Be om nästa steg när du förstår.

För mig är det otroligt att alltid ha möjligheten att utvecklas. Möta mina tankar på nya nivåer och ur nya perspektiv. Utmana mina kunskaper och alltid verka för att höja mina vibrationer eller agera i högre energier. Utmaning, ja. Omöjligt, nej.

MEDITATION OCH MEDITATION

Innan jag kliver in i vad veckans budskap är från änglarna vill jag berätta om att jag nu går en kurs i Transcendal Meditatin, TM en särskild teknik som grundar sig i Ayurveda. Det är en kul teknik, enkel som attans så redan vid gång nummer fyra insåg jag att jag höjt mina vibrationer och att jag verkligen känner mig balanserad, harmonisk och nyfiken. Tänkte att jag skulle sätta ord på vad jag känner och upplev, men det går bara att beskriva som en fantastisk enkel stund med min själ och mig själv.

Har du testat TM? Jag upplever tekniken lite annorlunda, men den känsla jag uppnår ligger nära den jag upplever i kundalini- och Reikimeditation. Annorlunda men nära. Men TM är ju miltals mil från avspänning, mindfulness och avslappning. Det jag älskar är att vi som går kursen är så ofantligt olika och vi är ändå så lika.

ÄNGLAMEDITAITON OCH DITT BUDSKAP

Nåväl. Låt oss gå till dagens änglameditation och veckan budskap. Denna vecka kommer handlar om att du ska våga vara i förändring och tillväxt, samtidigt. En viktig livshändelse kommer nu visa dig att den är en del cyklerna i ditt liv och kommer skapa en konkret vändpunkter för att hjälpa dig att nå nya nivåer av medvetenhet.

“Var därför medveten om meddelandena och ängeln ber dig be om nästa steg när du förstått vad meddelandet är”

Ängel, för idag är det en ängel med tydliga meddelande där du ska hålla dina tankar lätta och optimistiska. Tänk lösning före problem först. När du genomför ett viktigt projekt, framträdande eller kliver in i någon form av satsning och det blir motstånd vill ängeln att du fortsätter vibrerar i din energi, med din intention och avsikt. Håll kvar i dina ord och i känslor som inte tar dig neråt utan uppåt i kärlek.

Det känns som vi kan ta rygg på denna ängel och jag får sån tillit i att jag ska förmedla och det blir så tydligt att du ska lita på alla änglar för att de leverera allt du behöver. Kanske har du lite utmaning i din tid, du vill snabbare. Men kom då ihåg cykler och timing. Det kommer när och om det ska. Dina änglar vill att du ska veta att du förtjänar det allra bästa och ibland är det allra bästa något helt annat än det vi själv tror. Så våga släpp kontrollen.

MÖT VECKAN PÅ NYA SÄTT

Titta på denna veckan med en ny attityd. Om du redan är glad och positiv, försök sen den lite mindre allvarsam. Ser du livet tungt, men ändå tacksamt, kanske träna på att hitta lite lättare känslor. Testa dig fram med olika sätt för att få ditt arbete mer effektivt. Sluta läcka energi alltså. Var effektivt och lyssna på din intuition, eftersom dina änglar verkligen kommer skickar dig vägledning denna vecka så inled veckan med en intention om att du vill nå inre tillväxt. Lär dig att höra din inre röst och lyssna på de meddelanden som den berättar för dig. Jag kan bara avsluta med sen jag började med Reiki och nu tränar TM vill jag bara säga att jag hör meddelanden mycket mycket tydligare och mer självklart.

Till ditt ljusaste jag; gör en magisk vecka

//Rebecka

VECKA 22
Måndag 08-10, 15-18 Tisdag 13-15 Onsdag 17-18 Fredag 9-11, 13-15 och 21-00 Håll koll när jag checkar in på Tarotguiderna genom att få ett sms nästa gång jag loggar in.
Smsa: 71440
Skriv: Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.