Tänk mindre, fantisera mer

Det var inte riktigt så Ängeln uttryckte sig, men det var så jag tolkade det av det som Ängeln kom med idag. Det har blivit dags att starta nytt, ta tag i riktningen och leva dina personliga sanningar. Stabilitet och trygghet för dig.

Du är medveten om dina egna personliga sanningar och uppmuntras nu att lita på din intuitiva kunskap och inre vägledning. Lyssna inåt istället för utåt. Lyssna på din kropp, inte på dina tankar. Lyssna på din fantasi, den som får din kropp att spritta. Lyssna på dig, inte andra. Dina änglar uppmuntrar dig att ta avgörande beslut i riktning till dina sanna önskningar som försäkrar dig om ett kärleksfullt nu. Kärleken till din själ.

BUDSKAPET FRÅN ÄNGELN

Ängeln ger ett budskap om att du ska hålla dig centrerad och balanserad, lita på att dina förändringar är förbättringar för ditt högre syfte. Förvänta och längta efter lösningar och svar genom att göra några andra val än du brukar. Gör några små justeringar så ska du se att du presenteras med mer möjligheter denna vecka än förra.

Ängeln menar och visar att dina önskningar eller behov kommer att förverkligas på grund av en av dina senaste små förändringarna eller den du kommer börja göra nu. Svara kommer och ängeln ber mig säga att du är modig och ska vibrera i att vara just modig. Det kommer ge dig och några nära i ditt liv möjligheter som förbättrar er relation.

VAR DU SKA BÖRJA

Ibland kan det var svårt att veta och höra var du ska börja. Tankarna och orden skapar känslor som skapar tankar som förvirrar många svar. Ängeln säger att första steget är att hitta balans genom att lära känna dig själv, ännu bättre. Du måste vara i harmoni med ditt själasjälv. När du gör saker i livet som din själ väljer, är dina energier höga och du är resonans med välbefinnande. Ibland kan dessa tillstånd smärta. Jag säger det av egen erfarenhet. Tillåt ändå dina känslor vårda dig så att du kan utforska din egen fulla potential – fysiskt, mentalt och universellt. Dina känslor förändras ständigt och ger tillväxt till kroppen, sinne och själen

Detta var förmedlat till ditt ljusaste jag,

Kram Rebecka

Och du – håll koll på mina tider på Tarotguiderna. Är du bekväm skickar du ett sms till 71440 och skriv Rebecka – så får du sms när jag loggar in. Busbra funktion <3


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.