Den inte hemliga hemligheten till framgång

Relaterad bild

Mental träning med hjälp av attraktionslagen ger dig gigantiska möjligheter att bli lyckligare. Du kanske vet hur mycket som helst kring hur du programmerar din hjärna att gå mot överflöd och du vet precis hur attraktionslagen fungerar, men ändå levererar inte du eller företaget de resultat du önskar.  Är det mycket gnäll i din omgivning, tungt, kämpande eller kanske väldigt väntande? Idag ska du få läsa om motstånd. Dessutom får du övningar som ger dig möjligheten att kliva förbi dina ord.

Motstånd är negativa känslor så som ilska, rädsla, pessimism, uppgivenhet och tankar som begränsar dina möjligheter och låter dig känna dig ovärdig vinst. Motstånd saktar ner dina möjligheter till att skapa det du önskar. Du grumlar igen din egen hjärnas tankar, skapar känslor och bilder som ger dig oönskat resultat, dessutom förstärker motståndet dina vibrationer. De blir luddig och otydligt, vilket skapar omöjlighet för attraktionslagen att ta emot din önskan.

Hjärnan kan inte skilja på verklighet eller påhittad verklighet. Och attraktionslagen svarar på din vibration och inte på dina ord. När du tränar på att släppa motstånd höjer du din vibration. Det innebär att du programmerar om din hjärna till det du själv faktiskt vill vara närvarande i. Ponera att du vill vara i mer kontakt med dig själv, leva i harmoni, vara trygg, lugn och ändå fylld med energi, då behöver du träna på att byta tankar, känslor och våga se över dina värderingar och din attityd som är kopplad till dem.

Bildresultat för tid

TID

När jag började min resa med att kombinerade mental träning med attraktionslagen funderade jag på hur lång tid det skulle ta innan jag var klar. Idag, 3 år senare vet jag att svaret är glasklart. Allt beror helt och hållet på dig. Eller i detta fall på mig. Den 2 januari 2015 klev jag ut ur min egen väg.

När jag tränat mentalt varje dag i 4 månader fattade jag hur jag skulle möta attraktionslagen.  Det är nämligen väldigt enkelt att säga att lika attraherar lika, men det tog tid att lägga fokus på värderingarna och attitydens vikt i den processen. Attraktionslagen eller hjärnan lägger inte så stor vikt i dina egna värderingar eller ord, de svarar enkom upp till din vibration.

HURRelaterad bild

Attraktionslagen och din mentala förmåga kan bara leverera saker, situationer och erfarenheter som matchar ditt fokus. Attraktionslagen jobbar inte med att säga nej för att det inte är bra för dig och din hjärna är bekväm och vill bara ha så mycket resultat som möjligt, strunt samma om det är gnäll eller glädje. Så det är viktigt att du är vet om vad du har för fokus under dagen.

VARFÖR

I mitten av 2005 tränade jag frenetiskt på attraktionslagen. Och visst funkade lagen, men grejen var att jag attraherade det jag inte ville ha, då mitt fokus var inställt på ordet inte. Och, varken hjärnan eller attraktionslagen förstår ordet inte. Om jag nu ber dig att INTE tänka på en gul härlig, solmogen citron, så är jag nu övertygad om att du trots ordet inte, har en gul citron på näthinnan och dessutom kanske du känner hur surt det blir om du INTE biter i den. För det är så, om du väljer att ha en målbild uppmålad utifrån inte, kommer du få precis det du målar upp. För prova själv att måla ordet inte.

MATCHA FOKUSET

När du fokuserar på brist, där ord som inte och känslor som kämpa är i fokus, så matchar inte din vibration det du önskar. Dina vibrationer matchar det oönskade resultatet. Även forskning visar att fallet är så här när det gäller mental träning. Fokus på överflöd, positiva ord och känslor som ger en lättsam engergi, så kommer du öka de önskade resultaten. Det betyder inte att du inte kan göra framsteg med fokus på brist, men ditt önskade resultat kommer nås långsammare och du kommer känna att du får slita och kämpa. Bildresultat för matcha dina ord

Eftersom du läser här vet jag att du inte har allt du önskar dig. Och du vet att du har motstånd i vissa områden i ditt liv. Kanske är du företagare med anställda där det är trögt, tungt och är gnälligt, ändå går du med en känsla av att förbereda dig och dina medarbetare för andra resultat?  Det finns enkla saker du kan skapa för att eliminera dina motstånd. I detta läge är ord viktiga. Ord påverkar din hjärna och du lyssnar. Därför väljer vi ord som eliminera för det går inte att be motstånd bara flytta ut ur ditt huvud, det går heller inte att tvinga bort motstånd och att bara ignorera är inget tips vi vill se att du provar. I detta läge behöver du arbeta för att få motståndet att försvinna av sig själv, med din medvetenhet och medvetna beslut.

TIPS FRÅN COACHEN

På individnivå kan du umgås med djur, natur, barn, dansa  eller andra saker som får dig att fokusera på det du vill ha mer av.  Men menar du allvar och dessutom är chef som vill att din personal ska bli hållbara över tid vill jag att du kontaktar mig. Då ska vi nämligen se till att ni kommer igång med vårt mentala träningsprogram, Full Hand.

Bildresultat för tillfälligt fel

VEMS ÄR FELET?

Till å börja med så finns det inga rätt eller fel. Vi börjar om. Vad skapade resultatet? Önskat så väl som oönskat. Och det första steget är att komma till insikten i att dina motstånd inte skapas utanför dig själv. Det beror alltså inte på människor runt omkring dig. Inte heller beror det på myndigheter, politiker eller andra händelser utanför dig själv. Motstånd skapas kort och gott av dina tankar och orsaken är vanligtvis din naturliga inställning mot rädsla. Vi människor ska vara rädda, men idag skapas oftast rädslor som inte är behövliga. Hjärnan är ett vasst litet område som vill ha mycket resultat för liten insats. Att den då skyddar dig till varje pris kan också innebära att dina egna tankar och känslor sätter dig i situationer du kanske inte föreställde dig själv från början.
Enkelt uttryckt så är det din egen tolkning av verkligheten som skapar dina motstånd. Motstånd beror på en inre kamp mellan dina rädslor och din lycka. Det är dina tankar som skapas av dig som står emellan dig och det du önskar.

Relaterad bild

 

ATT VARA. OBS! Gå ej in i prestation utan prova att göra genom att vara

Du känner när du är i ditt görande istället för att göra din uppgift. Träna, träna, träna.  För nya vanor är viktigt när du ska eliminera motstånd. Du tänker ca 5-9% nya tankar varje dag, var noga med vad du fyller dem med och vilka känslor dina tankar ger dig.

 • Meditera – prova att utmana dig själv med 10 minuter i 21 dagar – har du redan kört den utmaningen här på ByButeo så fortsätt – leta upp nya meditationer, utveckla dina kunskaper och dina förmågor
 • Komplimanger – ge dig själv komplimanger, ofta. Varför inte prova 10 komplimanger i 21 dagar för att göra det till en vana?  Det handlar om att skifta den energinivå du vibrerar och då tränar du på att ge komplimanger utan att förvänta dig något i gengäld. Är du redan bekväm i att ge dig själv komplimanger och gör det dagligen kan du lyfta blicken och ge komplimanger till din omgivning. Varför inte ge en komplimang till en främling?
 • Träna Träna Träna Träna Träna Träna Träna

Varm lycka och våga var i din nya frekvens.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

10 thoughts on “Den inte hemliga hemligheten till framgång

 1. Hej Rebecka!
  Tack för en jättespännande och viktig text som verkligen berör något viktigt.
  Har du tips på övningar/meditationer vad gäller atraktionslagarna och stärka energierna?
  Tack på förhand!
  Med vänlig hälsning,
  Anna

  1. Hej Anna,
   Och tusen tack, dina ord lyfter mina energier.

   Ställ dig på sök på bloggen och skriv in #10minuteri21dagar – där hittar du tre meditationer i 21 dagar för att stärka dina energier. Det kommer fler övningar på bloggen och när sommaren är över för denna gång, släpper jag en e-kurs i 21 dagar för att stärka dina egena energier för att vara i attraktionslagens flow.

   Varm kram
   Rebecka

  1. Gör det Anettte,
   Jättebra idé – det kan vara mycket att ta in på en gång. I höst släpper jag en e-learningskurs på 21 dagar för att stärka energierna. Då kommer allt i portioner. Kan vara lättare att träna så. Men jag återkommer på bloggen.

   Varm kram
   Rebecka

 2. TACK!!❤👌❤
  Har så mycket motstånd trots träning varje dag
  Har du tips/vägledning till en riktigt hårdnackad hjärna….??

  Monica🎆

  1. Hej Monica,
   Tack själv för att du läser och erkänner.
   Det finns mängder med tips. Hur går det för dig att mediterar varje dag? Prova gärna #10minuteri21dagar och låt mig veta hur det gått. Bryt tanken. När du får tankar som inte gör dig gått behöver du vara så förberedd att du redan där vet att du ska göra något annat. Tillåt dig inte att gå in i hjärnans invanda mönster. Var så tuff att du säger högt att det är du som bestämmer, inte hjärnan.

   I höst kommer ByButeo dra igång en e-learningskurs på 21 dagar – håll utkick efter den. Den kan vara ett steg för dig. Alternativt är att kolla på http://www.bybuteo.se och se om du kan gå vårt mentala träningsprogram. (går att få betalt av bra arbetsgivare) Hör av dig om det är av intesse så kan vi kontakta din arbetsgivare.

   Du är en envis jäkel och lite rädd för att bli lycklig, så första frågan blir vad är lycka för dig? Fundera lite på din kammare.

   Stor varm kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.