Finns karma och existerar skam?

Bildresultat för law of attraction

Så länge du tror på något så finns det. Det spelar ingen roll om det är hälsa, religion, skam, rykten, karma, skuld, forskning eller kärlek. Tro är när du inte alltid kan förstå, men helt säkert vet att det är på ett visst sätt.

Med den bakgrunden krävs det en hel del träning att tro på det som gör dig, dina resultat, dina prestationer, din person, din omgivning, era gemensamma prestationer, din miljö och vår jord lite bättre än när du började och lite ljusare än när du kom till planeten. Initialt kan du träna på att få mer kunskap kring din hjärnas förmåga att lagra information, värderingar och vilken din attityd ska vara. Det finns många olika metoder, tekniker och processer för att träna mentalt. MEN. Vad allt landar i är att förstå din egen förmåga att skapa din egen verklighet utifrån dina känslor. Alla affirmationer, mindfullness, må-bra-helger, mentala träningsprocesser, metoder och tekniker fyller viktiga funktioner på vägen att förstå kraften i att fokusera. Framför allt skapar det ett mod till att möta känslorna.

Bildresultat för law of attraction

Dina känslor visar dig när du är i fokus med vad du vill uppnå. Dina känslor visar alltid vilken vibrationspunkt du har. Har du ett gott humör en dag är du i linje med ditt högre syfte och ditt inre jag. Du är nära din önskan. Är det så att du vaknar på fel sida om glädjestaketet vibrerar du inte i den energin som tar dig dit du vill. Dina ord hjälper dig att veta. Lyssna på om du väljer ord som kämpa, tufft, jobbigt eller om du väljer lätta ord som roligt, lärorikt, spännande.

Orden hjälper dig att höra och känslorna är budbärare som visar vart du är på väg. Våga titta på dem, för ord och känslor vill berätta något. Ingen känsla ska motas bort, de låter dig veta vart ditt fokus ligger. Bli därför mer nyfiken på det du känner så du kan förstå och minska dem. Du är alltid rätt, även när du har tunga känslor. Se det som feedback för att kunna justera fokus. Och som många av oss som verkar med attraktionslagen säger, du behöver inte alltid undersöka och analysera dina känslor. Räcker gott med att enkelt bekräfta dess närvaro och fråga dig om du ska ha kvar känslan eller styra mot någon annan känsla.

Attraktionslagen är så enkel att många tycker det är för enkelt. Det är nästan så att vi vill krångla till det för att det ska vara lite kämpigt. Attraktionslagen funkar då också, men ditt resultat kommer bli därefter också. Lagen är handlar om vibrationer, ord och tankar skapar känslor, det är dessa känslor du ska ha koll på. När du är lycklig, lätt och glad blir vibrationen i din önskan.

Bildresultat för law of attraction

Vad många av oss behöver träna på är att när väl önskan är uttalad behöver du inte tänka på dina önskemål om och om igen. Ditt arbete blir nu att vara glad och lycklig och vibrera i linje med din önskan om jobb, pengar, resa, hälsa, hus och boende.

Känner du dig ensam och ouppskattad kommer attraktionslagen se till att du får mer av den verkligheten. Känner du dig olycklig kommer du få en verklighet som går hand i hand med den känslan. Vill du attrahera pengar, behöver du träna bort rädslan och oron för att attrahera en lösning.

I kommande kurser som ByButeo nu skriver kommer du att träna mental träning för att attraktionslagen lättare ska nå fram till dig. Eller om det är så att attraktionslagen manifesterar sig lättare när du får koll på de mentala processerna. Ska fundera på den ett varv till, men snart kör vi igång våra test-piloter för att kunna släppa kurserna till försäljning i oktober/november. Riktigt spännande, fnissigt och förväntansfullt.

Relaterad bild

Med allt detta skrivet kan du fundera en stund på om karma och skam finns, eller om det är något du själv skapar genom dina ord, tankar och känslor. När jag själv landade i den tanken fick jag ett helt nytt perspektiv på människor och situationer. Vi kan säga att helgt plötsligt förstod jag på riktigt att slumpen inte är någon tillfällighet och lyckoträffar har inget med tur att göra.

Ha en fantastisk stund så hörs vi snart igen. Satt och gick igenom semesterbilderna och ser minnen från vår stund på ett koncentrationsläger utanför Prague. Jag var med om starka känslor och fick möta empatin på en annan nivå än jag gjort förut. Är det något du skulle vilja läsa om. Jag är nämligen i valet och kvalet om jag vill skriva. Det är intressant, men det var också tungt.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt.

//Rebecka

2 svar på ”Finns karma och existerar skam?

    • För mig får du önska hur mycket du vill, universum hör alltid dina önskningar. Det tuffa i det blir att det kan bli lite mycket för din hjärna att fokusera. Universum grejer det. Men din hjärna kan uppfatta det lite som att du skulle börja träna judo, yoga, fotboll och parallellt skriva en bok samtidigt. I det första läget rekommenderar jag att du behöver få ur dig alla dina önskningar genom att du gör en dream-board eller din visonstavla. Sätt dig och klipp ut alla dina drömmar från tidningar, klistra upp och sätt in i en fin ram. Häng din drömtavla där du ser den, varje dag. Då kan det bli lättare att känna den känsla du vill känna för att vara i ditt fokus, i ditt manifest, i din vibration. Utan att känna dig spretig eller förvirrad över att det är mycket.
      Men självklart kan vi önska oss fler önskningar.

      Varmt lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.