BUDSKAP JAG VARIT RÄDD FÖR

Bildresultat för pengar och kärlek
VÅRDA DIN RELATION MED PENGAR, DERAS ATTITYD KOMMER ALLTID
BASERAS PÅ HUR DU BEHANDLAR DEM.

Och det handlar inte om dig, det handlar enkom om min egen attityd till mina egna värderingar. Så någonstans tror jag att den ängel som kom till mig idag för att vägleda andar också var ett tydligt budskap till mig, jag är färdigältad *ler varmt*

Ämnet är som du kanske förstått är pengar. Vet inte vad du har för relation till pengar, men jag och pengar har tidigare haft en skuldbelagd och hård relation. Oavsett om vi haft mycket eller lite energi mellan oss, så har jag alltid lagt ett moln av skuld mellan oss. I tre år har vi närmat oss varandra och efter alla de korrigeringar jag gjort kan jag nog säga att vi hittat ett mer kärleksfullt energiband oss emellan. Har därför haft utmaning i att vägleda andra kring pengar, men nu är det tydligen dags. Ja, låt oss titta på vad budskapen är. För dessa budskap är till dig.

FRIGÖR RÄDSLAN

Budskapet som lade sig i mitt knä idag handlar om att påminna dig om kraften att inte basera relationen till pengar grunda sig på rädslan. Rädslan kan vara bra för att driva på så du gör något och det kommer du göra. På ett mirakulöst sätt kommer det lösa sig. Dina behov kommer möta dig rätt i tiden, inte dina egoistiska behov, utan ängeln talar om det universella behovet. Alltså du får det du behöver materialistiskt för att säkerställa att du kan göra det du ska göra lite längre fram. Så släpp rädslan fri. Själv fick jag som sagt träna intensivt i tre år för att sluta låta skuldkänslan till pengar fatta besluten. Det händer inte alltid bra saker med skull som bottenplatta. Så vad jag säger är att våga hitta en modigare känsla att basera din relation på.

JAG TAR HJÄLP AV INTENTIONER FRÅN KRISTALLER – HUR GÖR DU?

Ängeln visar mig en dörr, en klassisk dörr. Symboliskt trodde jag först, men jag hör hur de faktiskt menar bokstavligt. Det är en dörr som kommer spela en roll denna helg. Du behöver inte fokusera på dörren initialt, men i din reflektion så kommer en bokstavlig dörr ha en inverkan på hur du ska verka i din universella ledarskapsutveckling för att sedermera få en ny relation till pengar. Ängeln visar mig glädje. Dörren har siffrorna 2 och 8 på sig – jag kan inte siffror så väl, men det kan säkert du. Det står en 0 på sidan om dörren, det kan betyda något för dig.

TILLIT OCH PENGAR

Att höra dina egna känslor och lita på känslan och inte känslan utifrån dina tankar är en förmåga. Träna på att hitta skillnaden. Lita på den där, din egen inre känsla och agera utifrån den. Stå upp för vad som är rätt för dig, våga vara det som är rätt för dig, att älska dig själv och din relation till pengar. Lyssna på din intuition, inte magkänslan (!) och vidta åtgärder som guidar dig dit du ska. Håll fokus var disciplinerad och balanserad. Det kommer ge dig frid och långsiktigt kommer du till din rätta ordning och pengar det kommer på något gudomlig sätt, precis i rätt tid.

Till ditt ljusaste jag

Kram Rebecka

VILL DU HA EN EGEN LÄGGNING?

Denna helg har jag inga fasta tider på Tarotguiderna, men vill du att vi bokar en tid på söndag, är det bara att skriva till mig. Då ser vi till att jag loggar in efter en tid som funkar för oss båda. Livet ska vara lätt. Du når mig på min Facebook.

Gör nu en bra dag – gör dig själv glad och kom ihåg – allting börjar med en tro.

4 svar på ”BUDSKAP JAG VARIT RÄDD FÖR

  • Hej Josefine,

   Tusen tack för frågan. Har väntat på den – ska se om jag kan förklara, fortsätt fråga annars <3

   För mig skickar magen och energicentren i den delen en signal till hjärnan om det eller den jag möter är något jag känner igen. För mig går den signalen upp till hjärnan och där kan hjärnan sortera rädslan. Signalsystemet går in i den logiska delen av hjärnan och ser om det finns någon logik i att vara "rädd" för situationen eller personen. Hittar inget där och går då frågan in i det undermedvetna. Här får hjärnan nu leta för att hitta om det finns något som varit liknande tidigare och som jag då behövde fly eller fäktas för. Hittar kan den en liten logisk eller ologisk detalj som tidigare gjort dig rädd. Nu kan du instinktivt agera på den känslan alt. inte. INTUITION däremot är för mig när en signal kommer från hjärtat eller högre energicenter. Magen är "tyst" och du "bara vet" Många idrottsmän kan beskriva den känslan efter de gjort ett lopp och de bara visste innan de gav sig ut att de visste vart det skulle placera sig eller hur loppet skulle gå. Jag upplever själv att jag är i intuitionen, min ström tydligare ju mer jag mediterar. Desto ärligare jag blir med mig själv och låter mig utvecklas i mitt tempo ser jag också hur tydligt hjärtat eller högre energicenter signalerar till mig. Magen pratar tydligt när jag mer blir "varnad" från det jag fysiskt upplevt på jorden tidigare. Alltså konkreta situationer. Jag känner varifrån signalen kommer…låter det rörigt eller otydligt?

   Hoppas du får ihop hur jag känner och upplever energicentern och hur jag kollar av om det är hjärnan som agerar från det logisk eller det undermedvetna. Kan också säga att det tagit några år att träna upp intuitionen och jag tränar än idag. Ju mer jag inser och lär mig desto mer förstår jag att det går att göra ännu bättre.

   Varm kram till ditt ljusaste jag,
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.