Så här sa änglarna idag.

FOKUS OCH FÖRVÄNTAN

Har du någon gång drömt att ditt liv skulle se annorlunda ut, att du skulle våga gå ur din komforten och göra något som du länge velat göra? Jag kan ibland förvänta mig mer av livet än vad jag för stunden får. Och ja, det kommer stunder då jag kan vara sur att det inte blir som jag förväntar mig. direkt. Sen jag började använda en metod som kräver att jag gör på ett annat sätt, då har något hänt, med känslorna. 

Meditationen  för veckans budskap kom med kraftfulla budskap. Det var mycket smärta som vällde fram och ut. Det var mycket ledsamheter och det var budskap kring att våga släppa ut ilskna och acceptera den, men det var bara början på meditationen. Det var som änglarna ville visa mig att det är viss kraftfull energi som bara behöver ut, utan att jag behöver stanna kvar i de känslor som uppstod. Det var som att de ville visa mig något annat. Jag stannade kvar, för bilderna tog inte slut. 

Rätt som det är står jag på en stor gräsmatta. En gräsmatta som är väldigt, väldigt sliten. Mest jord faktiskt. Det sitter många människor i en ring och gråter, det var inget gråt av förtvivlan eller smärta. Gråten var snyftande och avtagandet. Jag tittade på och rätt som det var blev jag visad in i ett rum. Rummet var otroligt högt i tak, det var inomhus men taket var så högt att det inte gick att se, men jag kunde känna det. Jag fick se hur det var energier som, jag skriver arbetande. Det syntes inte vad de arbetade med, men det var en känsla. Jag kände igen den utifrån det jag känner när någon av mina förväntningar  slår in.

För andra gången i en meditation som ska leverera budskap till er på bloggen, fick jag siffror. De visade mig 11, 12, 22 och 21 – i den ordningen faktisk. Strax därefter var jag tillbaka på den torra gräsmattan med alla människorna sittande i ringen. Det var inte längre några som grät, känslan var lugn, nästan lite förväntansfull. Jag står och tittar på ringen. I periferin får jag syn på min egen elefant. Jo, jag har en elefant som skyddsdjur, men hon var inte alls riktad åt mitt håll. Hon petade på olika människor som satt i ryggen. De som fick hennes touch av snabeln reste sig och gick. När de reste sig såg jag hur de var glada. Oron, ledsamheten rädslan var borblåst. 

BUDSKAPET 

Så torka tårarna, res dig upp och använd det du redan har och kan. Du behöver inte vara bättre än någon annan, bara dig själv jämfört med igår. Så frågan är om du använder orden som håller dig positiv, lätt och använder dig ytterst av dina förmågor? Fokus är en fallenhet som går att hämta hem i meditation. När jag hade tränat halvt ihjäl mig på affirmationer, visualiseringar och en dag mötte mitt eget fokus i en meditation, kunde jag verkligen börja  verka mer kraftfullt i mitt eget kall. Då spelar det inte längre någon roll vad andra gör, tycker, känner. Då spelar det även mindre roll att analysera mina egna känslor. De är där och de indikerar numera på om jag är på min väg eller någon annans. 

Det intressant är att sedan jag började att meditera neråt och uppåt så får jag lättare att fokusera på det jag ska göra. Det är som att min förväntan och fokus har hittat ett gemensamt tempo. Min känslor styr inte min attityd. Min attityd leder mig dit jag ska. Den attityden vibrerar och et känns som en hel elefant skakar ibland, men det, det är en helt annan story. 

Gör en bra vecka – du är grym!

Rebecka


2 svar på ”Så här sa änglarna idag.

 1. Gick alldeles nyss och muttrade över detta prat om positivt tänkande och att man “ska” tänka positivt så blir allt lättare. Men hur f-n ska man orka det när livet är uppochner och man bara inte orkar?!
  Din text var precis vad jag behövde läsa just nu! Har länge fått till mig att jag ska börja meditera igen, och det SKA jag göra fr.o.m nu! 🙂
  TACK!!

  • Men va härligt Tessan! Och tusen tack att du gav mig din tid att återkoppla. Väldigt fint och positiv enerighandling.
   Hitta din metod, din teknik och ditt sätt. Använd lite av ditt “jäkla-anamma” och se till att Disciplin vinner över Latmask <3

   Du kommer greja det där galant!

   Kram, varsågod och tack själv
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.