Om jag berättar detta måste jag skärpa mig…

Sitter nu i en hotell-lobby i Göteborg. Har haft fantastiska möten idag här på västkusten. Väntar på min skjuts tillbaka till Linköping. Ikväll ska jag möta två av “mina” ryttare som jag tränar i mental träning. Medan jag sitter här ringer en av mina vänner och ber om att få statusuppdateringen kring mina två senaste projekt. Det ena är Malin väldigt engagerad i.

Några av er som följer mig och ByButeo vet att ByButeo i höst släpper en kurs i ditt högre syfte. Vänder sig främst till dig som vill lära känna dina energier bättre, men också hur du kan använda dig av den godkända energin Reiki. Du kommer träna på att förstå hur hjärnan kan förvirra dig på vägen och hur du kan träna på att vara i din egen energi utan att bli påverkad av de så kallade enerigtjuvarna. Den kursen kommer pågå under 3 helger och efter kursen kommer du förstå mer hur du kan använda Reiki för att göra dig bättre, kanske hjälpa andra. Du kommer träna på att känna dina egna olika energier helt enkelt. Denna kurs som tränar dig i ditt högre syfte kommer vara i Linköping och jag är nu i full gång att hitta ett ställe att vara på.
Får jag passa på att fråga dig var du tycker vi ska vara?

 1. En bit utanför stan i lugn och skön lantmiljö där det är lite bökigt att ta sig med annat än bil – möjlighet att bo på plats
 2. Mitt i stan på ett mysigt, skönt hotell där vi får fullservice på konferenspaket och hela kitet – möjlighet att bo på plats

Kostnadsmässigt är det ingen större skillnad, förutom att ta sig dit. Så snälla hjälp mig *ler* Om du skulle gå kursen, vilken miljö skulle du vilja vara i då?

Sommarens projekt

Så vad ville då Malin förutom hur det går med kursen? Jo, hon vill veta hur det går för mig med skrivandet av min bok. Ja, du läste rätt och nej det är ingen självbiografi, ingen insiktsbok, ingen bok om energier. Inte heller en roman eller deckare. Det är en annan bok. En bok du kan använda lite då och då ur ett annat perspektiv. Egentligen är det inte heller så mycket att läsa *thihi*

Nu undrar du garanterat vad det är för bok och du får undra lite till. Malin projektledare mig i detta då jag aldrig skrivit eller givit ut en bok. Har noll koll på förlag, eget förlag, layout, säljplan, marknadsplan och allt där emellan. Jag bara skriver och Malin ser till att jag följer min plan. Min önskan är nämligen att den ska finnas lagom till jul. Det kommer nämligen bli en perfekt gåva till dig som har allt eller till företagets personal. Men, vi får vänta och se hur det går med allt. När jag aldrig har gjort något innan vet jag att det kan vara skönt att ha bakat in lite luft i systemet.

Nu är det ute

Där så ligger det i luften. Nu finns det ingen återvändo att inte skriva klart om jag inte vill gå omkring med skämskudde. Och det vill jag ju inte. *thihi*

Mina dagar handlar om att träna andra, skriva, hämtar information, paketerar, analyserar och skriva lite till. Jo, jag är en person som gillar att ha bollar i luften och på något sätt så är jag en bra jonglör. Men jag vill möta dig där du är och med dina
förutsättningar. Högkänslig som högpresterande. Och eftersom jag vet att tid är en illusion något jag tar fasta på i allt jag gör, vågar jag säga ja och nej utifrån mina förutsättningar. Jag vågar vänta och jag tränar sätta tydligare gränser för min egen skull. Men, jag är långt ifrån fullärd då jag inte lever ensam på jorden eller ens kan mina gränser fullt ut. Men jag vet hur jag vibrerar och jag vet att jag ska vara kvar på jorden en stund till. Åtminstone till Boken är färdigskriven, paketerad och påbörjat sin resa till dig som jag skriver den till. För du vill väl läsa boken va?! *ler varmt och gott*

Nåväl, min dag är magiskt och det händer massor. Det jag är mest nyfiken på nu är hur din dag varit idag och hur vill du att den ska kännas imorgon? Jag tänker ofta på dig som läser denna blogg. Vet inte varför, men det ska väl vara så.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

 

2 thoughts on “Om jag berättar detta måste jag skärpa mig…

  1. Hej Birgit,

   Tack för din feedback – jag kollar vidare möjligheterna. Har en superfint ställe precis utanför Linköping i tanken när du skriver. Ska bli spännande att se var vi landar. Hotellet är nämligen också supermysig och ligger precis vid en slottspark.

   Varm kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.