Tydligt, det är tydligt i alla fall. Budskap helgen 24-26 maj.

Innan jag kliver in och berättar om det härliga budskap som ligger inför helgen 24-26 maj vill jag bara prata lite om kronchakrat. Får nu en indikation om att jag först ska skriva om kronchakrat och om jag kan skriva något om att blansera kronchakrat eller ej. Låt oss titta lite snabbt på hur kronchakrat funkar och jo, jag vet att detta kommer hänga ihop med budskapen som ligger i helgen.

KRONCHAKRA SAMARBETAR INTIMT

Chakrat är beeläget mitt på hjässan, som en krona och vibrerar på samma frekvens som färgen violett, 963 hz. Tredje ögat och kronchakrat samarbetarr mycket intimt tillsammans. Vilket vi kan förstå då det handlar om kontakter med livsvägen, göra något meningsfullt. Inte utifrån samhället eller andras åsikter, utan från din väg och ditt hjärta.

Du kan uppnå självmedvetenhet, lugn och frid genom detta chakra. Det är via kronchakrat du är kopplad till den andliga världen. Till skillnad från de andra sex chakran kan inte kronchakrat vara i balans eller ur balans. Det är antingen stängt, på väg att öppnas eller öppet. Kronchakrat öppnar sig som ett resultat på inre mognad och andlig utveckling. När det är öppet fokuserar du på att uträtta något meningsfullt, oavsett. Du inser att din själ har en plan, en livsväg som du aktivt söker. Din önskan är då att följa den planen. Om dina val och beslut inte stämmer överens med din väg kommer du att drivas av ett starkt behov av att förändra eller söka. Det är, initialt inte alltid säkert du kan sätta ord på vad.

FREDAG 24-SÖNDAG 26 MAJ

Så varför fick jag en signal om att skriva om kronchkakrat i samband med att jag får budskap från änglarna? Änglarna som besöker mig idag, ja det är änglar, erbjuder inte bara stöd och kärlek, de visar också att du ska sträcka på dig och hitta en inre uppmuntran, alltså uppmuntra dig själv eller hänga med andra som uppmuntrar dig. Den ena ängeln pratar tydligt om att den här helgen inte ska bygga på inre styrka utan att du ska känna, hitta och använda din inre kraft. Den där kraften som gör att du bara vet vad som sa göras och sen gört.

Du har nämligen den här helgen höga vibrationer runt dig för att nå ett eller två mål med omsorg och en uns av skicklighet. Änglarna är med dig om du pratar med en eller flera och är tydlig med din intention. Inte svamla så mycket och bre på och säga om och men. Utan tidig intention om vad du vill. Och de kommer hjälpa dig att hitta lösningarna så de känns…solida.

RING EN ÄNGEL

Den här helgen är precis rätt helg att du ringer någon eller tillåter dig att bli uppringd. Jag skulle inte bli förvånad om du ringer och erbjuder någon hjälp den här helgen eller om någon ringer och erbjuder sin hjälp för att ni båda ska övervinna något eller hjälpa varandra att nå något mål. Återkom gärna på vad detta kan innebära, för det är lite otydligt från min sida. *ler varmt*

HÅLL I DIN PLAN LITA PÅ DET DU SER OCH GÖR

Änglarna ställer sig i en ring. Det är som att de har någon form av strategimöte. De vänder sig mot mig och berättar att de vill veta planen, ordentligt. Inget halvmesyr. Jag ska be dig att berätta din plan och vilken ordning du vill börja med. Välj en ängel eller flera och prata med dem. Börja redan nu. Sen kan du släppa taget och låta dem ställa saker och ting till rätta. Se deras budskap och våga agera på dem, för de kommer vara tydliga denna helg. Det är egentligen en rätt avslappnad helg där du är tydlig helt enkelt. Vet inte hur många gånger jag skrivit ordet tydlig, men det är uppenbart. Denna helg bygger på tydlighet.

Till ditt ljusaste jag,

Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.