig förlorad när du står inför extrema ilska och du tenderar att undvika konflikter. Du vill uppleva bara lycka för att undvika konfrontation så långt det är möjligt.
 16. Du oroar dig ständigt att du stör andra. Du ber ofta om ursäkt och stämmer av med dem omkring dig för att se hur de känner om dig.
 17. Det stör dig när du inte kan känna att dina nära och kära är i kontakt med dig.
 18. Du inte är bekväm med din fysiska kropp – särskilt fötterna. Som en ängel, har du problem med att hålla sig jordad.
 19. Omgivning frågar ofta, “Vart tog du vägen?” Eftersom det verkar som om du ofta dag drömmer eller inte uppmärksammar din omgivning.
 20. Du har ofta ett alternativ eller ett helhetsperspektiv i gruppkonstellationer lr organisationer.
 21. Du är inte konkurrenskraftiga i ditt personliga- eller arbetsliv. Du vill se alla vinna.
 22. Du kan tjäna andra utan att dra uppmärksamhet till dig själv. Du kan arbeta som en osynlig kraft bakom scenen.
 23. Du är känslig för stadsmiljöer och verkligheten i det moderna livet.
 24. Du har en tendens att kännas annorlunda eller till och med främmande för andra. Du kan komma ihåg att du blivit retad som barn på grund av dina olika intressen och beteenden.
 25. Det är tufft att vara i en publik eller folksamlingar. Du kan känner dig överväldigad av energin med så många olika människor.
 26. Du växte upp med känslan av att du inte kan relatera till din närmaste familj. Du känner dig mindre i samband med din fysiska familj eller du fick en specifikt känslomässigt avlägsen eller dysfunktionella familj.
 27. Människor du inte känner mycket väl tenderar att berätta otroligt personliga saker om sig själva.
 28. Folk säger att du ser yngre ut än du är.
 29. Du har en historia av missbruk i din familj.
 30. Du har en tydlig och stark känsla av högre syften. Även om du får svårt att veta hur du ska manifestera detta syfte på jorden, vet du att du måste arbeta för att hjälpa, lära och läka andra.
 31. Du älskar tanken på att fritt sprida kärlek, medkänsla, och vägledning.

Bildresultat för earth angel

Är du en jordängel

Om du är en jordängel, du är en kraftfull varelse med en lång historia av att hjälpa och läka andra under hela din livstid. Du har fått en gudomlig uppdrag att komma hit nu och dela din energi och sprida kärlek. Det är troligt att du har, åtminstone fått några misstankar om ditt sanna ursprung tidigt. Mest troligt är att du har kämpat för att anpassa dig till livet.

Fråga dig själv dessa frågor

 • Har du en talang för att hjälpa människor?
 • Känner du att du är från en annan planet? Eller att du är en ensamvarg?
 • Söker andra din visdom och vägledning? 
 • Hade du en svår barndom?
 • Du tolererar inte någon typ av våld?
 • Är du intresserad av energi, healing, kvantfysika eller filosofiska ämnen?
 • Älskar du hela mänskligheten, även om du kan se våra kollektiva brister?
 • Kan du märka subtila energier och vibrationer?
 • Är du naturlig intuitivt, empatisk, eller känslig?
 • Kan se det goda i andra och det tunga utan att värdera eller döma? 
 • Har du strävar efter att stödja, läka och ge andra?
 • Oroar du dig om tillståndet i livet, på den här planeten och vet att du är tänkt göra något åt ​​det?
 • Har du en djup och naturlig koppling med djur och natur?
 • Dras du till att växa andligt och att få avslöja din inneboende själs visdom?
 • Har du drabbats av trauma, kris eller flera svåra livssituationer?
 • Känner du dig djupt skyddande av natur, djur och barn?Bildresultat för earth angel quotes
 • Är du medveten om tidigare liv där du har lidit eller dödats för dina gåvor och helande förmåga?
 • Har du någonsin vaknat mitt i natten, orolig, men utan att veta varför?
 • Har du intensiva eller andliga drömmar?
 • Tycker du själv att du är  snabb på att förlåta människor och ge dem en andra chans?
 • Främjar du tillväxt och ansvarstagandet hos andra?
 • Vill du söka en större mening med livet? Undrar du varför du verkligen är här på en högre nivå?
 • Har du träffat din andliga guider, skyddsänglar, eller uppstigna mästare som stöder dig i ditt liv?
 • Ser du yngre ut än din kronologiska ålder?
 • Lider du av smärta eller sjukdom?
 • Vet du att du har upplevt verklighet som en andlig varelse innan?
 • Känner du en längtan att “gå hem” som du inte riktigt kan förklara?
 • Har du en medfödd förståelse för magi i livet, universum och helt enkelt vara vid liv?

Om du kan svara ja på de flesta av dessa frågor, bör du veta att det inte att något är fel med dig. Det är för att du är en jordängel. Och du är här på ett otroligt uppdrag och äventyr att sprida ljus, förankra de uppstigning energierna och göra en skillnad i världen. Ta chansen och utveckla dig mer. Inte andra, dig själv! 

Varmt lycka till och vi är många som stöttar dig på vägen.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt.

//Rebecka

PS. Vill du boka tid för att utveckla dig själv och din resa? Skicka ett sms på 0708-18 87 00 så ringer jag upp så fort jag får möjlighet. Se högst upp i högra hörnet för förutsättningar och priser. Karm!

180 thoughts on “Ta reda på om du är en jordängel!

  1. Jag känner igen mig i nästan allt du beskriver.
   Tack snälla du för att du delar med dig.
   Stor kram & kärlek till dig 💜😊🌺❤️💝🌹🙏

   1. Tack snälla för att du bekräftar <3 Hoppas du hittat vägen och din fallenhet, för du har en uppgift eller två att göra

  1. Härligt att du kommenterar Barbro. För du vill komma ut och visa världen att du är här för att sprida ljus. Träna dig mentalt och våga vara dig själv. Du hittar vägen desto mer du tränar och övar.
   Vet att du kan, bara du vill 😉 <3
   Kram

 1. 🙏🏻❤️✨ Härligt att få det bekräftat att man är en jordängel, kände igen mig i allt, ljus och kärlek✨❤️🙏🏻

  1. Blir bara varm – dags att våga lita på ditt ljus och din kärlek utan att bli utnyttjad eller använd på ett oönskat sätt. Gå dit du ska, du har kraften <3
   //Rebecka

  1. Wooppa Jenny! Så glad att du läste detta. Dags att våga lita på din egen inre styrka och ta dig själv till nästa nivå på din resa. All lycka till!
   Rebecka

 2. 1000-tack 💕 Känner igen mig i allt du skriver. Så skönt att få veta att man inte är “knäpp”
  Varm kram 💕💕

  1. Du är allt annat än knäpp. Även om jag, Rebecka förstår. Tog mig 42 år att fatta…
   Fortsätt gå dit du ska och använd din fallenhet till det som du är menad att göra!
   All lycka till Dig!
   //Rebecka <3

  1. Wops! Och du låssas vara förvånad Ingalill! Vad du än gör och vilka du än möter, ta det på allvar. Du är viktig nämligen =) <3
   Kram
   Rebecka

  1. Njut Kerstin och ta ett steg i taget. Du har mer ljus i dig än du anar. Använd det i din vardag oavsett vad du gör.
   Kram
   Rebecka

 3. De flesta punkter stämde, visste det sen tidigare men har inte tagit det till mig… kanake är dags att vakna nu, tack för påminnelse 😉🙏

  1. Kanske?! Varför håller du på och velar Liselotte! Du vet ju, dags att gå från ord till handling. Får en känsla av irritation av att du inte gör det du ska 😉
   Stort varmt lycka till från mig i alla fall! <3
   //Rebecka

  1. Du är här av en orsak Ingela. Hitta ditt högre syfte, du har det i dig – du ska bara lyssna och lita på dig själv!
   Stor varm kram
   //Rebecka

 4. Intressant läsning 😊 När jag var liten ville jag bli en slags fredsprinsessa som skapade fred på jorden. Minns hur jag fantiserade om hur jag red på en vit häst. Men när andra frågade vad jag ville bli sa jag frissa eller lärare för jag trodde att ingen skulle förstå mina “konstiga” tankar…
  Har varit sjuk och vilsen nu i flera år men känns som att jag hela tiden nu kommer närmare mitt hjärta igen, hittar hem. Osäker på om jag är en jordängel men jag känner igen mig i det mesta. Men när jag tänker bakåt innan jag blev sjuk så stämmer det inte. Kan det vara så att jag haft detta “i mig” hela tiden utan att vetat? Att jag visste som barn men i tonåren förträngde mig själv men tack vare sjukdomen och ny kunskap börjat hitta rätt?

  1. Hej Terese,
   Att förtränga eller missa uppgiften är väldigt vanligt. En av mina uppgifter är att hitta jordänglar som glömt bort sig på vägen. Jag tror du haft det i dig, men försökt passa in i det världsliga samhället istället för att komma ihåg vad din universella uppgift är. Sjukdomen får dig att lyssna inåt, fortsätt lyssna inåt och du kommer snart gå mot det du är här för. Stort ljust lycka till!
   Kram
   Rebecka

  1. Tack Siv för att du tar del av det. Njut av din tid här på jorden, du är här av en anledning. Ta reda på den, din fallenhet och din passion! Du behövs <3
   Kram

 5. Ja,ja,ja och ja…har läst om detta tidigare men glömt bort 😀 Tack för bekräftelsen! <3 Nu förstår jag igen och kan lugnt fortsätta med det jag gör 😉 Dock ännu mer att ta hand om mig själv emellanåt för att inte bränna ut mig och har blivit bättre 🙂 Kram <3

 6. Jag det är någon punkt som inte stämmer att känna sig utanför i familjen. Min mor och jag var bästa vänner hela livet hon gick bort 2009 jag kunde berätta allt för henne, utan när jag var barn, då hade upp till 9 årsåldern lite utanförskap med min familj, många vänner som jag hade väldigt lätt att få. Min syster som är 1 1/2 år yngre vi blev väldigt nära vänner.jag hjälp många hela livet genom att lyssna på deras historier ovs.

  1. Vad skönt att höra att du har en god och nära relation med familj och vänner. Smaka på tanken om du känt dig utanför i den mån att du varit annorlunda. Måste inte vara familj, utan även i andra relationer.
   Varm kram
   Rebecka

  1. Härligt Susanne! Fortsätt gå i ljuset oavsett vem du möter och vilka situationer du befinner dig i. Du behövs och du behöver utveckla dig och andra. Jag blir nyfiken på vem du är….men du behöver inte svara här. Jag fick bara en massa frågetecken i huvudet…. <3 <3 <3
   Kram

 7. Tack Rebecka!
  Älskar det du skriver!
  Har följt dig sedan ca ett år tillbaka. Blev sjuk, började lyssna inåt och gjorde mycket förändringar i mitt liv för mig och min egen skull. Har jobbat upp min energi (bla genom din meditationsutmaning två omgångar) och förstår att det är dags att dela med mig nu. Jag behöver tro på mig själv och bara göra det! Tack för peppen!

  1. Hej Lina,

   Och tusen tack för din feedback! Ser den först nu och kan inte låta bli att le över det. För det du skriver är precis det jag själv behöver höra. Änglarna är fantastiska på att ge oss det vi behöver när vi behöver det som mest. Men tillbaka till dig <3 Gå Lina, gå! Gör Lina, bara gör! Vi är många som peppar och stöttar varandra för att vi ska hitta modet att leva det liv vi ska, inte det vi bör. Testa dig fram, det värsta som kan hända är att du lär dig nått och gör på ett annat sätt 😉

   Låt mig få veta var jag kan följa dig, sporra dig och låta mig inspireras av dig <3

   Varm kram
   Rebecka

 8. Jag känner igen mig i detta men vet inte om det verkligen är så. Hur vet man att det är så, inte nåt man bara får för sig.

    1. Varför skulle det inte vara sant Anneli? Tror “någon” behöver träna på tillit 😉 Rätta mig om jag har fel <3
     Varm kram
     Rebecka

 9. Har länge funderat om det är något fel på mig .. men nu sen jag läste det här så börjar jag förstå saker o ting som hänt o händer … tror nog att jag är en jordängel stämmer alltför väl med allt .
  Har ett tag funderat varför jag finns här o vilken uppgift jag har men börjar förstå nu 😊 tack 💕

  1. Varsågod Rigmor! Det är inget fel på dig, du är bara unik 😉 Fortsätt gå och fortsätt utveckla dig själv. Du är viktig <3
   //Rebecka

 10. Hjärtinnerligt tack❤

  Äntligen förstår jag vad och varför jag känner som jag gör, framförallt varför jag är som jag är.

  Åter igen ett varmt tack!

  Inamor

  1. Inamor,
   Dags att få lite struktur och koll på din fallenhet, så du vågar gå till din lycka! All kärlek och ljus till dig <3
   //Rebecka

 11. Oj, låg innan jag somnade och frågade vad som är meningen med att jag finns. Allt kändes så tomt och all kraft borta. Så vaknar jag och hittar detta ❤️ Tack

  1. Ha ha ha ha -vilket härligt uppvaknande, både världsligt och universellt 😉 Slumpen är ingen tillfällighet som du vet 😉 Varsågod, det är bara att hitta din fallenhet och din passion och börja gå små små steg…
   //Rebecka

 12. Känner igen mej mycket i punkterna. Tror att ja är en jordängel 💖 hört att ja har en gåva som ja själv ska ta reda på när ja är mogen 😠😇😇arga gubben får ja inte bort 🙈

  1. Anne, är du mogen att ta bort “tror att ja är en jordängel” ?! 😉
   Det mentala är en träningsbit, börja bara gå så ska du se att mycket trillar på plats…
   //Rebecka

   1. Hej menar gubben som kom med när ja skrev smilisen 😉 har du nå råd och ge mej? Vill komma i kontakt med andligheten igen. Den har försvunnit 😦

    1. Maila mig på rebecka (at) bybuteo.se så bokar vi en tid. Förutsättningarna går att läsa på bybuteo.se Annars tänker jag att du surfar runt bland bloggarna här hos Vivi så hittar du många tips och råd. Vi är här för dig <3
     All lycka till
     Kram
     Rebecka

 13. Jag känner igen mig till kanske 80 %, , är osäker på om jag är en jordängel. Har alktid fått skäll för att jag hellre hjälper alla andra före mig själv, men det är då jag mår bra. Även om folk utnyttjar mig och är dum aå är jag alltid den första att förlåta och ge både en andra, tredje och tionde chans..försöker att allyud se det goda i alla, och känner även ibland av båda bra och mindre bra vibrationet hos folk jag möter..spännande.💗

  1. Hej Katarina,
   Det kan vara skillnad på att leva i en miljö eller i värderingar där du blir utnyttjad i stället för att du tillåter dig bli använd. Det du beskriver nu handlar mer om en rädsla, men jag ska inte gå i det här. Det mentala spelar oss allt för många gånger ett spratt utifrån att vi är otränade. Men det går att få koll på 😉
   //Rebecka

 14. Fantastiskt! Vad inspirerad och innerligt glad jag blev av det du delar ❤️ Jag kan ännu djupare känna varför jag kämpar för att “jobba klart” med mig själv.. Jag vet ju egentligen på ett ungefär vad jag ska göra sen för att förverkliga mig själv och samtidigt stötta andra… Men det sitter så djupt inne och många rädslor som står i vägen som behöver övervinnas och bearbetas.. Och det här blir en bekräftelse för mig att det finns en mening med denna väg ❤️
  Stort tack, kram från Jessica

  1. Härligt Jessica,
   Ja ditt mentala ledarskap kräver sin träning och diciplin 😉 Vi kommer till jorden med en hjärna som är inställd på att agera på rädslor, inte lycka. Det kräver kan kräva mycket träning, men framför allt mod att gå till det som du kallar lycka. Jag vet att du klarar av det, bara du vet vart du ska. <3 Bestäm det tydligare och definiera hur du vet att du lever lyckligt, det har blivit dags för dig att ta ett litet steg varje dag för att gå dit du ska.
   När du är redo för att övervinna dina rädslor är vi många som finns här för din skull 😉 <3
   Varm kram
   Rebecka

 15. Hej 😇
  Jag har inte läst en text tidigare som stämmer in på alla punkter när det gäller mig.😉
  Härligt att få ett mellanamn 😇😍👆❤

 16. Hej. Har läst om detta förut. Vetat att jag alltid varit annorlunda. Vet inte min uppgift än men vet att den kommer. Litar på att mina guider hjälper mig på vägen. Har verkligen ingen kontakt med min familj då dom känns som främlingar för mig. Har däremot en nära och bra kontakt med mina barn. Hade ingen lätt uppväxt. Har verkligen problem med mina fötter. Kram

 17. Tack för en fin sammanfattning av jordänglar! Fantastiskt och oerhört tacksam att ha den gåvan. Men alla dagar är inte glädje och solsken. Då behöver jag fylla på med avslappning, återhämtning, energi och styrka.
  Då är den dagliga meditationen ett mycket viktigt och lyckat redskap som alltid kommer att finnas med. ❤

 18. Hej o tack 🙂 <3 Svår barndom..oälskad av min far o mor..misshandel av sambo m.m Alltid varit ensam..I all denna röra..Så har jag ett stort hjärta o sprider min kärlek till allt <3 Har lärt mig mycket av livet..Står nära min guide o andra ute i universum..Är nära andar på andra sidan o dom kommer till mej..Jag har lagt all min energi till mej..hittat lugnet o mitt inre..de sista åren..Men jag har en del kvar..Men jag känner att jag är så ensam i detta..när jag aldrig haft en trygghet o stå på o ej fått kärlek..Jag har alltid varit en mamma o pappa till mej själv..Men det är svårt att fylla upp det tom rummet..Vet inte om det nånsin försvinner..För jag vill bli helt fri o känna att det inte stör mitt liv längre <3 <3 <3 kram..

 19. Tack snälla <3 då förstår jag mitt syfte lite bättre.. har gått igenom mycket med smärta och inte sett vad det finns för mening i det… men nu trilla polletterna på plats… har haft tankar åt detta hållet men inte funnit namnet tidigare.. Kramar <3

 20. Kände hjärtat slå kullerbyttor i bröstet när jag läste detta.
  Har du skrivit om mig?
  Har vi träffats?
  Hur kan DU veta så mkt om mig och mitt liv?
  Önskar jag visste vad mitt uppdrag är för jag orkar inte bara vara sjuk. Vill ha en mening mer än att bara vara mamma, väninna och flickvän. Tappar så lätt bort mig själv. Har nog många gånger nästan FÖR lätt att förlåta. Vill så gärna veta mitt syfte. Har så många gånger frågat mig själv, är detta meningen med livet?
  Vet fler i min omgivning som passar in. De släpper jag aldrig ifrån mig. Mina livlinor 😉
  Så intressant att läsa.
  Tack

  1. Susanne, om du vill får du gärna kontakta mig på mailen. rebecka (at) bybuteo.se – kika gärna in på bybuteo.se och läs lite vad vi gör.
   Stor varm kram
   Rebecka

 21. Jag hade många ja. Jag inser att vem jag är.
  Konflikt i familjen och jag kände bara att dra mig undan av all negativt.
  Jag vill alla väl och att sprida kärlek och Ljus.

 22. Jösses! Är det mig du beskriver? 👼💜👼
  Känner igen mig i stort sett allt.
  M0nga kramar Tina Törnqvist 💜💜💜💜

  1. Japp Tina! Det är du som är beskriven <3 Bara att ta ansvar och gå till ditt högre syfte. Dags att göra de där förändringarna du drömt om 😉
   Kram
   Rebecka

  1. Lär känna dig själv och ditt högre syfte först Vanja. Det är där allting börjar oavsett…
   Vi är många som är här för att vägleda dig – hör av dig när du är redo <3
   Varm kram
   Rebecka

 23. Har vetat sen länge men inte haft något namn på de.
  Nu vet jag varför o varför människor så gärna kommer till just mig 😍❤

  1. Toppen Angelica,
   Nu vet du ditt ansvar i att utveckla dig själv också – ödmjukhet är en dygd <3
   Stor varm kram och all lycka till dig!
   //Rebecka

 24. Allting stämmer. Särskilt punkterna om fötterna och att ha råkat ut för människor med offermentalitet. Jag har dragit mig till narcisstistiska personligheter, som bara har haft som syfte att utnyttja mig och min snälla godhet.

 25. Oj vad det stämmer in på mig. Ibland blir det riktigt jobbigt att folk kommer till mig för sina problem och hemligheter. Vet inte varifrån jag får tipsen jag ger dom, de bara kommer till mig.
  Då förstår jag varför jag inte känner mig hemma i min familj eller släkt allrahellst sen min pappa gick bort i somras, vi stod varandra så nära och behövde knappt prata med varandra.
  En sak jag undrar över är det pga detta som jag alltid haft/har djur som är sjuka eller har haft sjukdom som behöver omvårdnad och villkorslös kärlek? Alla säger att jag har otur med alla djur men jag känner att dom kommit till mig för att få hjälp.

  1. Hej Jenny,
   Tack för dina ord. Du vet varifrån tipsen kommer! Det jag läser är att först att du behöver arbeta med dina gränser och ditt egenvärde. Det är okej att vara jordängel och ha världsliga gränser. Var och en har olika.
   Det andra jag läser är att det är dags att utveckla din fallenhet och förmåga att hjälpa djur. Surfa runt lite på nätet och se om du kan hitta någon bra lärare som vill utveckla kanaliseringen. Solkarina är ett tips. Kolla med henne. Det finns så klart fler, men henne har jag personlig erfarenhet med. Stort lycka till Jenny <3

   //Rebecka

 26. Då är jag nog en jordeängel 😊 Det stämde precis in på mig 👌Har alltid varit en hjälpare💚 Har länge vetat att jag är här för att sprida ljus, kärlek och healing…..Tyvärr har jag glömt bort mig själv ganska mycket och inte tagit hand om mig själv och min kropp, samt tillåtit andra att vara respektlösa och skadat mig, därigenom har jag skadat mig själv när jag tillåtit det….
  Att vara snäll mot andra och vara en hjälpare innebär inte att man ska glömma sig själv eller tillåta andra att beredd sig illa. Man är inte dum för att man står upp för sig själv. Men det är nog lätt att för jordeänglar att tappa bort sig själva lite och ta på sig alla andras problem och lägga skuld och skam på sig själva, kanske till och med hamna i medberoende. Men ju mer vi växer och utvecklas så lär vi oss att vi inte behöver okeja andras dåliga beteenden för att vi är ” snälla” när vi lär oss säga stopp och stå upp för oss själva så lär vi oxå andra att ta ansvar, vi hjälper även då, fast vi sätter samtidigt gränser. Man kan hjälpa på så många vis…
  Lite tankar från mig. Tack för en intressant artikel 💗💙💚💛💜

  1. Tack för dina tankar och ord Annette,
   Tror du ska läsa det du skriver själv en gång till <3 För du har ett högre syfte och för att kunna genomföra det så genuint som du vill, behöver du vara i balans. Läs gärna in och på om chakran. Det finns en del på ByButeos blogg, men även kollegorna här hos Vivi skriver många bra saker om chakran. Läs och börja träna dig mentalt. Frågan är hur det ser ut när du är så där lycklig som bara du kan vara 😉

   Varm kram
   Rebecka

 27. Hej!
  Känner mig väldigt förvirrad av att läsa detta…är så mycket jag känner igen. Endast ett par punkter som inte stämmer. Har haft en känsla ofta i mitt 63-åriga liv att jag har längtat till något annat, att det finns något som är högre än det jag lever i nu. Har aldrig gått att förklara. Ibland har man trott att man bara inbillar sig…men å andra sidan stämmer det nog på de flesta. Tror trots allt att det finns många ljusänglar idag som kommer att göra världen bättre.
  Varmt Tack…Kram/Eva

  1. Tack för din feedback jordängel,
   Det är dags att öppna din dörr till ditt högre syfte här på jorden och gå dit du ska. Äkta och ärligt. <3
   Du är en av oss alla som har något som gör jorden lite bättre. Frågan är vad 😉
   Varm kram
   Rebecka

 28. Väldigt mycket stämmer in på mig. Hjälper hellre andra än mig själv , får mig att må bättre och älskar att göra dom i min närhet glada och nöjda även om jag får vända ut och in på mig själv eller på bekostnad av mig själv oxå. Har mycket rädslor och orolig över nästan allt och överanalyserar det mesta och typ aldrig till det positiva hållet och kritiserar alltid mig själv . Och skulle gå genom eld och vatten för mina nära och kära väldigt beskyddande men när jag står där och behöver hjälp av något slag så är det inte många som skulle offra sig så för mig känner mig väldigt ensam ofta och övergiven. Har förlorat 5 st senaste 1 1/2 året där ibland både min pappa och mamma och den 19 jan i år begravdes min kusin (uppvuxna som syskon)
  Mitt liv har inte varit en dans på rosor direkt . Men brukar säga att jag har stor livsärfarenhet och delar gärna med mig av den om det kan hjälpa någon annan så blir jag glad. Och brukar ofta undra vad meningen med livet är? Och vad jag gör för nytta i och med livet ? Är väldigt förlåtande och förstående ofta dum snäll som många säger om mig och inte höga krav på andra med väldigt höga på mig själv
  Tack för intressant läsning vilket jag sällan gör annars
  Mvh kirsi

 29. Varenda ord stämmer! Tack för att jag fick läsa detta, nu kan jag gå vidare och veta varför saker är som de är <3 En del människor blir rädda för mig, det märker jag ofta. Och trots svåra smällar är det omöjligt att sluta hjälpa människor, djur och natur. Pengar för att hjälpa kommer i överflöd när jag har tillit till att allt är rätt och sant. Baksidan är att jag ofta måste hålla tillbaka mig själv för att inte skrämma omgivningen. Tack jordängel för ditt bloggande <3

  1. Tack själv jordängel! Dags att gå dit du ska så du kan utföra ditt högre syfte här på jorden 😉 Glad att du får landa och smälta – det viktigaste är att alltid utveckla dig själv. <3
   Varm kram
   Rebecka

 30. Men OJ!! 🙄 TACK!! 🙏🏻 Jag har alltid vetat att allt jag varit med om, kommer att bli till nytta för andra. Det är det som fått mig att fortsätta framåt, även de gånger jag knappt orkat stå upp… ❤️ Idag ser jag hur jag hjälper andra både via mitt jobb och privat och det är en fantastisk känsla!! Tack snälla du för din blogg ~ Den var klockren!! Den fick mig att tänka i andra banor, på ett mycket positivt sätt!! ❤️🙏🏻❤️

  1. Härligt Anette! Varsågod =) Älskar när det blir så där spot-on-inlägg <3 Hoppas du hjälper dig själv lika mycket som du hjälper andra, för att själv utvecklas och nå det högre syfte du har här på jorden <3 Fortsätt gå, du är grym och kika runt lite på bloggen och kolla in det där med chakran. Kika även runt på mina kollegors sidor kring just chakran. Tror du kan hitta mycket som vägleder och hjälper dig där <3
   Kram
   Rebecka
   PS: Tusen tack för din feedback

   1. Tack snälla!! 🙏🏻 Det ska jag absolut göra 😊 Ska kika runt hos dina kollegor. De sista åren har varit en otrolig läketid, allt det gamla som varit obearbetat har jag fått möta för att läka ❤️ Jag har turen att arbeta m fantastiska utbildare och jobbar mycket med min egen livsbalans och utveckling ❤️🌿😊

 31. Känner igen mej i allt, men vad gör man när en känner sej som intet värd längre, livsglädjen är totalt frånvaronde, och när jag försökt att komma ut ur mitt skal, så får jag bara röster från andra sidan som söker min hjälp, 😢
  Mona

  1. Hej Mona,
   Jag skulle inte bli förvånad om ditt solarplexus chakra är i obalans och att du bara är otränad i att göra det goda i vardagen så att säga, för dig själv. Men det går att förändra beteendet om du vill och är beredd på att träna mentalt. Vi är många goda mentala tränare som finns här för dig. Stor varm kram
   Rebecka

    1. Vill du veta mer Mona, för att stödja din kommande operation kan du läsa på mer om chakran. En helt ny, oändlig värld kommer öppna sig. Varm kram <3

 32. Tack ❤️🙏
  Behövde verkligen läsa detta!
  Otroligt bra skrivet och spot on för mig!
  Dags att omprioritera …
  Tack igen
  All kärlek till dig

 33. fantastisk läsning! och att så mycket stämmer in på mig.
  Kände att jag var lite konstig i andras ögon som barn..men i dag är det konstiga en styrka hos mig.
  Tack<3

  1. Så glad att du ser det konstiga som styrka. Vi är många som fattar lite senare i livet 😉 Jag fattade fullt ut först för tre år sen <3 Men nu rullar det på som om jag aldrig levt på något annat sätt <3 Magi, som vi säger i branschen.
   Stor och hjärtlig kram Kirsi!
   Kram

 34. Tack Rebecka! Allt stämmer, men det är svårt att veta var man ska börja. Något som jag känt är en form av stress av saker jag vill göra och ändå finns känslan att jag sen jag var liten tänkt tankarna att blir det inte som jag vill i detta livet får jag försöka komma ihåg mina misstag till nästa liv… jag vill fortsätta att ge men lära mig att hushålla med min energi så jag kan använda den till mitt eget mående och inte öppna upp för dränering och att ta emot andras sjukdomar.
  Kram

  1. Hej Anna,
   Det finns knep och övningar att träna på för att hushålla på din energi. Jag är glad att du ser framåt i vad du vill göra. Vill du träna får du mer än gärna kika in på bybuteo.se för att se om jag kan hjälpa dig med något. Eller så ringer du 0708-18 87 00 så tittar vi på ett upplägg som kan funka för dig. Idag är det din dag! Andas, för du kommer hinna allt du är här för att göra <3
   Stor varm kram
   Rebecka

 35. Wow!
  Tack för det inlägget! Nu förstår jag ännu mer! 😀
  I stort sett allt stämmer, ja eller gjorde iaf, jag har bearbetat och lärt mig så mycket på min resa här på jorden.
  Lite återstår dock…….hitta min “passion” som Du kallar det, mitt syfte. Vet att det är stort men “hittar” det inte. Litar dock på att det kommer när tiden är inne.
  Har jobbat oerhört med utrensningar av gammalt “skräp” som suttit kvar både från barndom, mest, och tidigare liv. Efter många års sjukdom har jag landat i allt det andliga och naturliga och framförallt i självkänslan. Så tacksam för min resa idag. <3
  Tack för ännu en insikt och en förståelse!!! <3 Ljus och kärlek. Kram

  1. Det värmer gott Heidi!
   Ja, att hitta ditt högre syfte, ta fram din fallenhet, skapa målbilder och krydda med passion och ditt liv kommer utvecklas på ett sätt som du inte trodde var möjligt. Och ja Heidi, det kommer när det ska! <3 Du gör rätt i som rensar bort det gamla för att ge plats åt det nya. Glad att du är tacksam och att du vågar göra förändringarna för att leva i ljus och kärlek. Maig Heidi, magi 😉
   Kram
   Rebecka

 36. Oj!
  Kunde inte sova för tankar som snurrar om chakra och energier som jag har fått mera insiker om. Att jag kan känna in och påverka andra vid beröring, både fysisk och mentalt. Hur jag påverkar och påverkas av människor, djur och natur. För mig främmande människor som öppnar sig för mig och känner trygghet. Djurägare som vid flertal tillfällen, förvånat tittar på mig när deras hund, katt, häst, får, getter kommer fram till mig. Hundägare som inte vill tro mig, när dom säger “Våran hund brukar aldrig gå fram till främmande personer!” och jag försöker övertyga ägaren att jag aldrig tidigare mött deras hund.
  Övriga punkter var också mitt i prick jag…

  Jag läste texten flera gånger. Av 31 punkter var det 3 st! som inte stämde in…
  Jag har bra kontakt med min familj som inte har missbrukshistoria.
  Jag trivs bra i min fysiska kropp, även fötterna, men sväva iväg och tappa fotfästet kan jag ibland göra ändå…

  “Fråga dig själv följande”
  Det stämde det mesta tydligt in på mig, igen…
  Jag hade en bra barndom men jag kunde känna mig udda som ensamvarg och blyg i vissa sammanhang.
  Nyfiken och vetgirig, spenderade jag mycket tid på biblioteket, själv. Mixtermakare och hantverkare.
  Ofta ifrågasättande varför saker, företeelser, normer fanns och såg ut som dom gjorde.
  Jag tvekade aldrig som barn, att kliva emellan i ett bråk, eller om någon blev illa behandlad, för att stoppa det och gör det fortfarande…

  Mitt tidigare liv, känns obekant men upplever att jag nog har fått guider tillsänt mig som stöttar mig i den livsförändringen som jag under senaste året tagit tag i.

  “Näe Anders. Du är inte 52!” den hör jag ofta om ålder kommer på tal…
  Jo, det är jag och i början på en viktig förändring av mitt liv!

  Tack för ytterligare en pusselbit, som jag tidigare inte vetat om, i insikten om mig själv!

  Varm hälsning / Anders D

  1. Hej Anders,
   Det är jag som tackar änglarna att du gick in på bloggen. Så glad att du fick den pusselbit som behövdes för att du ska ta nästa steg för att utföra ditt syfte här på jorden och ha roligt 😉 Dags att ta tag i din kommunikation med djuren “på riktigt”?! 😉

   Varm kram
   Rebecka

 37. Känner igen nästan allt. Har aldrig känt mig hemma eller bekväm nånstans nån gång. Varit sjuk flera år. Försöker förstå vad det är jag ska göra.
  Kram

  1. Tack Monica,

   Behöver du samtalsstöd hör du av dig till någon av oss på Tarotguiderna alt. ringer/mailar mig på rebecka(at)bybuteo.se – vi vill gärna hjälpa dig.
   Varm kram
   Rebecka

 38. Tack, jag känner igen mig . Jag känner så starkt att jag är här för att hjälpa andra och att sprida ljus. I många år har jag undrat vad min mening, uppdrag med livet är, nu vet jag.

  Kram
  Carina

 39. Känner jordänglar när de är färdiga med sin uppgift på jorden? Jag får ofta höra att mina “självmordstankar” kommer försvinna, men jag vill inte dö – jag vill bara hitta hem igen…

  1. Hej Ellie,
   Du behöver titta på hur du använder din energi – titta på din självbild och allt som hör detta till. Då kommer du kunna förstå varför dina tankar går på högvarv och hur du kan hjälpa dig själv till din väg. Det kräver en del jobb med medvetenheten, men när den resan påbörjats kommer det rulla på med klarsynthet och harmoni efter det <3

   Leta upp någon där du bor om du kan ta en kurs, ta reiki eller börja hitta din väg. Det är inte meningen att du ska gå runt med dessa tankar. Är de av tyngre karaktär vill jag verkligen att du letar upp en vårdcentral och tar hjälp från den medicinska världen. Vill du lova mig det?

   Varm kram
   Rebecka

 40. Jag börjar mer och mer våga erkänna att jag har ett högre syfte. Jordängel är dock en term som jag först nyligen kommit i kontakt med. Jag har alltid stoppat mina tankar på ett högre syfte, vem är jag att ha sådana tankar om mig själv? Har jag hybris? Tack för ett så fint och förklarande inlägg. All kärlek till dig. ❤

  1. Underbara du Sara,
   Ödmjukhet är vackert, men att förneka sitt högre syfte handlar mer om en rädsla än hybris. Hitta balansen i dina värderingar och lev efter dem, så kommer du snart landa. Integritet kallar vi det tror jag 😉 Det är verkligen att träna mentalt, något jag är övertygad om att du kommer greja galant. <3

   Tusen tack för din fina feedback. Vi är många jordänglar här och alla fyller vi en funktion. Bara att börja gå nu Sara 😉

   Stor varm kram
   Rebecka

 41. Jag har alltid känt mig lite som femte hjulet. Hade en bra barndom, men undrade ändå ofta om inte mina föräldrar tyckte bättre om min bror. Har fortfarande svårt att förstå varför någon skulle vilja ha just mig. Miljö, djur, utsatta människor är sådant som påverkar mig. Ogillar stadsmiljöer där utsattheten många gånger blir så påtaglig. Vet att det finns, men orkar inte bli påmind. Har varit med om flera relationer där jag blivit illa behandlad under uppbrottet, bara lämnad i princip. Funderar mycket över meningen med mitt liv, varför jag egentligen finns här. Har en hel del problem med hälsan, extensivt utredd, men utan diagnoser. Jo, jag känner igen med i det mesta… .<3

  1. Tack Lottis för att du delar med dig <3 Att känna sig olik är för mig ett tecken på att jag inte hittat din tribe/lekkompisar än och att du kanske inte landat i din unikitet. Ett tips är att du vågar sätta dig och skriva ner alla dina tankar och känslor och se om du ser ett mönster i vad du gillar och vad du ogillar. Meningen med livet kan vara litet det kan vara stort. Det kan också vara så att det du minst vill ska vara din mening faktiskt är din fallenhet 😉

   Må gott och fortsätt träna på att vara den du ska vara, även här <3

   Stor varm kram
   Rebecka

 42. Genom att ha läst detta blir ja både glad o ledsen, ledsen för att de blir då starkt för mig inombords.. men samtidigt glad att veta fast ja har ibland svårt o förstå att ja e en jordängel. Men alltid varit de sen liten.. Ja vill utveckla mig vidare men vet bara inte hur.. Kan du ger mig tips hur ja själv kan göra? Tack ännu än gång för de du skrivit ✨❤️✨

  1. Hej härliga Angel,

   Jag blir glad att du blir glad och det berör att du kommer till tårar när du ser dig själv. Jag får en känsla av äntligen…Det finns många tips – jag brukar alltid be oss meditera och vara i stillhet. Utan att tänka bara känna. Och i det ber jag oss också vara i känslan och förstå den utifrån vad du ska korrigera när du känner snarare än att trycka bort. Hänger du med hur jag menar?

   Må gott och surfar runt hos oss som bloggar här – vi har många fina tips på hur du kan fortsätta gå och sprida det ljusa i mer medvetenhet.

   Tack för att du läser underbara Angel <3
   Kram
   Rebecka

 43. Hej tack för det du skrev kände igen mig väldigt mkt. Är känslig av mig o tar in mkt som händer runt mig. 😊 mikael

  1. Hoppas att du kan landa i att du är den du är och är stolt över dina egenskaper du bär <3
   Fast du kanske inte alls vill landa – du kanske vill flyga 😉

   Varm hälsning
   Rebecka

 44. Hej! Har alltid varit en sökare men mer nu på senare år. Brinner för välgörenhet, det är mitt drömyrke. Ett medium sa att jag har en ren själ och att jag har en gåva. Bitar börjar falla på plats.

  1. Det är så skönt när pusslet börjar utkristalliseras och ramen läggs, även om vi inte har alla detaljerna riktigt klara. Fortsätt gör det som känns gott och rätt ur ett modigt, neutralt och glädjefyllt perspektiv. Pusslet är ditt, alltid ditt =)
   Stor varm kram
   Rebecka

   1. Tack för ditt svar 🤗 men om man inte kan svara ja på riktigt alla punkterna så kan man väl inte räkna sig till den kategorin? Eller? Så många frågor och funderingar. Känner att jag aldrig blivit förstådd, inte förrens jag träffade Pehr Trollsveden, han såg mig för den jag är. Kram🤗

    1. Att förstå sig själv är som en musikkonsert. Ibland kommer lugna låtar, ibland kommer det snabbare låtar och ibland kommer de populära och ibland de okända, men som betyder mycket för den som skapat dem. Det går att träna på att känna dina energier. Peter Trollsveden är grym på att se/känna dina energier, lita på det du speglade för honom. Du är du och du är grym! Stor varm kram Linda <3

 45. Ursäkta men jag måste fråga dig om min dröm:
  En ond varelse sätter en vass pil eller udd i ena sidan på kroppen. Någonting händer inombords och vingar slår ut, varelsen backar för att den har fått mindre makt.. Vad betyder drömmen?

  1. Hej Karina,

   Tusen tack för din fråga. Men jag vill inte och kan inte tyda drömmen här på svarssidan. Det jag kan rekommendera är att du letar upp en drömtydare så tror jag att du får ett bättre och mer korrekt svar.

   Varm hälsning
   Rebecka

 46. Känner igen mig på i stort sett allt. Tack för det du presenterar. Förstår nu varför jag som ung sökte mig till faste kurer /veg mat. Men slarvat på dessa områden. Vart en sökare. Fick en andlig kris i 20 /25 års åldern. Osv. ..

 47. Vet inte om du kan svara på denna fråga men
  Jag har en lärare ifrån Kuba och i torsdags sista lektionen frågade jag om hon kunde massera mig för jag hadde ont i nacken och då gjorde hon det och hon använde healing och helt plötsligt så frågade hon om min mormor levde och då svarade jag nej för hon dog för 6/7 år sedan och sen sa hon att min mormor är min skyddsängel kan jag tro på det??

  1. Hej Tuva,

   Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan. För jag tror egentligen du själv vet vad du ska lita på eller inte. Det bästa är att aldrig lämna över ansvaret för vad du kan lite på eller inte till någon annan. Det är lätt att det blir någon annans sanning du lever i och inte din egen. Kände du att det var sant så var det säkert det. Och upplevde du att det inte var sant, så var det säkert inte det för dig. Du bestämmer – lita på det <3

   Stor varm kram
   Rebecka

  1. Du kan vara en fantastisk person med änglalika egenskaper och energier. Du kan vara en jordängel. Många kan känna igen sig i några punkter utan att vara en ängel. Aura och en persons energi är väldigt speciell hos en jordängel. Ibland kan andra behöva göra bedömningen, en ängel känns inte som vanliga människor för de som möter dem. De finns en känsla av något utomjordiskt runt en jordängel.

   Dessa fyra punkter tillsmamans med de punkter jag beskrev är nästan avgörande för att identifiera en jordängel eller en människa med änglalikt beteende
   Balans, jordänglar drar till sig många genom sitt lugn och sin otroliga trygghet.
   Det finns ett magiskt sken runt jordänglar. Du kan uppfatta att deras auran av skönhet lyser och gör dem otroligt vackra. Inte alltid i en fysiks skönhet, utan att energin gör dem vacker!
   Du får alltid en möjlighet att utvecklas i med jordänglar. Änglar upplever sig attackerade eller missförstådda och ändå fortsätter de sprida det goda. De bär sitt utanförskap med glans och utan offerkofa eller martyrskap.
   Födelsemärken – det finns ofta ärr eller andra kroppsliga märken efter visar eller någon symbol på kroppen efter vingar. Och så har vi ljuden. Jordänglar hör ofta ljud i öronen som klockspel eller ringade ljud.

   Varm kram
   Rebecka

 48. Konstigt..men jag kunde svara ja,på alla punkter.
  Betyder det att jag är en jordängel ?
  Jag vill gärna veta mycket mer om just detta !

  1. Hej Anne-Marie,

   Undra varför du skriver konstigt *ler varmt* Jag tror du vet och att du nu bara är nyfiken på att veta vad du ska göra med det hela. *ler varmt igen*
   Fortsätt gå och fortsätt utveckla dig – du är här för att vara i din passion och få den att växa.

   Varm kram
   Rebecka

 49. Rebecka, tack. ❤

  Har precis läste på här hos dig var jordängel är och började gråta så mycket som stämde på mig.
  Jag har jobbat med andlig utveckling i hela mitt liv på olika sätt, men aldrig har någon sagt till mig att jag är en jordängel, eller att jag fått det till mig själv.

  Jag har kontakt både min pappa, mormor, bonus mamma och andra guider, jobbar även med healing med mina klienter som varit sexuellt utnyttjade. Fantastiskt resultat.

  Men som det står om jordänglar så har jag svårt att landa, söker och söker. Nu har sökandet om detta slutat, men min andliga utveckling fortsätter ❤

  Tack igen det känns som om allt har fått en annan demission, en del funderingar har startat. 🙂

  Stor Kram till dig från mig / Tack <3 Yvonne

  Följ mig gärna i mitt viktiga arbete:
  https://www.facebook.com/jagkommeraldrigmerattvaratyst/

  1. Hej Yvonne,

   Blir varm av tacksamhet att du hittade texten, orden och vågar landa in i ett fack som kändes hemma här på jorden <3
   Ditt jobb på jorden är fint och fortsätt gå i den takt som gör dig och din omgivning bättre. Du har inte bråttom.

   Varm kram
   Rebecka

   PS ska givetvis kolla ditt arbeta på FB <3

 50. Hej Rebecka!
  Fick ett budskap igår, vilket sade att jag är en jordängel. Tänkte denna tanken, att det kanske, eventuellt kunde vara så, för ett par dagar sedan. Men då var jag inte medveten om jordänglars enorma energi.

  Så sent som i mars i år blev jag kontaktad av två för mig okända medium. Den ene gav mig ett budskap som exakt stämmer in på en jordängel. Han visste kanske, för han såg energin och visste att jag har ett särskilt uppdrag … Men han sade inget om just en jordängel. Så det är föst nu jag fått svar på hans något svårtolkade budskap.

  Pusselbitarna faller på plats och jag är förundrad över hur fort det går, både min egen utveckling och hur jag får budskap och tecken och faktiskt ser dem. Sen är det en annan femma att jag inte förstår allt – än. Men det kommer när det är dags, det är jag övertygad om.
  Min inre resa började troligen för en herrans massa år sedan, men jag har inte förstått nånting. Dessutom har jag varit mer eller mindre socialt avskärmad från samhälle och socialt liv IRL under tio år.
  Jag har väntat på något, jag har undrat och jag har känt något jag inte kan beskriva. I slutet på förra året 2017, började det och det var nog en av mina jordguider som startade det hela. För jag tror han är en av mina viktigaste guider och jag tror han är mer andlig än han själv vet eller säger. Sen fortsatte det och i januari blev synkroniciteten så påtaglig att jag, som tidigare inte trott på någonting över huvud taget och alltid varit ateist, inte kunde väja för faktum. Och i mars i år kom mediumen och jag fick ett fullständigt uppfordrande budskap. Då fattade jag vad det handlade om.
  Jag tycker fortfarande att det är otroligt att jag inte sprang min väg utan faktiskt omfamnade allt som hände. Efter att den första stora insikten om vad som faktiskt hänt mig hade landat och gått in, tycker jag bara det är spännande och jättehäftigt.
  Att det går fort beror på min ålder. Jag väcktes väldigt sent i livet och har liksom lite bråttom 😄

  Så, så gott som alla punkter du beskrivit, stämmer.
  Det känns tryggt och bra. Men jag har fortfarande inte hittat min uppgift, även om jag har mina aningar.

  Tack Rebecka 💖🙏❣️🌹

  1. Tack för att du delar Mymlan <3

   Resor går olika och energier är olika. Du behöver inte ha bråttom – du kommer hinna det du ska göra. Tro mig, gå hellre långsamt som en sköldpadda och hinn det du ska under en längre tid än att stressa som en liten kanin och göra det du ska på kort tid – om du förstår hur jag menar *ler varmt*

   Det finns inga bevis att medvetenhet skapas i hjärnan – vilket jag inte tror att det gör, däremot hjälper hjärnan till att få oss att utvidga den. Medvetenheten är något större som finns i oss alla utifrån att – beroende på vilken forskare du frågar – så skulle alla hålla med om att vi människor är av samma material som finns i universum. We are all stardust – vilket jag tycker är fint – jordänglar, som jag gillar att kalla oss har en hög energinivå – det betyder inte att vi måste vara snabba. Vi har bara en hög frekvens. När du landar på din väg, hittar ditt, behöver du aldrig mer fråga – du bara vet hur det är. När din medvetenhet går med dig i din kropp kan du lita fullt ut på dig och dina ställningstagande utan att värdera andras. Det är en skön känsla och ett gott stadie att vara i. Förstått gå – din medvetenhet kommer växa och landa. Våga vara i dina lägre långsamt energiflöden också. Allt är ju som det ska <3

   Stor varm kram
   Rebecka

  1. Härligt! Och tack för att du berättar. Fortsätt sprid ljus och kärlek. Fortsätt ta ställning utan att värdera. Fortsätt vara ljuset på vägen, även när solen inte lyser.

   Varm kram och tack än en gång att du läste.
   Rebecka

 51. Hej! Jag har skrivit här en gång tidigare. Men på sistone har tankarna om syfte och änglar farit till mig igen. Jag har länge undrat vad jag är, har alltid känt en närvao till den blå himmlen och beundrat molnen sedan liten. Känslan av annorlunda har alltid varit där, och känner mer än nånsin en stark känsla av ett viktigt syfte. Börjar nästa få tårar i ögonen när jag läser om jordänglar. Tror du jag kan vara en av dem?
  Jag har mött stunder då jag känt mig illa till mods, otillräcklig för att hälsan påverkat.
  Behövt be om hjälp och inte kunnat närvara eller fullfölja planer. Min sjukdom har fått mig att andligt utvecklas, från närvarande till mer öppen. Men den har också kommit med en känsla av otillräcklighet. Allt jag vill är att göra väl, sprida glädje, kärlek och ljus.
  Men En rädsla finns att inte räcka till och kunna förbättra för mina medmänniskor i större utsträckning…Men allt som sker brukar har en betydelse.
  Så det stämmer att jag ser möjligheter mer än svårigheter.
  Stor kram, Massa varma hälsningar.

  1. Hej Anna,

   Tack för att du delar dina tankar och känslor.
   Varför skulle du inte kunna vara en jordängel?

   När du svarar på den frågan – för dig själv eller här, fortsätt se dina möjligheter, för dig.
   Du kommer räcka till, om du tar ett steg på trappan i taget. Trappan är lång, så tar du två steg i taget kommer du få mjölksyra lite längre fram. *ler* Och du kommer hinna det du ska göra här på jorden. Desto långsammare du går desto mer hinner du. Ta reda på en sak eller gör en sak om dagen, det räcker. Du kommer märka när du ska göra två.
   Lite som att börja jogga. De första tre veckorna kanske vi mäktar med att springa lite under en kilometer, för att efter vecka fyra märka att vi kan springa tre kilometer.
   Gör det du tycker är roligt Anna. Driv inte fram utan träna på att allt är som det ska och du har det du behöver just nu. När vi driver fram kan det bli stopp mellan hjärna, hjärta och mage – då händer nästan inget. Så var där du behöver vara, men börja gå – det du gör idag är inte slutmålet – vi har inte det riktigt ännu framför oss. <3

   Stor varm kram
   Rebecka

   1. Tack för svar, jag kan relatera till dessa tecken som tyder på att jag kan vara/är en jordängel. Det är bara att jag tidigare inte kunnat sätta fingret på vad det är.
    Tror jag bara sett mig som medial under perioder men det har inte känts rätt, då jag känner en stark koppling till änglar. När jag intalar mig själv att detta är jag, så känner jag någon sorts förståelse och lugn i kroppen. Så nu är det bara att ta ett steg i taget. Allt har sin egen tajming.
    Med vänlig hälsning, o Kram

 52. Jag blev verkligen förvånad när jag läste det här. I stort sett allt stämmer utom att jag skulle vara uppväxt i missbruk. Jag känner så starkt att jag är ämnad för något speciellt, men kan inte listat ut vad det är. En sak jag reagerade mycket på var det här med att se yngre ut än vad man är. Jag pratade med min man om det för ett litet tag sen. Jag verkar inte åldras som andra människor trots att jag är sjuk. Det finns ingen som förstår hur gammal jag egentligen är, för jag har liksom “stannat” i tiden i yngre ålder. Jag skojade om att jag är som en vampyr i det hänseendet.
  En annan sak som jag reagerat på är att folk blir glada av att befinna sig i min närhet. Människor som är uttråkade, buttra och ser allmänt trista ut lyser upp och kan bli nästan spralligt glada av att få prata med mig, och nu menar jag även vilt främmande människor. Till och med när jag går och handlar reagerar folk på mig i affärer. En kollega sa att det räcker att jag kommer in i ett rum med folk så känns det att jag är där.
  Folk anförtror sig till mig – även tillknäppta människor som är som musslor mot andra, och folk har alltid sökt råd och stöd hos mig.
  Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men hursomhelst har jag alltid utan att ha ord för att beskriva saker kännt mig som att jag inombords är på en annan “nivå”. Jag har så många frågor inom mig sen åratal. Jag behöver förstå saker bättre, och jag vill sluta att sitta fast. Jag känner att tiden är kommen för något men jag lyckas inte knäcka min egen kod.

  1. Hej Lillan,

   Tusen tack för alla dina ord och känslorna som kommer med dem. <3
   Varför skriver du inte mer? Skriv ner din resa och de du vill ska följa din väg till att knäcka koden kommer att inspireras riktigt gott. Fina du, jag tror inte du behöver leta så väldans hårt efter vad du ska göra eller hur du knäcker koden. Se det mer som du är ute på skattjakt och ska kolla om det som kommer framför dig är det som gör världen modigare utifrån det du tror på och står för. Ju mer du säger ja och nej till situationer och personer utifrån vad du står för och vem du är så kommer du se och märka så mycket mer än du anar.
   Att bara vara utan att göra något konkret är en stor del för de flesta och för jordänglar är det en viktig balans, att inte blanda ihop sak och person så att säga.

   Varmt tack än en gång att du delade dina tankar <3
   Kram
   Rebecka

 53. Vilken oerhört intressant och upplysande artikel! Har tidigare varit i kontakt med healern Jessica på https://www.jessicaagren.com och hon öppnade mina ögon 🙂 Har sedan dess sökt runt för att hitta mer ljus och är så glad att jag fann dig, Rebecka och din fina läsning 🙂

  Trevlig helg!

  1. Hej Linda,

   Underbart att vi hittar ljuslyktor lite här och där <3
   Tack för att du ger mig feedback och gillar inlägget, det lyser upp min dag.

   Var rädd om dig och gör en bra dag!
   Varm hälsning
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.