Universum ger dig hånfulla val, varje dag.

Bildresultat för universum motsats

Attraktionslagen bygger på en ofantlig stor medvetenhet kring sina egna energier, sina värderingar kopplat till attityd i handlingar. Idag vill jag beskriva kontrasterna kring livet du behöver förhålla dig till. För hela universum är uppbyggd av motsatser. Kontrasterna bor i dig också. Idag ska du få veta vad du kan välja att göra om du verkligen menar allvar med att nå det du vill genom att träna mentalt och använda attraktionslagen. 

Kan du och jag börja med att enas om att universum är uppbyggt på motsatser. Värme vs. kyla, framsida vs. baksida, ljus och mörker. Enas om att vi har motsatser inom oss också. Sorg vs. glädje, rikedom vs. fattigdom smärta vs. njutning. Listan går att göra längre, men är vi överens?

För mig är kontrasterna en sanning och jag blir som förtrollad när jag ser hur vi människor fortsätter att styras av motsatserna. I de samtal jag har med dig som tränar mentalt blir jag din katalysator. I samtalen från mig får du mer än coachtid, du får teorin bakom, hur hjärnan agerar på rädslor, värderingar och dina inprogrammerade attityder. Mitt arbete går ut på att ge dig verktygen och lära dig använda dem. Verktygen använder du för att leva ditt liv så som du definierar framgångsrikt.

Du som kommer till mig vill ha en förändring. Du vill nå framgång. När du får frågan om vad som är framgångsrikt är det ofta svar som mer tid, mer pengar, frihetskänsla, harmoni, lugn och ro eller en kombination av allt. Det paradoxala är att det du helst vill uppnå, innehar det största hinder för att nå det.

PENGAR

Låt oss kika på energin pengar. En liten pappersbit som vi människor själva bestämmer värdet på
och som har fått en allt större betydelse i människors liv. Du kanske längtar efter mer pengar enbart för att få möjlighet att köpa det där gymkortet eller ha nått över efter alla räkningar är Bildresultat för attrahera pengarbetalda för att kunna unna dig nått. Men det kan vara så att du egentligen har brist på något annat. Fortsätt läs, vi kommer till det längre fram. För vi ska komma ihåg att pengar kan bidra till ett större lugn. Men det finns ett motsatsförhållande i även här. För vi önskar att få mer tid och få känslan av att vara mer oberoende och fri. Frågan är om du är beredd att göra det som krävs för att få mera pengar?

Vi har för få förebilder i de flesta områden. När det gäller chefer och de som ska leda sin trupp är de många gånger dåliga förebilder utifrån att de ser det som vår uppgift att slita ihjäl oss. Och vi sliter ihjäl oss. För chefens skull i hopp om att vi ska bli uppskattade så mycket att vi får en löneförhöjning som sen ska bidra till en ekonomisk frihet. Du märker utopin va? En väl vedertagen sanning till just ekonomisk frihet, är att sätta pengar i arbete. Då vet jag att några av er säger, jag har inget att sätta undan. Denna vedertagna sanning gäller oavsett hur små summor du än börjar med. Så vad är det som gör att du tvekar?

 

 

LUGN OCH RO 
“Jag ska bara” eller “Sen, när barnen är stora” eller “Bara jag får klart det där” eller “Det är inte så enkelt när”
Har du hört dessa ursäkter eller har du använt dem själv istället för att göra det som ger dig lugn och ro?
För att uppnå lugn och ro, väljer många att slita sig själv i stycken för att vara andra till lags i tron Bildresultat för harmoniom att det kommer leda dig till att det kommer att lugna ned sig, längre fram. Du ställer upp för kreti och pleti, men dig själv ger du ingen tid. För självklart är det så att det inte kommer mer tid bara från himlen. Nu säger jag inte att du måste ta i lite då och då och hjälpa andra. Det jag vill att du är vaken på är ditt mönster. När du upptäcker att lugn och ro knackar på din axel och försöker få din uppmärksamhet, då är det dags att ta tag i ratten och styra bilen själv.

Det handlar om att du inte ger dig själv tid för att få tid. Du vill umgås mer med familjen, vänner, partner eller ge din tid till att göra det som får dig att känna lugn och ro. Nu ska jag berätta en hemlis, ett “mindset” som är fantastiskt att förhålla sig till när du ska göra dina val och det dåliga samvetet dyker upp. “Det finns finns hur mycket tid som helst och det kommer hela tiden mer” Önskar du dig mer tid se till att hitta sätt som gör att du inte behöver jaga den. För då kommer du få jaga. Attrahera lugn och ro i din hjärna och lägg i en lägre växel. Du ska se att du kommer hitta mer tid till att göra än att jaga.

FRIHET

En annan känsla många längtar efter är känslan av att känna sig fri. Du kan säkert längta efter den där känslan att få vara ledaren i ditt eget liv, en känsla av oberoende. Längtar du efter frihet och Bildresultat för frihetändå känner dig ofri har du energierna och frekvensen inställd på motsatsförhållandet. Du vill inte göra det som krävs för att uppnå frihet och din rädsla hindrar dig igen. Du vet inombords vad din nyckel till frihet är, frågan är om du vågar fullfölja att använda den till den dörren du vet ger dig friheten. Det kan handla om att du behöver säga upp dig från ditt arbete lr gå ner i tid. Flytta, byta vänskapskrets med mera. Då du har gjort dig beroende av ditt jobb eller dina vänner har du självklart svårt att skilja dig ifrån detta. Det är förändringar som kräver mycket från dig själv, det kan också kräva tid och tålamod. Att släppa taget kring något är svårt för många, våra hjärnor är inte tränade för det.Rädslan av att bli beroende av någon eller något annat i stället är minst lika läskig. Särskilt när du inte alltid vet vad du ska göra med all din frihet.
LÖSNINGEN
Finns det en lösning. Ja. Och den ligger i att du ska agera mot det mål du vill gå. Nu vet jag att många av oss inte ens vet hur vi ska välja bort eller välja in. En del av oss har så många apor i huvudet att vi inte klarar av att få dem att prata en i taget. En del apor är dessutom fulla och får konstiga idéer hela tiden. Andra dagar är aporna så trötta att det inte händer ett smack. Initialt handlar det om att fostra dina mentala apor Bildresultat för attraktion energi

Se till att ge dig själv verktyg så du kan skapa dig det liv du vill, istället för att drivas av det du inte vill ha i ditt liv. Se över dina energier och din attityd. Hur låter du när du pratat till dina mentala apor och hur agerar du när du möter andra? Ställ in din mentala radio på lyckofrekvensen. Attraktionslagen funkar så väl. När du är inställd på rädsla kommer dina egna invändningar ligga som hinder för din egen storhet. Du kommer inte höra dig själv i bruset av ouppfostrade apor och fel-inställd radio.

Dina möjligheter till ett liv fyllt av att nå dina drömmål finns. Risken du tar när du agerar är att du väljer att leva i bitterhet istället för att leva i Happyland.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt
//Rebecka

18 thoughts on “Universum ger dig hånfulla val, varje dag.

  1. Spännande Yvonne! Ja, det är lite det som är min uppgift, att få oss att tänka 😉
   Tusen tack för din feedback <3 Har det blivit dags att agera mer än tänka för dig fina ljusbärare? =) <3
   Stor varm kram
   Rebecka

  1. Goa du Sussi,
   Vill bara förmedla den universella kraften som bor i oss. Så glad att du uppskattar det! <3
   Varm hälsning
   Rebecka

  1. Så glad att du gillade innehållet Lise-Lotte. Fortsätt fundera och när du är redo gör din förändring <3
   Stor varm kram – jag är här när du behöver mig 😉

   Rebecka

 1. Tack för ännu en intressant artikel❣️
  Jag har ingen pli på mina apor över huvud taget. Men jag tar små steg rent fysiskt och hoppas att de kommer att lyssna på mig och samarbeta någon gång.

  1. Att fostra sina apor kan vara en av de viktigaste beslut du tar Ann-Sofie. De samarbetar den dagen du bestämmer dig för att de ska lyssna på dig. Nu tänker du att det låter så lätt, vilket jag är fullt medveten om att det inte alltid är. Du, som många av oss andra är ovana och vi har inte alltid verktygen och knepen för att få koll på våra apor. Men träna, läs på, ta hjälp och fortsätt öva. Du kommer få dem att samarbeta någon gång. Våga bestäm dig för att berätta vart du och dina apor ska gå, så ska du se att det blir lite lättare 😉
   Stor varm kram
   Rebecka

 2. Tack! Nu förstår jag lite mer hur det funkar. Har lärt mig att beställa parkeringsplats men har inte kunnat styra resen av mitt liv🙈

  1. Visst funkar parkeringsplatsen! Fortsätt träna – och utveckla din tillit. Du kommer förstå snart varför det sker i den takt det gör.
   Stor varm kram
   Rebecka

 3. Tack för tänkvärda ord! Jag håller på att skilja apflocken åt och lyssna in en i taget!

  1. Ha ha ha – ja, dom där aporna. En del behöver nog ibland få flytta till en annan flock för allas bästa 😉
   Som en kund till mig sa; jag tror mina apor till och med är fulla och bakfulla åxå, och sällan samtidigt. Jag förstod exakt vad innebörden var. Och tro mig, idag är denna person mer stark än någonsin och har större koll på sina beslut än jag trodde var möjligt.
   Så Margit, lycka till med dina apor <3
   Varm kram
   Rebecka

  1. Övning ger färdighet Karin. Jag förstår din utmaning mer än du anar. Att träna mentalt är mer ovant än att träna sin fysiska hälsa. Tänker att du kommer göra stora framsteg bara genom att börja tänka på att du leder dig själv <3
   Hjärtligt och varm hälsning
   Rebecka

  1. Varsågod Marie! Så glad att du vill påminnas. Träna träna och åter träna dina tankar så du blir mer mentalt stark i denna världsliga värld och välkomnar den universella ännu mer.
   Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.