När du får ett budskap, lita på att det är ett budskap.

Hoppas verkligen att du har haft en lika fin ledighet som jag. Även om vi alla på något sätt känner av förändringarna som sker energimässig just nu. Kyrkan i Paris, Notre-Dam och självmordsbombare i Sri Lanka. Fick ett mail från en synsk vän i Frankrike som kom med allt annat än glada tillrop kring framtiden, även om han sa att vi i Sverige kunde känna oss lugnare, tror jag vi alla tränar för fullt för att hålla oron borta.

I två veckors tid har siffran 2121 visat sig på olika sätt. Jag har inte reflekterat så mycket över det förrän nu när jag skulle meditera kring veckans budskap. Meditationen och budskapet i sig kommer jag snart till, men innan jag gick in i meditation hade jag varit ute och gått, det var det jag upptäckte på den promenaden som gjorde mig uppmärksam. Den händelsen fick mig att haja till och verkligen förstå att siffran 2121 varit väldigt aktiv runt mig en tid. När jag passerar bilar har jag en liten sport i att titta på nummerplåtar. Det i sig är inget konstigt tänker jag. Men idag var det sex bilar på parkeringen och samtliga bilar hade siffran 21 i sina plåtar. Så något är det med de siffrorna.

BUDSKAPET
Dagens meditation var inte så lång. Den var däremot väldigt tydlig. Och nu när jag skriver inser jag att det där med nummerplåtarna har något att göra med det budskap jag fick. För det är tydligt att du ska lära dig att lita på din inre resa, du behöver inte veta varför alltid, bara veta att just meddelandet är till dig.

När du får ett budskap, lita på att det är ett budskap.


Många gånger när vi börjar se budskap och meddelanden från änglar, universum eller någon annan energi kan många människor ifrågasätta om det var ett budskap eller ej. Ditt jobb är då att lära känna dig själv bättre. Våga vara ärlig med dig själv och känn gott om dig själv. I dessa stunder rekommenderar jag att du bär blått. Det hjälper dig att kommunicera med dig själv.

Ett budskap eller ett meddelande är ett meddelande. Du behöver inte tveka kring det. De hjälper dig att förstå din livsresa. Kommunicera med dig själv på ett sätt som gör dig bättre, inte mer förvirrad.
Dina tankar är dina frön som ska spira och de är ditt första tecken att lära känna för att veta åt vilket håll du är påväg. Tankarna föder känslor, känslor som är små meddelanden om viken riktning du är påväg åt. När du lär känna dina tankar och känslor kommer du snart förstå skillnaden på tanke, känsla och intuition. Du kommer föråt dig själv och förstå skyltarna du får längs med vägen. Det kommer bli tydligare och tydligare. Tro mig, jag har själv och gör själv resan.

”BEHÅLL DIN TRO OCH FÖRSTÅ ATT UNIVERSUM ÄR BAKOM DIG HELA VÄGEN”

Och då menar jag inte till dig som tänker elaka och onda tanker som missunnsamhet eller egoistisk avundsjuk och förstör för Moder Jord och allt liv här på. Budskapet är tydligt, höj din energinivå och du har inte längre behov av att leta efter, eller ställa dig emot det som inte utgår från kärlek. Våga släpp taget, våga kliv in i kärlek, våga vara i ditt högre syfte, inte någon annans.

Tacksamhet.

När du uttrycker din inställning till tacksamhet händer något i vibrationerna. Inte bara de i dig, utan också de utanför dig. Känn tacksamhet. Du vaknade i dag. Det gjorde inte alla. Att påminna dig själv vad du har för välsignelser runt dig i denna stund och vad vilka välsignelser som är påväg in i ditt liv kommer att få dig att känna en känsla som gör dig och din omgivning gott.

Prova. Du är ju ansvarig för dina tankar och handlingar och det du tror, ​​säger och gör kommer att återkomma till att antingen välsigna eller hemsöka dig. Se därför till att du skickar ut de högsta och mest positiva energierna. Det har ingenting med dina känslor att göra, men det tar vi när jag ger mig ut på föreläsnignsturne. Då ska vi prata skallande på känslor, tankar och intuition. Hurusom. När du uttrycker din inställning till tacksamheten uppenbarar du ännu mer välsignelser i ditt liv.
Det är sen gammalt.

Och jo, jag är på Tarotugiderna och vägleder denna vecka och jo, vill du boka in ett träningspass med mig för att se hur du kan utveckla din mentala styrka, din egen förmåga att förmedla energi och kanske bara hitta vägen till din harmoni – hör av dig.

Fram tills dess – tänk tankar som får dig att må bra.
Kram
Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.