Ur en apelsin kommer bara apelsinsaft.

“Mental träning och de universella lagarna som attraktionslagen, är väldigt nära varandra – om det inte är varandra”

Om du kramar en apelsin så kommer det bara apelsinsaft. Spelar ingen roll om det är din irriterande mamma som kramar eller om det är din sura partner. Spelar heller ingen roll om det är din fantastiska pappa eller din supergoa chef. Ur en apelsin kommer alltid apelsinsaft.

Har du en relation? Ja, det har du. Alla har en relation med någon på något sätt någonstans. Har du någonsin haft problem med relationen? Eller i relationen? Är du en person som aldrig haft ett problem i en relation, hör av dig till mig. För dig skulle jag vilja lyssna på, länge. Alla har problem i en relation. Kan vi ensa om det?

Så är du i en relation och du säger att du har problem med relationen. Du vet vad den du har relationen med borde säga, göra och vara för att problemen skulle försvinna. Men den gör inget. Du börjar plocka in lite konsulter, du behöver prata med någon. Vem är det du ska prata med? Terapeuten? Konsultet? Din mamma? Din väninna? Samtliga har nog egna problem i sina egna relationen. Nä, den enda konsult du ska ta in är dig själv. Så i stället för att titta på din egen spegelbild så väljer du att plocka in någon annans? Är det smart? Är det smart att plocka in någon annan än dig själv och verkligen ta ett samtal med dig själv om vad du själv ska förändra?

VÄND PÅ DET

Vad händer om du istället säger att du har en relation och vi har problem och det är inget fel i det. Det är normalt, det är rätt. Mitt problem däremot är att du är annorlunda än jag. Mitt problem är att du tänker och gör lite annorlunda än vad jag gör. Du luktar till och med annorlunda än mig och du har andra beteenden än vad jag har. Och du har en annan attityd och ett helt annat engagemang i andra frågor än vad jag har. När vi är i en relation handlar det inte om att två personer ska bli en. Det blir två halvor. Jag är alltid jag. Du är alltid du. Du är alltid en person som lever utifrån kärlek en person som är kärlek. Som agerar kärlek. Du är kärlek.

MINA ADEPTER & LYCKAN

Många kommer till mig med böner, önskningar, mål om att jag ska hjälpa dem att ta bort smärtan och trolla fram harmoni i deras liv. De kan sitta i min fåtölj och säga, snälla kan någon bara göra mig lycklig. De menar att de har redan gjort allt. Nu måste någon annan göra jobbet, de är trötta att stå på barrikaden. Svaret från mig blir alltid lika tungt. Tyvärr, det finns ingen som gör jobbet åt dig. Du måste vara din egen Gud, din egen healer. I Bibeln står det att det bor en gud i oss alla, plocka fram den. Eller om du inte tror på det så tro på att du har en kraft i dig som vill hjälpa dig. Förstå att du aldrig kan läka genom någon annan. Fråga vilken läkare som helst frågan om vem som har stört chans att överleva inför en farlig operation. Den som har en tro att den klarar operationen eller den som har gett upp?

TRON FÖRSÄTTER BERG

Vi kan inte lägga tro i en låda och visa upp den. Det är en inställning en attityd som hjälper dig i allt du gör. Som när du skulle lära dig cykla. Du kunde inte cykla, förrän den dagen du trodde på dina kunskaper och gjorde. Är du med?! När du tror att du kan göra något gör du det.

APELSINSAFTEN DÅ?

Kvalité är när du ändrar din kvalitet på dina tankar utifrån att andras åsikter om dig är just bara åsikter om dig. Bara för att någon annan tycker illa om dig, så handlar det inte om dig, det handlar om den som har åsikten om dig. När du lär dig det så har du kommit en bit på vägen i att vara i kvalité.

Varje gång du är irriterad eller vad någon annan säger något nerpåtade om dig eller vad som kommer ur din mun när du är arg, är inte viktigt för mottagaren. Det viktiga är vad du säger om dig själv.

Här brukar mina adepter fråga mig om uppskattning och bekräftelse. Jag är först med att räcka upp handen och säga att jag älskar när ni kommenterar, tycker, berättar och uppskattar det jag skriver och gör. Jag älskar bekräftelse. Och jag bekräftar gärna andra. MEN, skillnaden är att jag behöver inte bekräftelse för att fortsätta göra det jag älskar. Är du med på skillnaden? Att vilja och och behöver är skillnad.

DU SER DET NÄR DU TROR PÅ DET

Apelsinsaften handlar om dina tankar till andra och dig själv. Allt som vi får från moder jord är oss givet, allt annat är resultat av tankar. Någon har tänkt, därför skapas en bil. Någon har tänkt, därför skapas det skor. Någon har tänkt, därför skapas mobiltelefon. Du förstår vad jag vill åt. Allt annat är oss givet. När du väl fått koll på att allt du tänker skapar det du har i ditt liv, och när du accepterar den principen, kan du ändra och skapa det liv du vill ha. Kräver träning då vi är i en värld som byggt upp en annan princip och bygger mer på att vi ska anstränga oss och vi ska prestera…annars mohah haha ha.

Du kan ändra din mentala bilden och du tror kan du förändra och kan börja agera på det du tror på. Allt som kommer din väg är en möjlighet. Tron att du kan vara den du vill vara och förstå att allt som kommer din väg är en möjlighet.

Det finns en man, tror hans namn var Lucky Faller, han är idag död. Du kanske kan rätta mig kring namnet. Vad han menade att 99% av det som är du kan du inte ta på, du kan inte dofta på det eller se det. Alltså det vi är är mer mentalt än fysiskt Ta med det, när du tänker och framför allt när du agerar. När jag började inse och låta det sjunka in förstod jag att livet inte är så allvarligt som många vill ge sken av. Livet är inte så ytligt som många agerar på.

Allt som kommer från dig kommer vara något som du själv lagt in i din kropp. Tänk efter. Det är ingen annan som har lagt in dina tankar, dina ord, eller ens maten som kommer in i din kropp. Så om det kommer en irriterad chef och säger något och det kommer annat än kärlek ur din mun eller din energi, så är det dina egna tankar som skapar det som vibrera från dig. En apelsin är alltid en apelsin, oavsett vem som klämmer ut saften ur den. Så om du tänker och visualiserar att ur dig kommer kärlek. Träna på att alltid leverera det som ska vara din apelsinsaft. Din attityd, ta det som är du och acceptera det, oavsett, så kommer du snart agera som den du är, inte det som andra försöker få dig att vara eller du tror de förväntar sig.

SÅ MYCKET MER

Inser nu när jag skriver att jag kan utveckla detta hur mycket som helst. Inser nu när jag skriver att jag vill utveckla detta hur mycket som helst. Inser nu när jag skriver att jag vill se om det finns ett behov av att lyssna på och kanske själv få möta mig på en scen och inför en publik lösa upp dina blockeringar. Vad tror du? Ska vi samla ett gäng, kanske i Linköping och se om vi är något på spåren för att fler ska våga vara sin egen apelsin?

Kram

Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.