Löser sig karmaknuten?

VECKA 24 MÅNDAG-TORSDAG

Hoppas din helg varit underbar. Själv fick jag en otroligt hektisk vecka med fyra studentfester, samma dag. Inget jag rekommenderar, men det var viktigt att få möta våra vänner som jobbat hårt. MEN det var en rolig sak jag gjorde på lördagen som jag gärna gör mer av. Fast först ska vi se vad jag fick för budskap för veckan.

UPPMUNTRA DIG SJÄLV

Denna vecka handlar till största del om att lägga fokus på att uppmuntra dig själv. När tankar som att du inte räcker till, ger tillräckligt eller att du inte tror att en situation kommer lösa sig, ber ängeln dig att backa från problemet och prata med dig själv på ett mycket mer uppmuntrande sätt. Knuten kommer nämligen ge med sig.

Lita på att förändringarna som kommer denna veckan är till din fördel. Först kanske de inte känns så, men kom då ingå att du ska låta tankarna vara uppmuntrande och kom ihåg din tro och tilliten till dig själv. Gå inte in på den bittra banan. Du är denna vecka med om att få en förändring som gör det bättre för dig längre fram.

Ha roligt – skratta ofta – det hjälper dig att våga.

VAR BEREDD

Denna vecka kommer vara en vecka då du känner dig beredd och lite modigare än vanligt. Att vara på väg eller i sin passion kan vara läskigt, underbart och fyllt med så mycket energi. Ängeln jag möter idag säger att du ska uppmuntra, uppmana och vara i din ström. Håll dig balanserad och var fokuserad när det gäller att håll dina prioriteringar rätt.

När vi ska lösa karmaknutar är det viktigt att vara fokuserad och leva i din sanning, vara ärligt och äkta i det du säger. Om inte till alla så alltid till dig själv och de som är dig nära. Du blir påmind om att våga uppfylla ditt själsuppdrag här på jorden och med det krävs det att dina tankar gör dig bättre och tar dig dit. Du är nog mer redo än någonsin för detta.

KOM IHÅG!
För att göra det du ska göra här på jorden, innebär det inte alltid att du ska byta jobb eller flytta. Det kan vara små justeringar i din attityd, vardag eller din umgängeskrets eller hämta mer kunskap som ska förändras.

Ängeln jag möter idag ber om att få hjälpa till att förändra ditt liv till det bättre och hjälper dig gärna at släppa det gamla beteendet och de gamla tankarna för att tillåta det nya att få mer plats. Och till dig som är så i din ström, ber ängeln ändå om att få hjälpa dig på något plan. Om du inte riktgt vet vad, fråga änglarna så får du denna vecka ett ganska tydligt svar. Kan vara så att du får en fråga som hjälper dig framåt.

NAMNGIVNINGCERMONI

I lördags var jag som sagt med om något helt otroligt härligt. Så roligt att jag vill göra om det och om det och det vågar jag säga för jag fick beröm. Men jag fick äran att rama in och vägleda en namncermoni. Hur kul som helst och så ärofyllt. Är du nyfiken på hur vi gjorde så kanske jag bloggar om det på onsdag. Ska fråga föräldrarna om det finns någon bild jag kan få låna och lägga här på bloggen, om du vill veta alltså.

Men nu är det dags att möta denna vecka – gör den bättre och våga njuta av dina förändringar.
Stor varm kram

Rebecka

7 thoughts on “Löser sig karmaknuten?

 1. Apropå namngivelsen, jag är inte döpt. Skulle du kunna göra en namngivelsen på mig?
  Jag är 55 år. Har länge velat barndöpa mig (inte vuxendöpt), så detta skulle kännas bra.
  Mvh Ingela Engström

  1. Hej Ingela,

   Tusen tack för din fråga. Jag tror vi ska göra så att du lägger till mig på Facebook, så ser vi
   var vi hamnar med denna dialog och fina möjlighet på messenger. Är det okej med dig?

   Varm hälsning
   Rebecka

 2. Ett hjärtligt tack för din förklaring om att lösa karma knuten, min knut är säkert för hårt knuten för det känns ibland som om jag skulle strypas av alla problem. Jag har bett Änglarna och Ärkeängeln ödmjukt om hjälp men inget har hänt, Varför??? Nej jag skall inte klaga för jag har så mycket att vara tacksam för. Kram

  1. Hej Lisbeth,

   Förstår att det finns lite att titta på kring knutar och hinder. Jag vägleder dig gärna och är på Tarotguiderna idag 15-18 ring gärna.
   Kika runt på Tarotguiderna.se så kommer du även hitta fina tips och blogginlägg från oss som vägleder där.

   Till ditt ljusaste jag,
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.