Budskap om helgen

Får en ängel till mig idag som visar hur vi ännu en gång ska titta på våra individuella tecken på att vi utvecklas i det universella ledarskapet. Hon, för det är en feminin ängel som visar att helgen kommer vara en stark händelse som hjälper dig att öppen en ny dörr.

Utveckling kan visa sig på olika sätt, men jag skulle inte bli förvånad om du bestämmer dig för att ta en kurs eller på något annat sätt fördjupa dina kunskaper kring det holistiska och andliga synsättet. Det kan vara så att du väljer att prova något nytt eller ökar ditt engagemang och mod i dessa frågor.

Framsteg kan ske inom hur du arbetar och tränar på att hitta din inre vägledning. Kan vara så att du utvecklar dina kunskaper i andliga metoder som bönen, meditation, alkemi, yoga eller var det nu är du kan känna dig välsignad att få lära dig mer i. Är du inte nyfiken kring dessa områden kan det var en utveckling i annat område som ger dig minskad oro.

MINSKAD ORO

För det är en av de fina uppmuntrande orden som kommer, hela och lita på att du har stöd och vägledning. De ber mig säga att du ska ge änglarna din oro eller dina utmaningar. Förslaget handlar om att du ska ge dina tankar som skapar obalans till denna ängel, så att du kan uppskatta dina handlingar och arbeten på materiell nivå. Du kan minska din oro. Du är på rätt väg eftersom du ställer in din frekvens på förbättring. Håll i bilden av ditt önskade resultat.
Du uppmanas i denna stund att undersöka ditt personliga intresse lite mer, det kommer hjälpa dig på ett sätt vi inte kan sätta ord på idag.

Du föddes med ett unikt själsuppdrag att uppfylla på jorden. Det ska bara göras, du är inte ensam om uppdraget. Även om det kan kännas så ibland.

Till ditt ljusaste jag

Rebecka

4 svar på ”Budskap om helgen

  • Varsågod fina Carina.
   Skulle bli otroligt tacksam om du ville höra av dig, smått som stort, med vad som hände i helgen egentligen.

   Till ditt ljusaste jag,
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.