Budskapet: Klamra dig inte fast

Växa som ett träd, långsamt och länge. Ett träd skyndar inte, det hittar möjligheter och bara är.

När en ängel föreslår att du byter, eller släpper tankar och lämnar eventuella situationer i ditt liv som inte längre tjänar dig positivt kommer du snart ur din rädsla för att välja lyckan, känns det som att jag verkligen ska reflektera. I helgen ska vi tydligen inte klamra oss fast vid en situation eller person för att vi är rädda för konsekvensen.

Vi blir alla just nu uppmuntrade att hålla i en tanken kring ett lyckligt nu. Att släppa och inte klamra oss fast kan ju ge korta konsekvenser som att vi inte vet hur nästa steg kan se ut och då blir vi stillasittande i stället och låter allt bara rulla på. Men nu säger ängeln till mig att jag ska uppmuntra oss alla, oavsett var vi står att upprätthålla (jättekonstigt ord att skriva för mig, men så säger ängeln) en lycklig inställning till dig själv och din framtid. Gå förbi, byt tankar och ord och lösningar på det som skrämmer. Kom ihåg att dina änglar och de uppstigna mästarna alltid är tillgängliga för dig, så förstår du inte hur du ska göra eller tänka, allt du behöver göra är att fråga och var vaken på svaren.

DU HAR FÖRSÅTT DIN LÄXA

Ängeln som är hos mig nu, vill påminna eller berätta att änglar och uppstigna mästare hjälper dig med din livsstil och ditt högre syfte. Be om vägledning och hjälp från änglar eller om du känner dig mer bekväm att prata med uppstigna mästare, när du känner att du behöver det.

“Vi vet att du lyser starkt i ditt ljus, vi vill hjälpa och belyser gärna vägen för dig när du lever ditt liv som du vill lära andra”

Jag ska vara ärlig, jag vet inte riktigt vad citatet riktigt innebär för dig, men jag vill tolka det som att vi ska leva mer som vi lär själva före vi lär andra. Och det kan ju vara olika nivåer för var och en av oss utifrån där vi står. Eller hur vill du tolka budskapet utifrån dig?

UPPMUNTRAN

Precis innan ängeln lämnar mig och ljud och färger tystnar uppmuntras du än en gång att överväga alla aspekter av ditt liv. Ängeln visar mig massa trianglar som jag inte riktigt kan förstå budskapet i, kanske att vi ska se om alla trianglar, situationer, känslor och personer behövs? Som att du ska bli lite mer medveten om vilka lektioner du är klar med, så du tydligare ser vilka misstag du inte tänker göra igen eller få och gå igenom samma erfarenhet igen. Kanske ska du lämna bort och träna på vilka känslor som ska vara kring det du ångrar att du lärt dig. Det är aldrig för sent att radera din ånger. Det är alltid rätt tid att vattna dina drömmar, men du måste stänga byrålådan till ånger först. Jag vill säga att dagens stora budskap är att inte klamra mig fast vid gammalt utan förfölja glädje och kärlek i nuet in i framtiden.

Till ditt ljusaste jag,

Kram Rebecka

Finns på Tarotguiderna för dig som vill ha lite mer personliga svar och budskap, mer specifikt kring dig där du är <3

Fredag 10-11, 13-15 och 21-00 – Söndag 19-22


4 svar på ”Budskapet: Klamra dig inte fast

  • Tusen tack snälla du,

   Treenigheten finns inte utrymme för i min värld *ler* men jag är väldigt glad om det kan hjälpa dig på vägen i din utveckling <3
   Tre vise männen jo…det kan det vara. Jag har en liten utmaning i att tolka in vad budskapet ska vara…lämnar därför över tolkning till var och en av oss.

   Stor varm kram till ditt ljusaste jag,
   Rebecka

 1. Tolkar trianglarna till triangeldraman, för min del…
  Har blivit indragen i dessa alldeles för länge och har nyligen satt stopp för detta för alltid!
  Tack för ditt budskap🙏❤

  • Hej Catti,

   Det var en intressen tolkning. Då kanske detta budskap kommer som ett brev på posten som en påminnelse och en stor kärleksklapp på axeln om att du är på rätt väg? Riktigt bra jobbat hur som helt – du känns….hoppfull 😉

   Varm kram till ditt ljusaste jag,
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.