Veckan innebär viktiga val.

Beslut och sen gör. Ta tag i det där som blockerar dina energier.

Vad härligt denna helg var. Fick äran att vara med och överraska en vän med ett herre-jösses-kalas. Underbart med överraskningar. Men nu till vad som ligger i luften i stort. Jag får så mycket känslor kring att många önskar sig saker och ting. En stor känsla av längtan.

Ängeln som kommer till mig när jag ber om veckans budskap menar att det ligger viktiga val och beslut framför oss. Viktiga val behöver inte vara som att du ska flytta, byta jobb eller kliva in eller ur en relation. Det kan handla om anpassning, expandera och möjlighet. Det kan handla om personlig acceptans eller att du ska våga tillhöra. Ängeln pratar otroligt mycket om att du ska titta på det du redan har erfarenhet i och använda de och dina övriga resurser smartare när du fattar ditt beslut.

SIFFROR vad betyder de för dig
  
Lita på att den förändring du behöver göra, kan vara så enkelt som att gå igenom några papper eller städa en garderob för någon av oss, men det är något som ligger och väntar på att bli gjort. Lite som att du redan har beslutat något men ändå inte får ändan ur vagnen. Siffror som 4, 5 och 1 får jag och det kan vara så att någon av er blir lite fundersamma och för dig kan det vara så att det klickar direkt utifrån vad siffrorna står för och ska få dig att göra. Det är i alla fall dags att lita på förändringarna och kanske städningen får ditt energiflöde att lossa lite. Lita på att förändringarna är bra, även om du inte riktigt vill tro det idag, men det kommer att inleda underbara möjligheter i ditt liv. Rädslan eller ilska kanske stoltheten för beslutet kan hindra dig, men våga be om modet och kom ihåg din önskan och längtan att vibrera i din egen energi.

DU AVANCERAR bokstavligen, mentalt och andligt

Ibland under jag vad änglarna menar att jag ska förbereda oss för. Men idag är det tydligare än någonsin. De närmaste dagarna handlar om anstränga sig och du kommer förbättra och avancera i din egen resa att vara i en högre energi. Var beredd att göra en nödvändig förändring som kommer att ge dig goda möjligheter att avancera längs din väg. Initialt kan det vara så att du är lite motståndare till att göra något eller ta ett beslut och sen genomföra det. Men det är bara att göra, du kommer förstå mer inför fredag kring detta.
  
Dessa närmaste fem dagar är bra dagar att plocka ner och göra något med din nya idén koncept och möjligheterna du har utifrån dina erfarenheter. Låt oss lita på att änglarna assisterar genom dessa lyckliga livsförändringar. Sen är det alltid upp till dig och mig att göra. Hör ditt hjärta och du vet direkt. Känn din magkänsla, men lyssna alltid på ditt hjärta och du hör din egen röst.

Till ditt ljusaste jag,

Kram Rebecka

6 svar på ”Veckan innebär viktiga val.

 1. Hej (oxe 630307) ja oj nog händer det jämfört m 2018 som var ‘hemskt’ har haft min första örtkurs (vild mat) över förväntan bra. Stort intresse, idag på morgonen kom iden om att skriva om örter i tidningen Land!? Tanken att få ha en örtstund i radion varje vecka …det bara bubblar ideer och tankar. Det som är så märkligt är att det är en känsla av -självklart! Ville kommentera för att det var så skönt att läsa det du skrivit. Att det inte bara är den galna sidan i mig som härjar!! Tack för dina ord och din gåva som du delar med dig av kram Annikka

  • Hej Annikka,

   Tusen tack för din berättelse. Och underbart att du kommentarer. Det värmer mig <3
   Skriv om örter, skriv så pennan glöder. Holistiska lösningar är fin grund att stå på och ju mer vi andra kan få lära oss om örter…ja, vad händer då? *ler varmt*

   Tack för dina ord och jag hoppas få läsa om örter på din alldeles egna blogg =)

   Kram
   Rebecka

  • Hej Ingela,

   Det är lätt att gå vilse i en djungel. Idag, måndag finns jag på Tarotgudierna kl. 15-18 ring gärna då, jag bär nummer #113. Eller så kontaktar du någon av mina härliga kollegor. Så kanske vi kan få förtroendet att vägleda dig framåt.
   Kan du inte ringa idag, så håll koll på schemat http://www.tarotguiderna.se så ser du oss vägledare där och när vi jobbar.

   Varm kram
   Rebecka

 2. Känner igen mig i det du skriver. Att veta vad jag vill göra med liksom inte komma igång. Skriva, längtar efter att få skriva debattartiklar. Engagera mig mer i att stärka hjälp till de som är utsatta för psykiskt våld. Så är det något som jag inte förstår som hindrar mig.

  • Tack snälla Zvc för dina tankar.

   Vill du titta närmare på var dina blockeringar sitter, är du varmt välkommen att ringa när jag är på Tarotguiderna, eller till någon av mina fantastiska kollegor. Vi är här för att hjälpa.

   Varm hälsning
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.