Tro kan försätta berg?


Oj – vilken helg och inte en bild på mässan! Så du får en stor på mig *ler* Precis hemkommen från Orsa Mässan-inre och yttre skönhet. En bred holistisk och kanske relativt ny mässa. Min man överraskade mig med att ta mig till den mässa jag blev inbjudan att själv ställa ut på i år. 

Jag vågade bli nyfiken på Orsa Mässan – inre och yttre skönhet när Vivi Linde frågade om någon i Tarotguides-gänget ville delta. Har aldrig ställt ut på någon holistisk mässa, så jag funderade vad jag kunde bidra med. Så när Britt-Marie Jemth,  som driver mässan kontaktade mig och frågade om jag ville vara med vågade jag inte. En av ByButeos inspiratörer, Josefin, ville åka med och reka, men jag backade.

Snacka om att jag inte lyssnade på min energi! Snacka om att jag inte lyssnade på känslorna. Men detta skulle senare bli ett tecken från Universum.

 Hurusom. Några dagar inan mässan frågade min man, Anders mig om varför jag inte åkte. Jag hade inget svar. Han pushade och på morgonen inför helgen överraskade han mig med att ha packat en picknick och startat bilen. Vi skulle ha en helg i Orsa. TACK säger jag så här i efterhand till er alla fyra ❤

FARMOR ELIN – ÄNNU ETT TECKEN

Har inte varit överdrivet intresserad av seanser. Har varit på några men inte riktigt fattat grejen, tyckt det varit seriöst eller fått kontakt med nåogon. Men på mässan var personalchefen på Tarotguiderna, Anna Strandlind och skulle hålla en seans. Har aldrig träffat Anna tidigare, men jag blev lite smått nyfiken och trots att tiden till start var knapp, bestämde jag mig för att gå. Inte så mycket för min skull utan för att jag ville se Anna. Har respekt för hennes arbete nämligen. Nåväl. Satte mig nästmlängst fram, längst ut på höger kant, till vänster satt en trevlig kvinna som jag sedermera grät ihop med. Anna satte ramen för hur hon jobbar. Kändes enkelt, tryggt och proffsigt. Sen körde hon igång och pang! Anna kliver fram till en man som har en från andra sidan som vill berätta något. Lite knixande och fixande så hade de kunnat godkänna mannen som var på besök. När budskapen var där – då grät jag.

HÖNOR och SKRIVANDE

Sen bangar Anna fram till mig. Jag blev faktist förvånad. Väldigt förvånad, men sen började jag tänka. Vem alla alla döda vill hälsa på mig. Jag tänkte på pappa, min systers man, min mormor och min morfar fladdrade förbi och så Stefan och Rune såklart. Fredrik kom farandes, Asta kom och så även Snurran och sen tänkte jag på Anders-från-Vargön. Sen kom Anita och sen farbror Gunnar. Farmor och farfar var knappt med i tanken. Men sen säger Anna: det är en kvinna, hon är kort och hon gillar det vackra. Allt ska vara fint runt henne. Mina tankar går. Och jag har ingen aning. Min farmor och farfar har jag vaga minnen runt.

Sen började hon berätta om hönor och hur jag gillade att skriva och hur hon hjälpt mig stava. Vi skrev och lekt med hönor. Jag var så liten när jag kände min farmor, men när Anna beskriver hemmet, trillar polletten ner. Det var min farmor som var på besök! Hon beskriver och skrattar och hon berättar. Även om tårarna rann undertiden så var det tacksamhetstårar. När Anna får upp namnet Elin, då börjar jag skratt-gråta. Det är nämligen min farmors namn här på jorden. När budskapet från Farmor kom – bestämde jag mig. Tro på budskap från andra sidan eller ej. Det gav mig exakt den tro jag själv behöver för att ta ytterligare ett steg i mitt företagande. Så tack farmor Elin, och framför allt tack Anna!

Får jag bara skryta lite till. Har du inte varit på seans och är lite nyfiken så är det Annas otroligt proffsiga seans du ska gå på. Tro mig! ❤

BEHÖER DIN HJÄLP

Och jo, jag tror jag tänker att jag ska göra min grej där nästa år. Varför tveka liksom?! Så många tecken som visat sig bara kring denna mässa. För mig visar det att jag ska köra min “föreläsning”. Så det är väl bara att öva på. Va tror du?
Ja, jag ska prova-träna lite på olika ställen runt om i Sverige innan jag tar mig till någon mässa – holistiskt intresserade är en kunnig publik. Jag vet att det jag ska gå före i något sammanhang så jag ser så mycket framför mig. Men jag gör som jag gjort de senaste fem åren, jag går och är trygg med att jag vet vart jag ska. Och ja, jag litar på att du kommer göra mig bättre i mindre sammanhang först. Även om Elin och jag vet att det jag gör är bra ❤

Så tack Vivi, Britt-Marie, Anders, Josefin och Elin för att ni gör mig bättre. Elin och jag har påbörjat en fin kontakt och dialog och jag tror att hon kommer tjata till sig att få följa med på “föreläsningarna”

Så min helg har varit magisk – umgåtts på mässan, förstått Universums budskap och gosat med min man. Allt bara är så som det är önskat. Tänk att när jag lyssnar och slår ihop kunskapen jag har om mental tärning och energier, så händer det saker.

Men nu är jag nyfiken på dig! Hur har din helg varit och vilken blockering längtar du efter att få gå förbi? Låt mig veta, kanske Elin och jag kan lösa upp hindret? *ler varmt*

Varm kram

Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.