Är du värd att må bra? Budskap för den 3-6 juni, vecka 23

Är du en av många som fundera på att förverkliga en idé och sen snabbt bara stoppa den åt sidan för att du…orkar inte? Jag möter en del människor som ger sig själva frikort för att slippa genom att säga “jag orkar inte” Jag var själv där för några år sen. Idag har jag valet ett helt annat sätt att möta kreativiteten och modet i att våga.

TÅLA MOD

Handlar det inte om att tåla att vara modig snarare än att vara tålmodig? Idag när jag mediterade för att nå veckans budskap bubblades det tydligt om balans, stabilitet och våga vara trygg i att du nu kan låta de känslorna komma in i ditt liv. Jag ler och tänker att vilken tur att vi vet att en känsla varar ungefär i 90 sekunder, rent kemiskt i kroppen alltså. Därefter är det kvaliteten på mina tankar som styr.

DU ÄR VÄRDEFULL

Charlie är gärna med när vi skriver och mediterar. Hon vet att vi leker med boll efteråt.

Dessa dagar ska du ha koll på just dina tankar för att se och söka stabilitet, inte hos eller genom andra utan enkom i dig själv. Om du har balans och stabilitet med någon annan jättebra, men nu utgår vi enkom från din egen stabilitet och balans. Änglarna visar mig detta för att du ska förstå att du är en magnet som lockar samma känslor till dig som du själv känner från dig.

Budskapet som du ombeds tro på, se och känna denna vecka är att du är värdig och värdefull och har möjligheter att få framgång i ditt liv. Framgång kan vara så olika. Varför inte skriva ett brev till dig själv och berätta. Skriv, ge det till en vän och be denne lägga det på lådan om sju, åtta veckor. Var inte rädd för att gå ut ur din komfortzon för att förstå, börja gå eller faktiskt uppnå dina mål och ha tro på att du har allt du behöver för att uppnå dina önskemål, oavsett vad de är. Allt börjar inte med att köpa slutresultatet.

TILL DIG SOM ÄR FÖRETAGARE ELLER VILL BLI

Om du har funderat på att starta företag eller kanske expandera så säger änglarna att det är en bra tid nu att börja ta små steg för att dina drömmar ska manifesteras och bli mer verkliga. Vet du inte hur du ska göra, våga fråga andra, fråga din kommun om de kan hjälpa dig eller våga ring eller skriv till ALMI för att få veta hur du ska göra.
Jag skulle så gärna vilja skriva att du som är anställd ska se vad du kan göra för att växa och utvecklas. Men jag får inget om jobb för någon annan, bara för dig som företagare. Intressant….

Att sitta vid vatten och bara reflektera utifrån sig själv, inta andra är magi. Det går att möta mig live också. Varför inte ta ett samtal där du möter dig själv i mental träning och ett energisamtal? Kanske kommer du i din ström *ler*

ERKÄNNANDET FORTSÄTTER

Kommer du ihåg att du skulle erkänna i helgen? Vad var det du behövde erkänna. Verkar som vi inte var riktigt fokuserade för vi ska fortsätta erkänna även de kommande dagarna.

MÅNGA ÄNGLAR OCH BUDSKAP

Det var lite härligt hoppig och rörigt idag i ordningen på alla änglar som bara ville fram och vägleda. Men om jag ska försöka samla ihop oss så handlar denna vecka om:

 • dags att tåla modet i dig
 • se hur värdefull du är
 • gå mot din dröm
 • fortsätt erkänn hur fantastisk du är

Så till ditt ljusaste jag,

Kram Rebecka

Ingen alternativ text angiven för den här bilden
Håll koll på när jag är på Tarotguiderna denna vecka – kan vara någon förändring i schemat. vill du boka en tid så du vet att jag loggar in, är det bara att skriva till mig på Facebook.
Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Rebecka
Mer info hur du hittar mig på Tarotguiderna hittar du här http://tarotguiderna.se/tarotlinjen/


2 thoughts on “Är du värd att må bra? Budskap för den 3-6 juni, vecka 23

  1. Du är varmt välkommen Susanne,
   Idag är jag på Tarotguiderna 12-13.30 och ikväll 22-00
   Kika på schemat, se till att få SMS-tjänsten eller skriv till mig på Facebook så kan vi hitta en tid <3
   Här ska vägledas! *ler varmt*

   Varm kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.