6 tecken om du har ett obalanserat solarplexus

Låt oss kika på om du är svag i ditt tredje chakra, ditt solarplexus. Men innan vi gör det vill jag påminna dig om att vi alla har svagheter och styrkor och att våra charken ändrar sig hela tiden beroende på vad som händer. Så när du läser listan längre ner och ser att det, det och det stämmer på dig vill jag att du är snäll mot dig själv och ser vad du kan göra åt det istället för att slå ner på dig själv.

Innan du läser vidare kom också ihåg att du kan läsa massa bra tips från oss som bloggar här på Tarotguiderna för att balansera ditt chakra eller dina chakran. Du kan också gå in på ByButeo.se för att läsa mer om chakran under energi eller handla distansreikin som heter kroppsbalansering. Länk här och längre ner i inlägget. Den distansreikin skapade jag när jag kände mig låg i immunförsvaret och  var den andra distansreikin jag laddade upp. När jag själv tagit emot den kunde jag känna hur mitt självförtroende ökade. Min självkänsla är god, men att våga göra utan att bära en offerkofta var för mig tufft.

Inom idrotten pratas det ofta om ”laget före jaget” eller ”jaget före laget”

I min värld är det alltid ”jaget före laget bara jaget är i balans” Det är det som det tredje chakra hjälper dig med, hitta balans utan ego eller i en offerkofta. Mitt högre syfte är att prata om energi och beteenden för att skapa balans. Och jag känner mig väldigt trygg i att skriva och resonera om det tredje chakrat, mitt solarplexus är i dagsläget i skön balans. Men hur vet jag det?

Jo, det solarplexuschakrat är ett eldigt chakra. Det kräver uppmärksamhet. Här sitter ditt eget ledarskap, hur och vart du leder dig själv och med vilken attityd. Här sitter ditt självförtroende och är detta chakra i balans får du saker gjort i harmoni.

6 TECKEN PÅ SVAGT SOLARPLEXUS

 1. Är du svag i detta chakra upplever du att du saknar energi. Du är redan trött innan du börjar dagen fast du sovit. Du läcker energi och andra kan sno energi rätt lätt från dig. Du är ofta trött.
 2. Du kan ha brist på självförtroende. Är du den personligheten som skjuter upp saker och ting har du garanterat ett svagt solarplexuschakra.
  Är du förvirrad och inte förstår varför du hamnar där du hamnar är det också tecken på ett svagt solarplexus. Kanske har du svårt att fatta beslut. Du menar att det är någon annan som bestämmer att det är som det är i ditt liv, visar också att ditt solarplexus är svagt. När du har tufft eller kanske till och med svårt att höra din magkänsla, visar det också att ditt solarplexus är i obalans.
 3. Sätter du andra före dig själv är det också ett svagt tredje chakra. Det kan vara fint att hjälpa andra, men du behöver kunna hjälpa dig själv först för att kunna hjälpa andra. Det är logiskt att sätta på sig syrgasmasken innan du kan hjälpa andra i en nödsituation, den metaforen funkar även i att ge din hjälp till andra och dig själv.
 4. Är du den som ogillar att stå i centrum? Du ogillar att någon tar kort på dig eller att berätta saker och ting i en grupp. Du kanske vill bli en person som bloggar och tar plats, men vågar inte. Ja, det är också tecken på ett svagt solarplexus.
 5. Låt oss nämna något kring de fysiska obalanserna som visar sig i ett svagt solarplexus. Detta tredje chakra är precis i centrum av kroppen. Här handlar det om matsmältning, enzymer och hormoner som påverkar bukspottkörteln hör också ihop med tredje chakrat. Har du något utmaning kring matsmältning, visar din energi att du har obalans i det som berör ditt tredje chakra. För bli frisk söker du givet vi läkare vid dessa behov. Men kolla också om du har någon utmaning i det som solarplexuschakrat står för.
 6. Om du känner att du vill saker, göra något med ditt liv och följa din egen ledstjärna, men ändå inte gör det, då är det obalans i det tredje chakrat.

Om allt ovan är check på att det inte berör dig – då kan du fortsätta gå och göra det du ska göra. Om du känner att någon eller någon punkt berör dig – då kan du titta in på vad du kan göra för att stärka upp din ledstjärna.
Solarplexus – du är unik

Tredje chakra handlar om dig! Inte ditt ego och inte din offerkofta, utan om dig. Oavsett vad du gör så älskar du dig själv. Du vågar testa och du vågar få oönskade resultat. Du låter andra få vara i sitt jag och du hjälper dem gärna att bli bättre. Du har inga problem med konkurrens då det bara finns komplement i din värld. Du vet din väg, din plats och du känner dig trygg i det du är och gör. Ditt högre syfte är klart, du vet vad du ska dela med oss och du vet varför du kom till jorden. Det är du som skiner. Det är vad solarplexus handlar om, att du ska skina som den stjärna du är. Och det vill jag hjälpa dig med. Kika in på hemsidan och butiken och se om du behöver någon distanhealing – jag rekommenderar “kroppsbalansering” som du får inom ett par minuter när du beställt den. Du laddar ner den, betalar och sen kan du använda den fler än en gång.

Ha en underbar dag med ditt solarplexus. Vilket chakra vill du att vi tittar lite närmare på nästa gång? Jag är själv lite sugen på baschakrat, men vilket tycker du vi ska umgås med i helgen?

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt.

//Rebecka

Fredag 23 februari är jag på Tarotguiderna klockan 21-00 Kika in på Tarotguidernas hemsida om

18 svar på ”6 tecken om du har ett obalanserat solarplexus

  • Japp Victoria – bara å börja träna <3 Det kommer gå kanonbra! Vi är här om du behöver stöd på vägen, men vi tror att du kommer ha lite roligt på vägen. Så sträck på dig!

   Varm kram
   Rebecka

 1. Va härligt.. Kände när jag läste inlägget att jag faktiskt inte känner igen mig i så jätte mkt av det som kännetecknar ett svagt solarplexus. O det glädjer mig jätte mkt.. Tack för ett intressant inlägg. Skriver själv mkt om känslor, själen, drömmar, egot osv.. Och blir glatt överraskad när jag hittar “liknande” bloggar.. 😍❤️

  • Underbara du <3 Så gott att du inte känner igen dig – då är det svårare för tanken att påverka hjärtats val och beslut och lättare att låta attraktionslagen fungera. På min resa med alla jag jobbar med har jag märkt att ett starkt solarplexus gör att attraktionslagen blir lättare att använda. Men det är ett annat inlägg 😉
   För vet du, jag blir väldigt nyfiken på din blogg! Var kan jag läsa om det du skriver?

   Varm kram
   Rebecka

 2. Tack! Det kändes som en fullträff att läsa det här. Jag har länge känt att jag är i obalans och sitter fast. Nu har jag nog orsaken, ska bara börja göra något åt det inte skjuta upp det till senare.

  • Hej Anna,
   Va skönt att du landade i fullträffen – medvetenhet är ett första steg i att veta vad du kan förändra. Börja gör! Säg ja och nej tydligare till dig själv. Det kommer bli jättebra detta fina du <3
   Kram
   Rebecka

 3. Vilken fantastisk läsning, jag kände delvis igen lite men jag har bara börjat det som kommer att bli min fantastiska resa, resan att lära känna sig själv .

  Min iver är jättestor har dessvärre alltid haft dåligt tålamod vill alltid ha ett kvitto fort på det jag gör eller tänker.
  På bara några veckor har jag läst boken Hemligheten, tankens kraft flera gånget och jag vill bara lära mig mer och mer. Ett resultat av detta är nog just detta att jag söker mer och mer info vilket jag inte gjort tidigare. Livet har nog bara rullat på och det tänker jag ändra på.Jag vill välja mina tankar och känslor och komma i balans.

  Tack för att jag hittade din artikel, därav mitt inlägg😀
  Kram och må så gott!

  • Men tusen tack snälla Carina!
   Att hitta sin egen målbild och gå mot dina egna mål kan vara en resa nog så snårig, framför allt om vi har en nyfikenhet i oss som gärna inte vill tämjas i rädslan att bli inlåst =)

   Fortsätt gå, fortsätt träna, fortsätt läs, fortsätt vara på din väg.

   Tack för att du skrev – väldigt inspirerande.

   Kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.