ByButeo behöver hjälp, även änglarna är med

 

Relaterad bild

Och jag Rebecka ömsom tjuter ömsom skrattar. Hela helgen har varit berg-å-dalbana. Det har varit mycket motstånd kring hemsideprojektet. Jag har inte riktigt förstått ur det andliga perspektivet, det världliga har jag förstått sen länge och det har min webbyrå Webking och jag fattat. Men det andliga…hmmm.

Så nu behöver jag din hjälp. Hemsidan ska växla upp och bli en sida där du kan hämta lite lättare inspiration. Inte lika långa inlägg som här, utan mer inspiration. Det ska givetvis också finnas olika fakta kring mental träning och energier. Självklart kan du läsa om chakran och attraktionslagen eller hur du går tillväga för att börja din resa mentalt och andligt.

Produktern eller tjänster

Är reiki på distans en tjänst? Det är det va? Eller vill du kunna beställa en meditation direkt på förstasidan? Vill du kunna gå ett mentalt energiprogram fysiskt i Linköping eller Helsingborg eller vill du gå på distans fullt ut. Kommer du och jag förstå att du kan använda ByButeo på distans och fysiskt. Du bestämmer? Du kanske vill boka en änglakortsläggning eller vill du veta hur du gör för att få tag i Rebecka när jag är på Tarotguiderna? Att få ihop mental träning & högre syfte har varit och är…intressant.

 

 

Din hjälp 

Detta är första sidan – vad tror du spontant. Känns bilderna rätt? Saknar du någon knapp typ SHOP på första sidan. Berätta, för jag är så nervös och så föväntansfull att jag slutat titta. *ler stort*

Hurusom. 14 februari släpper vi sidan – innan dess ska fler distanstjänster/produkter ut på shopen och bilder ska väljas. Du är så klart bjudan. Kommer sända live på någon eller några av våra kanaler. Så har du inte addat oss på facebook så gör det här – om du vill alltså.

Leva som jag lär

Eftersom jag tror att vi gör varandra bättre behöver ju jag träna på att leva som jag lär. Det är därför jag nu, lite läskigt ber om din feedback. Jag vill ju att du ska känna och uppleva dig hemma i miljön på sidan. Fick frågan idag av en person vad jag brinner för. Det var enklet att svara på; för att inspirera och träna andra att våga korrigera sig själva för att nå sitt högre syfte. På så sätt måste jag också alltid vara beredd att korrigera mig själv, utifrån mig själv. Och insikt är alltid rätt att hämta från vänner.  Visst har änglarna väglett mig så här lång. Väldigt väl till och med. Mycket har jag inte ens förstått att jag önskat, så bra har det blivit. Att jag ska arbeta med energier är inget konstigt längre. Frågan är mer vad du önskar för produkter, tjänster och hjälp med. Ibland är det bättre att fråga dig som gillar det du läser än att försöka lägga något i knät på dig. Du vet ju vad du saknar. Det var faktiskt änglarna som kom med namnet ByButeo. Och även med budkapet om att jag ska välja reiki och frekvenser. Kul tycker jag.

Så vad tror du utifrån det du ser nu. Känns det som du vill hänga med ett tag till in i ByButeos värld. Buteo som betyder ormvråk på latin. Och du vet väl vilket budskap tottemdjuret vråk kommer med eller vilket budskap Solöga fått när hon kanaliserat djurens budskap till oss människor.

Skriv på, tyck till. Idag är det dina åsikter som kommer bli analyserade imorgon <3

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

Varm kram Rebecka <3

6 thoughts on “ByButeo behöver hjälp, även änglarna är med

 1. Det är ganska svårt att veta hur det ser ut i verkligheten men tycker ändå att det ser bra ut, Det är väl lätt att justera efterhand om det blir fel eller ser fel ut.
  Jag kommer fortsätta sluka info från dej <3 Det gäller bara att ta till mej det jag läser. Kan komma på att jag ögnar igenom bara istället för att verkligen läsa. Har nog med mitt mående att göra. Är jag trött så orkar jag inte läsa allt och sen glömmer jag bort att läsa igen när jag är piggare.

  1. Du låter som mina webkillar Robert å Michael *ler hjärtligt och stort* Menar du att de har rätt – att jag får och kan göra om allt eftersom?! 😉
   Tack för påminnelsen härliga du!

   Du kommer nog gilla sidan då – tanken är att inspiration ska bli just inspiration för de stunder vi behöver lättsmält info och bloggen kommer fortsätta vara djup och lite längre.

   Du kommer garanterat hitta övningar som hjälper dig i din mentala styrka. Vi får hjälpas åt att se vad du saknar på vägen och om vi kan plocka fram det på något sätt.

   Stort tack Anna och varm kram
   Rebecka

  1. Ha ha ha – tack för påminnelsen om vikten av kul =) Just nu blir jag mest skrämd faktiskt…men det blir bättre längre vram va?
   Varm kram
   Rebecka

 2. Då änglarna visat mig också rätt via internet (de är så härliga på att vägleda med nätet) så är jag inte förvånad att jag hittade ditt blogginlägg 🙂
  Ser bra ut! Och går att ändra sen men bäst är ju om det inte ändras för mycket i början så människor känner igen sig. Spontant känner jag att jag skulle vilja att orden program, distans och behandling sticker ut ur texten (gärna länkade till just de ämnena) för då syns det ordentligt på en gång.
  Rätt svårt att ge tips om helheten dock utan att ha varit på sidan.
  Härligt att du frågar om synpunkter/hjälp 💜

  1. Tack snälla Sonila!
   Det var fina korrigeringar du nämner. Tar med mig det in till Robert när vi ska börja optimera nästa vecka. Jag kan bara le när du säger att det är svårt att se helheten utan att ha varit på sidan, så känner jag även om jag sett allt från alla håll *thihii*

   Ja,jag tränar på att be om hjälp och förstå att det inte betyder att jag är dålig eller inte kan. Högpresterande sidan i mig är tuff att balansera 🙂 <3

   Håll koll den 14 februari när vi kickar igång en livesändning och släpper sidan, ser fram mot att möta dig oftare.

   Varm kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.