Kraftfullt för önskningarna

Det pratas om karma, det pratas om attraktionslagen och vem är jag nu som ska putta in lite kunskap kring mental träning för att du ska vara kraftfullare i dina önskningar? Jo, jag har nämligen upptäckt ett mönster. Ett mönster och jag vill dela det med dig.

Att önska sig något är inget fult. Det är fint. Men det får inte bli en tvångsmässig önskan. När det blir “jag-ska-ha-det-så-här” bakom önskan händer något, inte alltid att du får det du vill med det resultat du tänkte dig. Låt oss titta vidare på om detta sätt att önska sig.

Många jag möter säger att attraktionslagen inte funkar. De önskar och önskar, men det kommer inget. Rebecka jag har ju affirmerat och visualiserat, men det händer inte ett skit. Så när jag börjar fråga lite kring det hela får jag en tydlig bild om att den funkar alldeles ypperligt. Det enda vi behöver göra är att organisera ditt mindset, tankarna och en sak till, så kommer du snart bli varse om varför det inte blir som du vill att det ska, snarare än det du faktiskt säger att du önskar dig.

Medveten önskan och undermedveten önskan

Är du en av många, jag har själv varit där, som önskat dig något och när det inte blev som jag tänkt så surade jag ihop. Fast resultatet kom, faktiskt, men inte på mitt sätt. Och samma människa kan önska sig något så kommer det inte något resultat alls, ja då surar de också ihop. Dessa människor går alltid omkring och är lite missnöjda. Den stress som hjärnan lägger på dessa människor är inte bra för kroppen eller för dina kommande önskningar. Och den stressen hjälper inte dina kommande önskningar. För hur du än gör så blir det som du tänker och, lyssna nu; hur du än känner, så blir det så. För om vi tittar lite närmare på det hela så är du grym på att få det du önskar dig, men dina resultat utgår från ditt undermedvetna. Så jag vågar säga att attraktionslagen funkar i allra högsta grad, genom din attityd och dina känslor.

Sen vet jag att du någon gång har önskat dig något, känt sån glädje och tacksamhet innan du fått det du önskar dig så du bara njuter och på något sätt släpper du tankarna kring hur det ska gå till och woppa, så kommer det? Kanske inte så som du tänkte eller ville om du hade visualiserat resultatet, men det du önskade dök upp. Det för mig är att ha tillit till den medvetna processen.

Detta kan vara svårt att reda och bena i när du resonerar med dig själv. Tveka inte att kontakta någon av oss på Tarotguiderna för att bena ut det, eller kontakta mig så ska vi se om vi kan lösa ett träningspass på något sätt. Kanske är det så att du ska vara med den 15 juni på ByButeos Enerigdag? Då kommer vi reda ut några stora begrepp. Nåväl tillbaka till framgångsfaktorn utifrån mental träning.

FRAMGÅNGSFAKTORN ÄR KOLL PÅ KÄNSLOR

Jag var väldigt mån om att omge mig med människor som vill bli bättre. Då menar jag inte att det är människor som har fancy titlar, en hög med medaljer eller en välfyllt bankkonto. Nä, jag menar att jag vill smittas av människor som vill vibrera högre, inte bättre. Människor som vill förstå mer, bakom orden, bakom beteenden. Människor som är nyfikna utifrån citatet som Nikola Tesla säger;

“If you want to find the secrets of the Universe, think in terms of energy, frequency, and vibration.”

Och när vi är där i den utgångspunkten, behöver vi förstå energin, frekvenser och vibrationer kring attityden, orden, värderingar, handlingarna och tankarna som känslor skapar. Eller om det är tvärtom. Med detta kommer vikten att förstå medvetenhet i känslorna, makten i känslor. Allt du känner är ju sant, men är känslan sann utifrån att det är så som du tänker eller är det så att du tvistar in dig i tankar som skapar känslor som kanske faktiskt inte är sanna. Är du med? Jag kan ju hitta på att jag får skuldkänsla för att jag säger nej till något. Känslan är sann, men är det sant att jag behöver lägga på mig känslan? Antagligen inte. Hela reklambranschen bygger på detta, att få dig och mig att tro att vi känner en känsla och behöver köpa något. Känslan är sann, men behöver vi verkligen just den parfymen för att bli lycklig… ja du är med.

ANVÄND KÄNSLOR SMARTARE

Jag menar att du kan vibrera i en hög frekvens och ändå känna låga känslor, men de blir inte lika starka eller stannar lika länge. Och jag menar att det är svårt att vibrera från en låg frekvens och sprida känslor som är höga i frekvensen. Däremot när du lär känna den frekvens du vill vibrerar i tränar att nå den med hjälp av känslorna kommer du märka stora skillnader i vad, vem och när du attraherar resultat in i ditt liv.

När du känner vad du vill vibrera som en del av dig, blir du instrumentet som vibrerar likt en stämningsgaffeln. 

Rebecka

Jo, jag tror att känslorna kan hjälpa oss på många sätt. Jag vet att känslor är det mest kraftfulla vibrationslyftet. Det är svårt att känna ilska när du utgår från kärlek, men det betyder inte att att du inte är arg. Det är bara det att den vibrationen vibbar inte i samklang, därav att den inte blir lika närvarande.

Så träna på att känna hur fantastisk det är att ha och göra vad du vill! Satt och bubblade med en person häromdagen, som säger att det skulle vara skönt att vara en fågel, tänk att få flyga vart de vill. Han resonerar lite till, fast det gör de ju inte, de följer ju någon form av kompass. Vad är skillnaden på dig och en fågel, undrade jag?

Min adept resonerade en bra stund. Sen säger han, Du kan prata och prata med dig själv, men om du inte känner det du säger, kommer du inte att öka din vibration och då kommer du fortsätta flyga efter din gamla invanda kompass.
Jag kunde inget annat göra än att le och nicka. Känslor och vibrationer tar dig exakt dit du känner att du ska vara.

Så till ditt ljusaste jag – vad ska du önska, medvetet och känsloladdat för att lättare få attraktionslagen arbeta i ditt håll, i ditt flöde?

//Rebecka

Finns på Tarotguiderna Onsdag 15 maj kl. 11-13 och 17-18 Fredag 17 maj 09-11, 13-15 och 21-00 Söndag 19 maj 19-22 Varmt välkommen till guide #113

2 svar på ”Kraftfullt för önskningarna

 1. Det är bättre med mental träning i stället, fokus, det fungerar bättre än attraktionslagen. Jag håller mig till det. Det fungerar inte med attraktionslagen har jag märkt, det händer inte så mycket. Ingenting bra.

  • Tusen tack för dina tankar och funderingar Hannele,

   Mental träning är som att träna på attraktionslagen. Märker på många som har fått struktur på de sex framgångsfaktorerna genom mental träning lättare kan förstå och samarbetar smartare med attraktionslagen. Den lagen, likt de andra universella krafterna, funkar hur eller hur vi medvetet använder dem. Universum bara är, så det är inte som att attraktionslagen funkar eller inte, den är.

   Fortsätt träna på ditt sätt och mitt tips är att få koll på vad du känner i olika lägen. Känslan styr det mesta, och tankarna kan styra känslan tänker/känner jag 😉

   Ha en fortsatt energilyftande dag!
   Kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.