Finns det bara en skyldig

BUDSKAP VECKA 25, STARKT 17-21 JUNI – det finns bara en som kan förhålla sig till resultaten.

Vilken lördag vi fick! Loviza, min ljussyster och kollega på ByButeo och jag hade världspremiär på vår Energidag. Har lust att bara tjuta, för vilket gäng! Magisk dag! Tror vi alla vill att det ska bli fler möjligheter. Och gillar du energi och vill förstå och känna mer, så ska du också med.


När jag trodde att det inte gick att uppleva mer villkorslös kärlek, så ringer telefonen. Min vän Fia ringer och frågar om jag vill ha kvällsmat. Hur mer passande kunde inte det bli. Vi sitter i godan ro i deras trädgård och jag tar en sista tugga på det otroligt goda grillknyttet. Då skriker Fia till; Nu är det dags! Vi ska föla! Sen fick jag bokstavligen uppleva ett liv manifesteras. En hästförlossning är bland det mest magiska jag varit med om. Så vackert, så stort, så skört, så onödigt harmoniskt. Fylld av kärlek somnade jag gott i går kväll.

BUDSKAP vecka 25, 17-21 juni, FRÅN EN TYDLIG ÄNGEL

Sluta fundera och börja gör. Du kan inte skylla på någon eller något. Omständigheter att du inte får den du vill handlar inte om den andra, omständigheter på jobbet handlar inte om jobbet, omständigheter kring hemmet eller i de mål du drömmer om handlar bara om din inställning och ditt fokus. Möter du motstånd se över om du har rätt mål eller om du bara är lite lat. Var inte rädd för att gå din väg. Följa din väg och inte dra in någon annan på den.

Varsågod, det är dags att höja dig och släppa känslor och tankar som inte gör dig bättre. Veckan är magiskt härligt rätt för oss att träna och utvecklas mer.

Det är din kreativitet och glädje du ska kicka igång denna vecka. Det spelar ingen roll om det är tufft på ditt arbete eller i en relation. Den här veckan är du otroligt tacksam att du har ett dagligt liv och du ska enkom fokusera på att skapa och vibrera i positiva energier. Det kommer göra saker så mycket smidigare för dig än du tror. Ängel säger; kliv ur de känslor och tankar, beklagar att du behöver anstränga dig, men vi uppmuntrar dig att fortsätta vara glädjefylld. Vet att arbetet du gör är av stort värde och din beslutsamhet och ihärdiga insatser har uppenbarat många välsignelser i ditt liv.

WOW!! Jag kan bara få fram wow! För så tydligt var det budskapet för mig. Personligen vet jag att jag har en del för mig, tunga bitar att ta tag i denna vecka, så jag blir alldeles trygg och lugn. Vad står detta för för dig?

ÄNGELN FORTSÄTTER

Ängeln ber dig att uppmärksamma din förmåga att agera i beslutsamhet, använda ditt tålamod, handla disciplinerat och fouskera på det du har lagt in tidigare. Du vet att dina handlingar kommer ge långsiktiga fördelar och belöningar, både till dig själv och någon i din närhet. Tror du har märkt hur änglar uppmuntrar dig att fortsätta det stora arbetet du har gjort. Ge din oro till änglarna och använd din egen förmåga för att heala och lita på att allt är bra i din värld. Denna vecka är ditt fokus på utveckla ett fredligt och kärleksfullt förhållande med dig själv.

Jag tog inte mycket bilder från helgen, men du som följer ByButeo, Loivza och mig på Instagram har säkert sett lite. Men jag tänker att du får lite random bilder.

Till ditt ljusaste jag,
Rebecka

Måndag 12-14, 22-00 Tisdag 08-10, 20-22 Onsdag 12-15
GUID #113
GRATIS TJÄNST: Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.