När det blir fel – fem tips att träna din tysta röst.

Att bara vara och lita på processen är en utmaning när du bara önskar att någon sa, gör så här så blir det bra.

Funkar inte attraktionslagen för dig? Hör du inte magkänslan? Eller gör den dig förvirrad? Känner du massor, men inte får ihop det med din egen intuition? På min resa har jag upptäckt många bitar som hjäpt mig att nå det jag frågar efter. Det ligger ingen forskning bakom detta, bara mina erfarenheter. 

Eftersom allt är energi kan det bli lite utmanande att sortera känslor, magkänsla, tankar, drömmar, vibrationer, attityder, hjärtats röst, ord, kroppsspråk och allt däremellan. Och allt det där hänger ju ihop, vilket gör att det kan bli lite förvirrande att ibland förstå. Så var det i alla fall för mig innan jag landade i hur snabbt det går att få det jag ber om.

ATTRAKTIONLAGEN VS. EGOISTEN

Men hur ska du kunna önska dig det du vill materialistiskt och själviskt utan att vibrera i en känsla av skuld eller girighet? Hur ska du höra det du vet känns gott när hjärnans tankar stör harmonin? Du som följer mig vet att jag rekommenderar återhämtning. Återhämtning med en intention. Det är den intentionen vi kan ställa in för att nå olika nivåer av det jag kallar meditation. Där någonstans kan vi hitta många svar på frågor vi ställer.

Men låt mig få sortera lite kring hur jag ser på magkänslan, för den vill jag att du ska träna lite mer medvetet på, inte för att det är den du ska fatta beslut utifrån, utan för att du ska hjälpa din hjärna att sluta störa dig med tankar. För mig är inte magkänslan intuition. För mig är magkänslan signalen till hjärnan om att du känner igen eller inte känner igen det du möter. Mer som att din klocka till ditt undermedvetna ringer och att du ska våga vara lite mer lyhörd på nästa steg.

HJÄRNAN ÄR INTE SÅ LOGISK

Hjärnan försöker alltid hitta logiska argument baserade på ditt undermedvetna. Det undermedvetna har programmerat attityder som den reagerar på när dina värderingar utmanas. Det logiska systemet, vänstra hjärnhalvan jobbar med dåtid och nutid. Ditt undermedvetna ligger i din högra hjärnhalva, den dominanta hjärnhalvan och som är i nutid. Så när magkänslan vaknar, skickar den signaler som ska hjälpa dig att känna om det är något som är bra för dig från förr eller bra för dig i framtiden. Men varför hör du inte och varför hör vissa så bra?

MAGKÄNSLAN VS. TANKAR

Jo, jag tror så här – att magkänslans signal skapar känslor, känslor som skapar konkreta tankar och de tankarna i sig skapar nya känslor. Och så börjar vi förvirra bort oss genom att lyssna på det som kommer efter första impulsen. Är du med? Jag har aldrig förklarat så här offentligt kring min tro och mitt sätt att se energin och kroppens signalsystemet ihopkopplat till hjärnan.

DIN STRÖM, DIN VIRVEL – gå in i dörren till dig

Din vibration, din frekvens på din energi i din kraftkälla – det som är din ström. Den du alltid är i.

Din ström grundar sig inte på dina beteenden eller det du gör. Den har ingen grund i ditt tempo i dina beslut eller handlingar. Den grundar sig inte i dina tankar. Din ström den bara är. MEN utifrån ditt beteende, dina beslut, ditt tempo, din attityd, dina känslor, dina tankar och dina ordval, hjälper din ström att skapa en verklighet utifrån det du stoppar in i den. Så ju mer koll du får på din mentala styrka, desto lättare kommer din intuition och din andliga utveckling ta fart. Och då menar jag inte vilka kunskaper du får, utan vilka du väljer att ta in.

Exempel. Innan jag förstod att mina beteenden inte hade något med min ström att göra famlade jag efter något som alltid, eller allt för ofta krockade med det som kändes…rätt och lätt. Det blev ofta fel i mina val och resultaten ska vi inte prata om.
När jag fann min ström och insåg vad det var, hade jag en stor erfarenhet och mycket kunskap med mig utifrån mental träning, attraktionslagen och energier. Jag insåg att jag har en förmåga att få information från änglar och galaktiska guider och jag kunde se aurafält. Men det betydde inte att jag fullt ut fattade vad som var mitt högre syfte och vad jag skulle fylla min ström med. Jag satte upp mål, jag byggde målbilder, jag tränade magkänsla och jag tränade meditation, intuition och jag tränade i attraktionslagens alla möjliga perspektiv.

SAKER FLYTER IN vs. SAKER TRÄNGER SIG IN

Din ström är med andra ord inte småpotatis utan i många avseenden en av de mest värdefulla resurser du har tillgång till. Allt det där som gör att du väcker din kraft blir mer och mer accepterat. Att förstå hur du kan träna på hur dina drömmar flyter in i din ström, snarare än att de ska tränga sig in och du upplever motstånd och ett evigt kämpande är viktigt om du inte ska läcka energi.

I verkligheten handlar det inte om det ena på bekostnad av något. Det handlar inte om att du inte får känna tunga och negativa känslor eller att du bara måste vara enkel, flexibel och postiviv. Det handlar om att förlita dig på dig. Inte på magkänslan, inte på tankar.

HJÄRTATS RÖST – bättre beslut – STRÖMMEN FLYTER

Magkänslan lyssnar du på som en klocka. Din intuition är rösten du hör när du lyfter intentionen till hjärtat. Så om du utgår från att höra dig själv från hjärtat och balanserar magkänslan med intellekt så kommer du ha stor möjlighet att höra din intuition och dina beslut lättare eller tydligare. Att lära dig att urskilja intuitionens röst i en värld där vi inte pratar om den, inte uppskattar den och där den nästan aldrig får lov att ta plats kan däremot vara svårt. Magkänslan i all ära, men det är inte där intentionen sitter tror jag.

Fem grymma, vältestade tips om hur du kan lär dig att lyssna till intuitionen och hur du kan känna igen den.

 1. Ta bort oron genom att träna på att vara avslappnad. Stress är inte farligt om det ligger kopplade till nyfikenhet, så fort det går över till oro och frustration blir du spänd. Känslor som oro, irritation och frustration är vanliga i vår tid och många umgås med dem dagligen. Problemet med dessa känslor är att de blockerar intuitionskanalen och blir därför ett effektivt hinder. Avspänning och avkoppling öppnar upp kanalen.
 2. Träna på att göra din intuition tydligare genom tystnad. Många är rädda för att vara ensamma och tysta. Träna på detta genom att tillbringa tid i just ensamhet och tystnad, då detta är två av de förutsättningarna som är viktiga för att träna på att identifiera vad som är intuition, känslor kopplade till tankar, magkänsla genom egoisten och hjärtats röst.
 3. Egoisten i dig behöver träna på tillit genom att släppa kontrollen. Rädslor känner du igen genom att den sätter gränser och ger dig lite spelutrymmen. Egoisten i dig berömmer när du presterar bra och får önskade resultat och vänder ryggen till dig när resultat blir oöskade eller du vet att du kan göra nått bättre. Intuitionen hör du genom att den är lugn, den litar på dig oavsett vad det yttre resultatet visar. Intuition vill gott och är sprungen ur kärlek.
 4. Använd intuitionen som en kraft. Lita på den när du får den till dig. Du kommer känna den starkare och tydligare när du lyssnar och hör. Intuition kommer inte inifrån, inte utifrån, den kommer inte uppifrån eller utifrån. Den bara är tydlig.
 5. När du fattar ett beslut, var uppmärksam på vad det var som gjorde att du fattade just det beslutet. Var medveten om de tillfällen när din intuition leder dig rätt och fira dem. Detta hjälper din hjärna att memorera ditt nya sätt att fatta beslut på. Du bekräftar och lyssnar på universum. Magen lär sig nya signaler och förstår att det är nya värdefulla och användbara vibrationer som du hör, ser, känner, smakar, doftar, förnimmer på. På så sätt visar du för universum tt du är villig att lyssna och ta emot hjälp den vägen.
Vatten kan vara ett bra sällskap när du tränar att vara i stillhet och tystnad.

Träna gärna i dessa sammanhang:

Många jag möter väntar med att lyssna till intuitionen tills den dag när du verkligen behöver den. Då är den ofta svår att urskilja. Börja istället träna med små vardagliga saker, gör det till en vana att träna och använda din intuition på mindre livsavgörande ting. för då är det mycket lättare att hitta den och våga lita på den.

 • Vilken mat ska jag välja
 • Ska jag ta den här fighten
 • Ska jag kommentera det här inlägget
 • Ska jag säga hur mycket hen betyder
 • Ska jag gå på detta kalaset eller stanna hemma
 • Ska jag svajpa höger eller vänster
 • Ska jag stå upp för mig själv eller släppa fokus

Börjar du träna i dessa sammanhang kommer du vänja dig vid de stora valen också. Dessutom kommer du inse vilket guldgruva du sitter på när du hör dig själv snabbare och tydligare när de stora besluten ska tas. Bättre vägledning går inte att få.

Jättenytt för mig att skriva om detta komplexa område, men jag tror du får lite större inblick hur jag tränar min “vorte”, min ström att vara i min kraft.

När kontakten med din ström, din magkänsla, ditt hjärta och du blir inte “lurad” av hjärnans alla signaler, kommer du etablera kontakt med in intuition. Du kommer vänja dig vid att använda intuitionen i de vardagliga situationerna, vilket gör att du är vältränad när du behöver den dom bäst. Dessutom kommer du att upptäcka att den är guld värd även i de små besluten i vardagen för bättre vägledning än så går inte att få. *ler varmt*

Håll koll när jag är på Tarotguiderna! Vill du veta mer om detta är du mer än välkommen att ringa och träna upp din intuition.

Till ditt ljusaste jag med en stor kram från mig
Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.