5 steg för att höra änglarnas vägledning

Bildresultat för angel energy

Har varit omotiverad att skriva de senaste två veckorna. Det är inget farligt och det handlar om mig. Har låtit mig själv utvecklas själsligt och blev trött. Idag vill jag dela med mig av hur jag handskas med de stunder jag känner mig omotiverad och osäker på vägen fram genom livet. För visst har väl du som jag fastnat någon gång? Men varför fastnar vi?

Enkelt förklarat. Oftast fastnar vi efter att ha upplevt en utmaning, utveckling eller sjukdom i livet. Dessa händelser kan ta olika känslomässiga vägval. Beroende på vad du upplevt kan du känna känslor av sorg, ilska, skuld, eller i extrema fall depression. Utifrån hur lång tid saker och ting pågår kommer kroppens energi att påverkas och du kommer se att brist på motivation uppstår. Under dessa stunder i livet är det mycket enkelt att göra som du alltid har gjort, fortsätta det bekväma/lata sättet och fortsätta i de gamla spåren. Det sättet kommer leda dig bakåt, med olika konsekvenser och absolut inte framåt,  mot ditt personliga mål och drömmar.

Det bästa sättet jag vet numera använder mig av för att komma ut när jag fastnat är att be om änglarnas vägledning. När jag får den uppstår mirakel. När jag inte följer deras vägledning blir jag på nått sätt fast och motivationen avtar ännu mer allt efter som. Det jag utvecklar i mig själv mer och mer är hur jag lyssnar och agerar på deras vägledning. Ju mer jag tränar desto bättre blir jag. Men visst, den första tiden var tuff, min hjärna försökte lura mig hela tiden och trodde att alla nya beteenden egentligen var hotfulla och dåliga för mig. Allt min hjärna ville, och latmasken i mig var hejarklack, var att gå tillbaka till det invanda. Men icke sa nicke – jag vill  något mer!

Bildresultat för angel energy

På ett personligt plan har jag haft några intensiva själsliga tillväxtlektioner de senaste 2 åren. 2013 opererades jag. Jag var inte riktigt sövd och blev otroligt dålig efteråt. Landade i terapi och fick där även bearbeta en tidigare gruppvåldtäkt. År 2014 blev jag också utsatt och satte mig själv i situationer som rämnade hela min trygghet. Visste inte om jag hade en familj, ett hem, pengar eller en enda vän till slut. Det tog mig ett halvår att börja gå igen. Jag tillbringade inte bara tid till att läka min fysiska kropp, utan också läka en djup och känslomässig smärta jag hade burit, länge. Låt mig vara ärlig, jag trodde inte att jag skulle överleva 2014 mentalt.

Men med hjälp av den familj, de vänner jag hade och lyckligtvis mitt mod att släppa fram änglarnas vägledning, kunde jag gå vidare. Jag är mentalt stark, min hälsa förbättrats varje dag, har i dag en lyxig tillvaro med två hem och allt sker i ett tillstånd jag och min man älskar att vara i. Ett steg i taget och livet blir bättre och bättre. Attraktionslagen fungerar, så se till att fungera själv. Vi är många som stöttar dig på din resa, var du än är! För ju mer du jobbar på din utveckling, desto mer kommer du förstå att du behöver utvecklas till nästa nivå.

Här är ett recept för min resa i utveckling och på väg till fler mirakel:

1) LYSSNA

Änglarna ber mig att bli tyst, sluta sinnet och inte prata. Tror inte jag mediterar så mycket som under de stunder jag tar mig ur motivationsbristen. Meditation kan i hög grad bidra till en lugn sinnesstämning och när sinnet är tyst blir vi mycket bättre på att bli närvarande. Änglarna ber mig att sluta tänka och låta känslorna leva så intensivt. Budskapet är att lyssna, vilket är ett annat perspektiv på att handskas med tankarna helt enkelt.

2) OBSERVERA

Änglarna berättar för mig att det inte alltid är rätt tid att agera. I stället behöver jag bara iaktta vad som händer. Detta steg är det steg som många idag struntar i, oavsett om vi pratar om livet i stort eller om du är på jobbet. Att observera innebär att du ska ta ett steg tillbaka för att reflektera, kapitulera och släpp taget. En tid då du modigt släpper all form av behov att försöka kontrollera situationen eller resultatet. Detta är steget då du släpper lös känslorna, inte till andra utan att du ger det vidare till Universum. Det ger dig själv tiden för att läka.

Bildresultat för angel energy

3) VISUALISERA

När ditt sinne är utvilat och du klarat av att släppa taget och lämna allt till änglarna börjar energin i dig att flyta. När sinnet är tydligt får inte känslor alltid utrymme att ta över. Du kommer höra och känna en starkare känsla av vad du verkligen vill ha i ditt liv. Våga drömma! Våga se, lukta, känna hitta på hur det ser ut där framme i verkligheten. Dina bilder kommer bli tydligare och du kommer få lättare att visualisera hur du vill ha det i livet.  Det är i detta steg du får kreativiteten att flöda och tillåter dig att drömma. Att skriva ner det du visualiserar är bra verktyg för att bidra till att uppnå framtida mål, men också för att få koll på vad du vill.

4) FLÖDE

Detta är steget då det är dags att gå. Modigt börjar göra. Att öppna upp för det modiga i dig och göra din förändring. Oavsett vad du drömmer om, är det nu dags att skapa flödet i att vara öppen för alla möjligheter som yppar sig. Lär känna igen det där flödet, när saker och ting går i rätt riktning är när allt flyter smidigt. Ett tydligt tecken när jag inte på rätt väg är när det finns kamp, ​​kraft, eller försök till att göra något fast det inte passar omgivningen. Inom idrotten kallar vi det “flow”

5) NY ENERGI

Nu har det blivit dags att fira. Första stunden då du kan känna energin komma, den där energin som uppkommer i en vibration och när livet går positivt framåt. När du får den kraftfulla energi som är vitaliserande och så underbar. Känner du den fira! Fira med det lilla, med det stora, tillsammans med någon eller ensam. Det viktiga är att du säger till hjärnan att ny energi är värt att fira.  Jag vet att jag firar och att det uppstått när jag kan se tillbaka på tidigare utmaningar och se de lärdomar min själ behövde lära sig. Detta är ett nytt liv, ny vitalitet, ny energi och en ny början.

Bildresultat för listen to myself

Jag vet inte hur det är hos dig, men jag tror på mirakel. Just det sistnämnda uppstår allt mer i mitt liv. Hoppas att du vill berätta hur du hittar din motivation och din nya energi när latmasken vuxit sig stark, lång och ståtlig. Vet nämligen att du upplevt många underbara mirakel och välsignelser i ditt liv också. Är så nyfiken på dig!

På min resa har jag lärt mig att lyssna extra noga på änglarna när jag tappar motivationen. Motivation är inget vi föds med eller som går att köpa på affären, men det går att träna upp så du hittar den fortare och fortare. Men. Ingenting är svart eller vitt, därför tackar jag för din feedback till detta inlägg. När vi delar med oss får andra möjligheten att se att de inte är ensamma utan att vi alla på något sätt hänger ihop. Det viktiga är att hålla i och lyssna till änglarna, men framför allt, lyssna på dig själv och ditt eget universum.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt.

//Rebecka

30 thoughts on “5 steg för att höra änglarnas vägledning

 1. Det här var precis vad jag behöver nu eftersom jag är på väg att förändra mitt liv och jag känner igen mig i det du skriver. Jag tappade bort min tro nån stans på vägen men har nu börjat hitta tillbaka till änglarna och dom ger mig så mycket. Jag har börjat se och höra igen och är så tacksam för det men än är jag inte framme. Tack för dessa ord ❤

  1. Ju mer du lär dig ju mindre förstår du att du kan <3 Du är fantastisk Yvonne, våga gå dit du ska och ta medd ig din själ denna gång 😉
   Kram Rebecka

 2. Tappade bort änglarna för några år sedan när jag träffade min tvillingsjäl, har varit en fantastisk resa med honom och den tog all energi och uppmärksamhet och nu när jag är sjuk i utmattningssyndrom börjar jag hitta tillbaka till änglarna igen, vill ha dem tillbaka i mitt liv. Tacksam att de finns 💖

  1. Änglarna har aldrig lämnat dig. Släpp in dem och våga prata med dem <3 Hitta din balans, inte någon annans. Du har inte bråttom någonstans tänker jag <3
   Våga gå i ditt tempo – du behövs.
   Kram

 3. Åh vad jag känner igen mig. Det värsta är att sista året har varit en sådan uppförsbacke att orken tog slut…. Älskar ju att pyssla med mina pärlor å kludda i mitt block. Men allt är som bortblåst…. Finns personer i mitt liv som själ min energi samtidigt har jag bett om hjälp att hitta rätt i livet. Åh äntligen har jag börjat se änglarna men tyvärr hör jag dem inte än. Men det kommer nog. När jag mediterar så somnar jag även om jag sitter obekvämt 😂 Ja hoppas att allt rätar till sig. Och livet blir glatt igen. ☺ Ha en underbar helg. Själv ska jag få mysa med mina barn 💖 //Carina

  1. Härligt att du känner igen. Steg ett och två är så viktiga att aldrig pressa sig igenom. Låt det ta sin tid. Vi vet aldrig hur mycket tid kroppen behöver för att läka. Allt rättar till sig. Börja le med hjärtat och inte bara med ansiktet så ska du se att det fixar sig. Kludda på, pyssla på. Där i lossnar mycket.
   Stor kram
   Rebecka

 4. Tack för dessa ord✨💛✨ Mycket bra kom-ihåg när man fastnat! Har upplevt många tunga stunder gått igenom mörker skrikit varit arg gråtit mött djup ensamhet mött rädslor varit deprimerad osäker blivit sviken om och om men alltid kommit ut stark på andra sidan när man fastnat. Jag har också upplevt en inre oändlig frid och harmoni vackra innerliga stunder av villkorslös kärlek Av mina fantastiska barn och en fin partner som lär mig massor om mig själv hela tiden och en familj som verkligen ställer upp för mig njutit av härliga stunder på scener i studion och där hela jag och HELA min stora personlighet bara fått VARA JAG och där min kreativa sida och stora passion fått uttryck! Är “ganska nyförlöst” i att lyssna till änglar och min inre röst och framförallt att LITA på vad som kommer till mig. Mina andliga förmågor blir klarare och klarare även om Det ibland fortfarande är oklart hur jag ska använda dem som en del av mitt dharma och att kunna försörja mig. Har Tillit till att jag är succé och är rik på så mycket. Att min musik artisteri dans inre kunskap och healing vävs samman och genererar kärlek och medvetenhet i ett högre syfte för många och som också manifesteras i bra ekonomi för mig som jag också vill dela med mig av. Det tar ibland tid att verkligen förstå hela bilden när man är mitt i allt och denna posten klargjorde mycket och kommer att fungera som en fin reminder💕 Tack! Kram / Lollo Fält

  1. Fortsätt gå och driv inte på, då blir det knas. Det fina du beskriver med din tillit blir din framgång. Du behövs och du behövs som du är, inte som du bör vara eller brukade vara. Börja med små steg så ska du se att du om några år kan försörja dig på det du vill. Håll i långsiktigt och hållbart.

   Stor varm kram
   //Rebecka

 5. jag har haft änglarna hos mig men jag tappade bort dem för flera år sedan
  för jag trodde att jag skulle kunna klara allt själv.
  Nu har jag ingen motivation alls Är sjukskriven sen 8 månader tillbaka ingen energi alls.
  Det är mostånd att sätta mig och meditera Har börjat på yoga Det har börjat öppnat sig lite
  men nu drömmer jag så fruktansvärt mycket om saker som har hänt för 20 år sedan.
  kram Kerstin <3

  1. Gå igenom det du behöver gå igenom. Det är en tuff period och det kommer att bli bra. Stanna inte kvar för länge och gå inte för fort ur varje händelse, det är mitt privata tips.Bilderna kommer tillbaka tills du är läkt. Att se dem är ett tecken på att du är redo att börja läka. Gruvligt stolt över dig. Du kommer greja detta galant. Håll dock kvar i yogan. Låt det ta sin tid, oavsett vad omgivningen säger.
   Stor varm kram och tusen tack att du delar.
   Rebecka

  1. Må gott du med Karin. Jag är otroligt tacksam för din feedback. Hjälper mig på min väg när jag ber om tecken från änglarna <3
   Tack och njut du med.
   //Rebecka

 6. Tack för din berättelse ! Jag försöker också att ändra mitt liv! Jag har de sista tre åren gått till änglarna och där fått hjälp! Sista tiden har jag börjat lyssna mer! Men jag har lång väg kvar… Nyfiken på vad livet har kvar att ge ?! Jag har alltid sagt att min tid kommer.. Är snart 64 och tror faktiskt på min känsla ! Hur och vad som händer blir en överraskning för mig! Kram 💕

  1. Ålder är bara en världslig siffra. Du har så mycket att ge men också ska du få. Tillit är nyckeln till det gudomliga <3
   Kram till dig Birgitta.
   //Rebecka

 7. Åh tack vilken underbar text
  Skrivit ner alla fem stegen
  Är jättesvag trodde inte det var möjligt att bli så här dålig .
  Nu ska mitt hjärta ta till sig första steget .
  Måste våga tro !
  Underbara universum .
  Kram

  1. Underbara universum! Det var fint uttryckt Anne. Våga ta ett steg i taget och skynda långsamt. Njut av utsikten en stund på varje steg innan du går vidare. <3
   Ljus å kärlek
   //Rebecka

 8. Tack för inlägget. Känner igen mycket av det som står i det. Fick många gåvor när jag öppnade upp dörren till den andliga världen. Har fått ett liv som jag är otroligt tacksam för med allt och ,framförallt ,alla som finns i det. Jag har blivit husägare, bilägare, gift mig, fått barnbarn, mina barn har fått utbildning och försörjning, allt det jag har drömt om har blivit verkligt inom loppet av några år. Trots det ,eller oavsett allt detta, får jag inte bukt med mitt urgamla problem. Det jag saknar är ekonomisk trygghet. Bara helt vanligt inkomst och ett jobb som jag klarar av. Något jag har Kämpat och inte Kämpat för i över 20 år. Nu, senast, fick jag ett jobb jag bad om: med utrymme för egna idéer, kreativitet, uppgifter jag klarar av och trivs med, okej lön, sjyssta kollegor… Men jag kunde inte veta att jag hamnar på ett ställe där det råder total kaos! Jag håller på att gå in i väggen och vet varken ut eller in.
  Sysslar jag med det jag älskar, då får jag ingen inkomst någon kan leva på. Överleva, har jag alltid klarat. Jobbat som anställd och gjort mitt bästa för minsta lön. Har varit arbetslös i perioder, trots fantastiska referenser, uppmuntrande ord från kunder och uppmärksamhet från pressen. Jag är rädd att sitta sysslolös, deprimerad och fattig.
  Så, i nuläget, försöker hitta Motivation att klara av jobbet jag har. Känner mig trött. Mycket trött.
  Åter igen, tack för uppmuntrande inlägg. Ska försöka igen.
  Ljus och kärlek till dig.
  Ludmila

  1. Hej Ludmila och tusen tack att du delar med dig!

   Jag får bara till mig att du ska ta dina erfarenheter och göra tvärtom. Jag vet inte vad det skulle innebära, men det kan ha med din attityd att göra…jag får inget riktigt tydligt svar, så jag ber dig själv känna efter ordentligt. Tillit och rädsla är motsatser – kan det vara rädslan för att misslyckas här på jorden, vilket medför en förflyttning på fokus till det universella tilliten? Våga lita på universum och gå i kärlek här på jorden…

   All ljus och kärlek till dig – fortsätt gå. Förbättring är alltid förändring.

   //Rebecka

 9. Jag ligger och läser din berättelse och tänker… de har inte glömt mig även om min tro och energi har varit tiltade på annat som har verkligen sugit min energi så vet jag nu när jag läser detta att det är precis det… ett tecken från änglarna att de finns där för mig och att jag ska stanna upp innan jag dräneras totalt på energi till andra människor och mitt arbete…Allt jag påbörjar senaste månaderna slutar med att jag trillar in i gamla spår och tappar motivationen… Det känns som jag försöker att få liv i en gammal maskin som inte längre fungerar för just mig…. istället för att släppa den och ta till mig nya krafter och tag envisas väl min gärna att återgå till den gamla “maskinen” bara för att den bekant…Tack… för det här känns som om änglarna skickar ett tecken via dina ord….
  Jag hittade ditt inlägg igår sparade men sköt upp hela tiden för att läsa…senare senare… det är de gamla hjärnspökenas sista försök att inte låta mig hitta den väg jag vill hitta…
  🙏🏻

  1. Natali, tillit till det ögat inte ser är en av vår tids största utmaningar. Ditt hjärta vet, din hjärna vet också men vågar inte. Fortsätt leta och sök dig till oss som stöttar dig på resan.
   Du får tecken hela tiden – fortsätt se dem – öppna dina ögon, alla tre 😉

   Vi är här – kolla upp om ärkeängeln Jophiel kan hjälpa dig på något sätt…

   Kram <3

 10. Hur får man kontakt med änglar?
  Jag har en dotter som är cancersjuk för 3:e gången på 3 år och denna gången är det allvarligt. Hon är 44 år och jag är 68 år. Hon har en sambo som tur är, hon är den starkaste som finns och envisaste som finns, och min hjälp vill hon inte ha, bara nån enstaka gång
  Som mamma är det som att ha fallit ner i ett stort svart hål…och kämpar varje dag för att kunna va normal, men det funkar inte, är bara knappt vid ytan så att säga
  Jag ber för hennes skull varje kväll och ber änglar att heala henne, det var tydligt att se i början, men nu är allt suddigt, suck..vad ska jag göra?

  1. Hej starka,
   Det är så mycket jag vill förmedla och det är så många saker som krävs. Det första jag vill förmedla är att du har dina änglar med dig. De är runt dig och de ger dig så mycket kraft de bara kan.
   Det andra jag vill är att se om du kan/vill kontakta en kurator där du bor eller någon person som är van att arbeta med anhöriga med cancer. Det känns i hela mig att du bara behöver få skrika ut din smärta, ilska och besvikelse.
   Du kommer att se änglarna och deras närvaro. Mitt bästa tips är att gå ut i naturen och leta hjärtan. För varje hjärta du ser kan du snacka lite med det, du har en ängel nära dig då <3
   Jag skickar grönt ljus och ber Rafael vara med dig och er runt och med din dotter. Fortsätt gå för din dotters skull – och alla andra runt dig som älskar dig!

   Varm kram
   Rebecka

 11. Hej
  Jag har tappat massa motivation (vill inte säga att jag tappat all motivation för då hade jag inte ens satt mig och googlat runt efter någon/något som kan motivera mig), ändå har jag allt jag någonsin drömt om.
  Är det så att man tappar kontakt med sitt andliga jag när man har det för bra, är för kär och för lycklig?
  Vaknar nästan varje natt av rotlös, rastlös kropp och saknad av något jag inte vet vad det är.

  Tappar ibland helt hoppet om en ljus framtid av ingen anledning alls, känner mig avskärmad från verkligheten och får sen otroligt dåligt samvete för att inte va glad och nöjd med allt jag har, sen är karusellen igång…. i slutänden ser jag mig själv som en värdelös otacksam människa utan själ 🙁

  Jag ska ta till mig av dina tips och leta upp motivation och vägledningen igen, vill komma tillbaka.

  Tack för en underbar sida, du berör!

  Kram Jenny

  1. Hej Jenny

   Tack för att du berör mig! <3 Du anar inte vad jag behövde den kickan just i dag! <3

   Jag ser olika små pusselbitar runt dig som hoppar omkring och inte riktigt vill lägga sig till rätta. Det finns många orsaker till det, ur både tid ohc rumsperspektiven. Att behöva gå ett steg i taget kan vara….otränat. Skulle vara roligt om du hade möjlighet att boka ett samtal för att se var du ska börja gå. Har full respekt om du börjar med att läsa. Så läs, känn och när du är redo för ett fysiskt eller telefonsamtal så hojtar du bara till.

   Hitta in, hitta ilskan, hitta dig, innifrån inte i det materiella eller utifrån andra.

   Stor varm hälsning
   Rebecka <3

   1. Hej Rebecka!
    Oj nu fick jag gåshud.
    Va inte riktigt beredd på att få ett svar <3
    Ditt inlägg va ju trots allt från Mars.

    Tack för att du ger mig hopp, hopp att slippa få tankar om att allt är meningslöst och onödigt.
    Just idag och senaste veckan har varit bra.
    Men jag vet att rotlösheten och hopplösheten kommer igen, släpper jag bara efter lite lite lite så faller jag dit igen.
    Skulle va otroligt roligt att träffa dig, prata med dig eller bara maila lite tankar.

    Tack, jätte Tack!
    Kram //Jenny

    1. Min intention är att alltid svara, tränar sjävl för fullt på att leva som jag lär 😉

     Bra att du ser att det är en bra vecka. Den reflektionen är värdefull att ta med dig in i varje ny morgondag. Känns som du är grym på många sätt och att dina tankar är….snabba. Falla dit skriver du, det blir jag nyfiken på…hmmm…Du verkar vara kraftfull på något lugnt sätt som jag inte riktigt får kläm på… <3

     Kolla in på hemsidan, http://www.bybuteo.se Där kan du se hur du skulle vilja använda mig. Vill du inte boka mig där så finns jag även på Tarotguidernas telefonlinje. Under schema ser du när jag jobbar, agent #113 😉 http://www.tarotguiderna.se

     Vill du bolla någon form av upplägg ringer du bara – så ser vi vad som finns för möjligheter utifrån dina förutsättningar. Svarar jag inte så ringer jag så fort (!) jag får möjlighet.

     Stor varm kram
     Rebecka

     Å du – tack själv <3 <3 <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.