Varför kristaller i meditation?

Varför i hela friden ska eller kan du använda kristaller i meditationen? På min resa har jag använt kristaller mer än jag berättat. Dels för att jag inte vågat, men också för att jag ville förstå om det verkligen kan höja frekvenserna och vara omsorgsfulla med mig. Idag vet jag.

Jag tror att kristaller är en av våra rikaste gåvor från Moder Jord. När jag började min resa med meditation var det en skarpsynt och erfaren meditatör som uppmuntrade oss att använda kristaller. Jag provade i en i de traditionella 21 dagarna och jag började med den bästa nybörjar-kristallen, rosenkvarts. Orsaken att jag började med den är att det är en bra för nybörjare. Jag fann det svårt och lite skämmande att välja en kristall början. Det finns så ånga olika intentioner och jag viste inte var jag skulle börja helt enkelt. Rosenkvarts som är en öppnare till självkärlek, medkänsla och mild harmoni med universum, kändes ofarligt tänkte jag.

ROSENKVARS VIBRATION OCH INTENTION

Vibrationen från rosenkvartsen är lugnande och mycket effektiv. Det är en kraftfull transformator av energi och jag förstod rätt fort varför det det gör den till en av de bästa meditationskristallerna. Den kan på ett hårfint sätt lyfta ditt hjärta till högre frekvenser och påminna om vikten av självomsorg. Min erfarenhet är att rosenkvarts är att den är ett måste för varje kristallentusiast.

HUR ANVÄNDER DU ROSENKVARTS

Rosenkvarts neutraliserar energier som vibrerar under 200, alltså känslor som biter sig kvar fast situationen inte pågår i nuet. Känslor som ilska, sorg, stolthet, rädsla, apati, skuld, skam neutraliseras och den påstås ge klarhet om sanning och syfte. Hjälper till med andlig utveckling och släpper taget om rädslan och låter dig möta energier som mod, acceptans, kärlek. Energin hjälper dig känna dig upplyst från hjärtat. Du får lättare att manifestera och uppfylla ditt högre syfte och odla en ovillkorliga kärlek till dig själv och andra, fri från drama och förväntningar. Låt mig säga att jag ser på rosenkvarts som en dörröppning till inre fred. Egoisten tappar fokus, egot balanseras och du känner hur tillfredsställelsen utökas när du blir medvetna om riktlinjerna från ditt sanna hjärtat.

Och jo, rosenkvartens intention är att balansera hjärtchakrat, frigöra problem från övergivenhet, depression, svartsjuka och låg självkänsla. Det skapar en koppling till ditt högre syfte, ditt högsta väsen inom, ger lugn och ro för att bli vem du är. Kristallen lyfter problem till ytan som behöver adresseras och släppas. Intentionen är ge dig ett lugn och ödmjukt tro på dig själv igen. Och den hjälper till att stråla medkänsla och uppriktig kärlek till de vi möter.

Alla med ett hjärta behöver en rosenkvarts som hjälp med sin egen intention att känna inre harmoni och stråla kärlek.

HUR ANVÄNDER DU KRISTALLER FÖR MEDITATION

Snart kommer vi att köpa in lite kristaller till ByButeo-shopen. Inleder ett tydligare samarbete med Kristallrummet inom kort. https://www.kristallrummet.se Just för att vi vill kunna erbjuda dig som vill ha ett assosiationsstöd med dig in i meditationer eller andra situationer. Inom mental träning kallar vi det att du har något att “assa” situationen med.

Du som följer mig vet att jag lyfter meditation varje dag. Att det är ett av de säkraste sätten att nå ett inre tillstånd av upplysning och “bara-veta” dina svar. Att gå utanför den vanliga verkligheten och mata stillheten inom sig är för mig en hörnsten i det universella ledarskapets utveckling.

När du lägger kristallens välsignelser till din meditation, har jag upplever att jag förstärker min avsikt och kan accelerera min inre tillväxt. När jag provat att meditera i 21 dagar med rosenkvartens och hade antecknat mina upplevelser gjorde jag likadant i 21 dagar utan stenen. Min upplevelse är min övertygelse. Jag tror på riktigt inte att jag hade haft en så snabb återhämtning i balans mellan tilliten till det världsliga, det mental och det universella om jag inte använt mig och förstärkt mina meditationer med rosenkvartesen och successivt andra kristaller. oss.

Kristaller är en levande energier och absorberar det den ska absorbera. Allt så att du djupt och ärligt kan läka de utrymmen du kanske undvikit att läka. En kristall kan ge dig perspektiv och kan lära dig att inte ta saker så allvarligt och på så sätt effektivt läka ditt hjärta. När du tar med rosenkvartens till din meditativa övning kan du påminnas om kärleken runt omkring dig och få till mer uppriktig kärlek mot dig själva och andra.

GENOMFÖRANDE AV ROENKVARTSMEDITATION

När jag började meditera hade jag alltid med mig rosenkvartsen. Initialt var jag inte så noga med var jag lade den, men den landade allt som oftast vid mitt hjärta. Men ibland kunde jag lägga den på andra ställen på kroppen. Initialt jobbade jag med att ge mig själv kärlek, jag jag var i djup oro vid den här tidpunkten. Jag behövde upprepning och fördjupning på en å samma gång. Men så här gjorde jag och blev jag lärd att göra:

  1. Lägg dig eller sätt dig där du kan få vara ifred. Sängen är helt okej, men det kommer oftast en signal till hjärnan om att du ska sova. Att ligga på golvet på en träningsmatch av någon form eller bara en filt är min rekommendation.
  2. Innan du lägger dig till rätta, se till att du har rensat kristallen, sköljt den i vatten och gärna laddat den i någon månfas.
  3. Sätt upp och säg din intention med meditationen och vad du vill ha för hjälp från kristallens energi. Tala högt har mer än ett syfte som du säkert förstår.
  4. Vila med rosenkvartsen på ditt hjärta, placera den så du vet att den ligger still. Varför inte prova att ha den under kudden när du ska sova vid något tillfälle också?
  5. Hur känns det med kristallens unika energi. Innan du kliver in i meditationen känn hur det känns. Märk frekvensen den sänder ut.
  6. Innan du ska ner i din meditation se hur mjuk rosa färg får ditt hjärta att expandera. Fyll varje utrymme i kroppen med känslan av fred och kärlek. Låt färgen vibrera någon stund så du känner hur du är fylld i hela kropen och knoppen.
  7. Var i din meditation och andas. Lägg gärna båda händerna över stenen.
  8. När du är påväg tillbaka från meditationen och börjar komma ur den, säg gärna högt flera gånger “Jag är älskad. Jag är kärlek. Jag är det ljusaste av mig” Upprepa tills du känner! Verkligen känner det du säger.
  9. När du är klar sträcker du på kroppen och öppnar dina ögon. Tacka dig själv, de du vill tacka och självklart kristallen och känner efter hur hög frekvens du känner att du är i just nu. Att erkänna det kommer att träna din hjärna att “låsa” dig i denna vibration som ett tillstånd att vara i.

När du tränar med kristaller, kommer du att upptäcka nya vägar och upptäcka vägar till rena energifält. Även om denna specifika rosenkvart är en kommunikation för och med hjärta kan du använda andra kristaller när de kommer in i din medvetenhet och därmed arbeta med andra chakracentra och ämnen som du vill. 

Meditationen är universell och hjälper dig att utöka ditt ljus, gå din sanning och engagera dig för mänskligheten i en värld som bygger på större och mer medveten kärlek.

Berätta gärna hur du upplever din meditation och om du märker någon skillnad på att meditera eller använda kristaller i din vardag.

Till ditt ljusaste jag,

Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.