Hög förväntan = Tillit i bön

Vad säger denna bild dig? Hur många perspektiv kan vi hitta i tolkningen? Din tolkning, lyssna på den för att veta vad du ska börja göra och sluta göra redan idag.
Foto: Anja Barte Telin

När jag för ca fem år sen “kom ut” ur garderoben som jordängel har det runnit mycket vatten under broarna. Jag har förstått ödmjukhet på en helt ny nivå, förlåtelsen och tacksamhet är vibrationer som klingar och ger mig hopp varje dag. Vad har detta med dig att göra?

Jo, när Vivi här på Tarotguiderna sa att jag var välkommen att blogga kunde jag inte ana vad det skulle innebära och betyda för mig. Och när du börja de läsa och gilla det jag förmedlar inser jag hur långt jag kommit på min lilla resa tack vare dig! Din höga förväntan gav mig mod, mod att vara sårbar och underbar. Jag vill tacka dig för det. För det har också gjort mig bättre i mitt högre syfte här på jorden.

Skulle kunna klivit in och varit en traditionell coach, mental tränare eller ledarskapsutvecklare, men jag är inte traditionell. Mitt syfte kan vara det samma, men tack vare att du ger mig mod, är det dags för mig att vara modigare. Jag förstår att du förstår. Jag ser det för vi ökar följarna på https://www.facebook.com/bybuteo/  Jag ser det för ni är fler som berömmer mina vägledningar på telefonlinjen, Tarotguiderna och jag ser det för fler är nyfikna på vad jag kan göra för dig där du är.

Träna tilliten till dig och livet. Mentalt och universellt ledarskap börjar med att våga vara dig.

HÖG FÖRVÄNTAN, ACCEPTANS och HÖG LOJALITET

När jag idag kliver in och ska vägleda eller träna individer i verksamheter och lag, så har jag en hög förväntan från början, på mig själv. Min kanal är inställd på att träna medvetenhet genom kärlek och jag har en hög förväntan även på dig redan från början, resultaten kommer.

Vad resultatet än blir är jag nöjd, för jag vet att människor som har hög förväntan har får en hög lojalitet till sina resultat. Och det fina är att allt verkar hänga ihop. Ju högre förväntan och skönare acceptans jag har desto mer tillit och lojalitet ser jag. Att landa in i det är…för mig stort.

Att blanda mina kunskaper i hur hjärnan funkar och min förmåga att kanalisera information, ger oss fantastiska möjligheter att vägleda och träna medvetenhet för ett bättre världsligt och mentalt ledarskap samtidigt.

Och det är så du kan använda mig när du ringer mig på Tarotguderna och det är så du ska använda mig när du vill ha medial mental träning också.

MÖTEN ÄR MINA TECKEN NÄR HJÄRTAT FRÅGAR

Efter seansen med Anna på mässan i Orsa har jag förstått något och det är bara att följa det budskapet. Precis så modiga ska du och jag vara. Jag vet att jag älskar att skriva, skulle kunna sitta och skriva dagarna i ända, men jag behöver också förstå att om jag ska uppfylla mitt högre syfte så är det dags att jag ger mig utanför min egen komforzon ännu mer. Ahhh – jag lägger mig platt, jag följer mitt ljus och jag hoppas jag kan inspirera och träna dig läka, leka och lära kärleken och våga möta din egen lycka.

Det är så hedrande och nedrans kul att få sprida kärlek och få dig att kliva förbi dina blockeringar. När du utmanar mig och ger mig en hög förväntan, blir jag glad. Hade ett underbart samtal med en Micke på stranden häromdagen, han visste knappt vad ordet blockering betydde, men hans blockering var tydligt. Idag vet jag, eller det visste jag på något sätt redan när vi skildes åt, att han är närmare sitt ljus. Tacksamheten att möta människor är stor. Är du nyfiken på att höra hur du kan ta dig förbi din blockering hör av dig, tacksamheten att få möta dig är stor. Min lojalitet till det högre och till dig blir bara starkare och tydligare….jag ber och jag hör svaren… följ med på resan till ditt ljusaste jag!

Varm kram till dig,

Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.