Budskapet kan ge en bra vecka.

Hoppas att du haft en fin helg, vad du än tagit för dig. Själv har jag njutit av namnsdagen i fredags, jag njöt av kusinens födelsedag i lördag och njuter för fullt över den fina natur som finns runt omkring Linköping, staden jag oftast utgår ifrån. Hittade en ny sjö idag, tog 90 minuter att gå runt den. Skönt.

Nu har jag precis mediterat och tagit emot budskap till oss inför veckan. Vi ska se vad änglarna och min sköna guide jag har med mig säger till oss och kanske just till dig.

NÅGOT SOM VAR FELPLACERAT

Om du har tappat någon, förlorat eller ställt något på ett sätt som känns fel, så kommer Universum att denna vecka visa dig en ny konsekvens, utifrån det resultatet. Det låter kanske lite konstigt, men du kommer möta en ny situation eller behöva förstå att duska ta en ny riktning. Lita på att det kommer en början eller ny riktning som tar dig framåt.

Universell nivå

Det handlar inte om världsligheter, det är som att situationen ska förstås utifånr ditt livsuppdrag. Så våga lyft dig lite från det världsliga och koppla loss eller bort din attityd till vad du tycker om situationen. Det handlar om en högre förståelse. Exempel. Har en relation tagit slut, det är utmaningar på jobbet och du får inte med dig en leverantör eller återförsäljare i något alternativ att det är något som du stör dig på i din bostad eller att en resa inte blir som den ska. Ber ängeln dig släppa själva situationen och ber dig titta på vad det är du ska förstå utifrån dig själv. Inte vad någon annan har bidragit till, utan vad är det du ska acceptera för att kunna ta nästa steg och nästa åtgärd för att åter äga situationen här på jorden? Är du med?

Ängeln säger att Du är mer redo nu för att följa uppmaningar och följa din passion. Lita på att du har fler färdigheter än någonsin som behövs för att leva din passion. Du är den enda som är kvalificerad att uppfylla din livsroll, ditt syfte. Gör någon, liten eller stor åtgärd som får dig att skratta lite mer idag än igår. Sträck på dig och våga släpp frustrationen och oron om så för en stund.

Ängel indikera att du ska prova att vara lite mer nyfiken av dig. Inte nyfiken för att skvallra och döma, utan nyfiken utifrån att utforska. Är du nyfiken på att förstå lite mer mellan dina tankar och din magkänsla, varför inte träna på att förstå, höra, känna ditt hjärtchakra? Lyssnar du på ditt hjärta hör du dig ur olika perspektiv och dimensioner. Våga utforska – det är en glädje i tiden just nu att göra det.

ACCEPTERA och TA EMOT

Som du vet arbetar inte alla ljusarbetare inom ledarskap, inom det holistiska, healing, sjukvården, som polis, lärare eller brandman. Så oavsett var du är och hämtar dina pengar så kan du vara en ljusarbetare. Har du inte redan accepterat dig som den du är så är det nu en god tid att acceptera och dags våga prata om din andliga gåva. Vi är många som står bredvid dig. Jag tänker att du är här av en anledning – låt ditt ljus skina.

Någonstans i tacksamheten kommer du kunna ta emot och få en högre energi som underlättar din egen vibration. Låt veckan vibrera utifrån att du kan vara nyfiken på dig själv.

Till ditt ljusaste jag,
Kram Rebecka

Fins på Tarotguiderna Måndag 12-14, 22-00 Tisdag 08-10, 20-22 Onsdag 12-15 Fredag 10-14
GUIDE NUMMER #113

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.