Om allt bara är tungt och negativt

Har du bråttom är det lätt att döma andra på vägen. Du upplever att du inte har tid att spilla, men döma är inte din eller min uppgift.

FINNS DET ÄNDÅ EN LÖSNING

Jag har en väldigt liten inre krets, stor familj med mycket kärlek, men liten inre krets. Varför? Jag har valt bort och blivit bortvald. Inget konstigt i det. Det sker när vi inte vill vara nära någon, för mig är det att människor har tunga uppsåt, eller att det är för tredimensionellt för att inspirera mig.

Någon gång har jag funderat på varför några av de som jag uppfattar som tunga och negativa ändå ska vara i min stora familj och varför jag ska behöva umgås med dem. Ibland kretsar inte solen runt mig, utan ibland så är det okej att vara nära tunga och negativa människor. För det är deras vibration, inte min.

Tungt betyder inte alltid negativt. Ett berg kan vara tungt och ändå vara lätt i sitt uppsåt och i sin intention. En dimma kan ligga tjock och tungt, men fyller en funktion. Var noga innan du dömer.

HELGENS BUDSKAP – DRA NYTTA AV FÖRÄNDRINGEN

Ängeln som kommer i kvällens meditationsstund föreslår att du tar dig tid att själv gå in i att meditera och lyssna på dina intuitiva budskap. Inte kliva in i avspänning, avslappning eller mindfullnessövningar, utan meditation. Utan att leta efter svar bara vara. Ja, jag tror du kan meditera.

Eftersom änglar leder dig genom viktiga förändringar och leder dig till nya saker och möjligheter denna helg ber vi dig att dra nytta av det. Gå inte in i nej-stadiet eller känslan som uppstår, utan behåll en positiv attityd i förhållande till de förändringar som för närvarande sker. Håll ditt fokus på att uppnå positiva resultat, för du vet att när du har höga förväntningar hjälper änglarna och “lagen” dig att manifestera. “Lagen” hjälper dig, det är ren fysisk. Så jobba på att nå dina önskningar genom att förstå och främst ställa in din avsikt med det du önskar, vad är din intention. Du kommer märka att positiva saker manifesteras runt dig i snabb takt just nu, så använd det genom att hålla din positiva attityd i linje med din intention. Lita på att det du önskar kommer och det högre syftet av planen i ditt liv har fullt stöd. Vila i det och dra nytta av det som sker.

EXPANDERA MENTALT MEN FRAMFÖR ALLT BOKSAVLIGEN

Om du har haft en stark uppmaning att börja eller fortsätta växa eller expandera, så är det nu en tid du kan börja titta på din karriär eller ditt yrke. Ängeln föreslår nämligen att det är en helg och en period för dig där det är lovande för dig att överväga dina alternativ och ta ett bestämt steg i den riktningen. När du hedrar och följer din intuition och passionerat tjänar din själs syfte, kommer välstånd och överflöd att strömma in i ditt liv. Framgång på alla nivåer kan uppnås med Självtro, Handling, Tidstro och du tål att vara mer modig, tålamodet ökar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fantasy-2770468_1920-1024x579.jpg
11 härliga människor möts lördag den 15 juni på Vårdnäs utanför Linköping för att lära känna Reiki, minska stressen och våga vara mer sann i sitt eget högre syfte. Världspremiär och det kallar jag expandera. Glad, nyfiken och pirrig i ett litet Kinderägg.

Så denna helg ombeds du vara stark i din beslutsamhet och inte känslor som stärker rädslor eller tvivel stoppa dig från att fullfölja dina mål. Rädsla och tvivel kan beröva dig om livets underbara möjligheter och upplevelser. Uppmärksamma känslan, men ställ den åt sidan och låt “lagen” om överflöd välsigna ditt liv.

Till ditt ljusaste jag, Rebecka

Ring Tarotguiderna på tel 0939-2959 Samtalspris 19:90 per minut Kontantkort Tele2/Comviq 0939-2959 Samtalspris 19:90 per minut
Betalning via faktura ring 08-505 23 660 Samtalspris 19:90 per minut
30min till fastpris för 495:- ring 0939-2956 Samtalspris 16:50 per minut
Åldersgräns 18år Vi har öppet alla dagar 08:00-24:00

TACK ATT DU ÄR DU OCH ATT DU ÄR HÄR. Fredag 14 juni är jag på Tarotguiderna och vägleder för privata frågor 09-11, 13-15 och 21-00 Varmt välkommen att ringa. Jag är agent #113.

4 svar på ”Om allt bara är tungt och negativt

  1. Tack snälla, för tillfället är allt så mörkt men jag hoppas snart att få se ljuset i slutet av tunneln. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.