Slumpen är ingen tillfällighet. Håll koll på det nu i helgen, 5-7 juni.

Det har varit och är en väldigt spännande vecka och ja hela juli kommer vara intressant ur många perspektiv. Själv gillar jag att titta på det här med energi och se vad och hur det påverkar och kan påverka oss alla.

JULI MÅNADS KRAFT

Är inte bara snabb, hög och upplyftande, den är också djup, kraftig och tung. De flesta jag pratar med reagerar på det tunga. Själv är jag bara så energifylld och nästan hög. Hinner med så mycket och blir ändå inte trött. Nu är jag sån lite till lags, men du vet när du känner skillnad i kroppen vet du att du har en “miljövänlig” energi i dig.

HELGEN v. 27

Det ligger fördelar den här helgen och även in i nästa vecka. Det är hög tid att våga göra dig redo eller verkligen göra en stor förändring i ditt liv. På mental nivå kan du våga byta mindset och lämna ältandet. Prova om inte annat att höra om du säger samma sak idag som du gjorde igår. När du upptäcker att det inte är mycket nytt som kommer in, har du nu möjlighet att se fram emot underbara nya möjligheter, bara du öppnar upp för det.

Helgen kommer innebära någon form av välsignelse. Har du sorg, alltså den där sorgen du har när någon lämnat jordelivet kommer du få en indikation kring just varför du ska våga leva vidare och inte vara kvar i sorgen lika tungt.
Du som inte fattar varför “allt alltid händer dig” kommer denna helg förstå mer eller acceptera att du kan hitta orsakerna till ändringarna lite längre fram. Denna helg kan du nästintill lita på att allt kommer att falla på plats för dig. Det gäller i stort sett oss alla, att det faller på plats på något intressant sätt som ingen riktigt kan påverka om du inte väljer att streta emot *ler*

Det kommer komma in passion denna helg också. Jag förstår inte riktigt vad hon menar, min lilla ängel, men det verkar som det handlar om att du blir sann mot dig själv. I relation till andra. Det kommer innebära förändring i alla fall och du behöver inte vara rädd i den. Den handlar ju om dig. Så se till att du i alla relationer du får, har och möter bidrar med uppskattning, glädje och kärlek. Vad som än pågår så visa dig själv och oss andra vem du är.

Till ditt ljusaste jag

Rebecka

106 thoughts on “Slumpen är ingen tillfällighet. Håll koll på det nu i helgen, 5-7 juni.

  1. Varsågod fina du. Och tack själv!
   Får jag lov att bara be dig vara nära skog och träd. Tror du förstår mer varför…

   Varm hälsning
   Rebecka

  1. Våga acceptera det tunga och se om det kommer utifrån eller innifrån.
   Kolla när jag är på Taroguiderna som vägledere så kan jag förklara mer när du ringer.

   Varm kram
   Rebecka

   1. Svåra är att acceptera om omfamna den känsla men jag tror det är mest inifrån ..

    Är tyvärr utomlands så kan inte ringa.

  1. Varsågod fina du – gör en bra helg och berätta om den där tillfälligheten som inte är en slump på måndag 😉

   Kram kram
   Rebecka

  1. Hej Wenche,

   Våga vila i ditt mod att bara vara. Prova någon mindfullnessövning om så bara för tio minuter om dagen. Allt är precis som det ska, vi ska bara få ner tankarna som skapar överflödsenergi just nu <3

   Kram kram
   Rebecka

 1. Tack! Min helg är fullspäckad med flera åtaganden. Jag hoppas jag reder ut allt och ändå känner kärlek i hjärtat ❤️

  1. Ser hur det bara bubblar runt dig. Den boll som inte rullar i helgen kommer rulla igång lite längre fram. Allt är som det ska.
   Låt mig gärna veta hur det gick 😉 <3

   Kram kram
   Rebecka

  1. Hej Lina,

   Det finns energi runt dig som är lätt. Våga bara känn den om så för en minut om dagen. Juli är kraftfullt för många, jag tror på dig <3

   Kram kram
   Rebecka

 2. Tack så mycket för detta.❤️ Kanske dags att öppna upp mina funderingar om framtiden💖

  1. Sofia, våga vara i ro. Ge dig själv en kort stund varje dag under 7 dagar och berätta sen vad som hänt med dina energier <3

   Varm kram och tack själv
   Rebecka

 3. Hej Rebecka,
  Att vara sann mot sig själv i relation med andra… Jag ser verkligen fram emot helgen men känner även ett visst påslag, lite nervositet…
  Tack för att satte ord på eller “ringade in något” hos mej.❤

  1. Marie, nervositet är bra, den får dig att hålla fokus på lycka.
   Ser fram mot att läsa mer om din helg, den kommer leda till en slump som är långt ifrån en tillfällighet.
   Kram
   Rebecka

 4. Låter hoppfullt och fantastiskt! Blir spännande och se vad resan till bla Avebury och Glastonbury ger. Längtar så till känslan i Glastonbury igen. ❤ Avebury blir en ny bekantskap.

  1. Det är (!) hoppfullt Malin! *ler* Och jag hör hur du hoppas på Glastonbury, med all rätt. Det kommer bli en fin resa med några fina nya bekantskaper. Låt oss veta när du kommer hem hur det utvecklats.

   Varm kram
   Rebecka

 5. Hej
  Tack för ditt och änglarnas budskap. Kändes som Om jag skulle gå In och läsa ditt budskap på något vis.
  Jag Ville bara säga detta. Det gick rakt In i mitt Hjärta. Så få se nu. Vilken betydelse det gäller mig.
  Trevlig helg🌞

  1. Tack själv snälla Annika för din feedback. Ska bli spännande att se hur din reflektion är nästa fredag vi denna tidpunkt 😉

   Varm kram
   Rebecka

 6. Hej
  Tack! Det var precis vad jag behöver höra och få en push framåt. Spännande helg. 🙏❤️

  1. Härligt Maria!

   Jag tackar och knuffar dig lite lätt så du har en förväntan som överensstämmer med tiden 😉

   Varm kram
   Rebecka

 7. Tusen tack 🙂 Har inte läst din tarot tidigare, Ramlade över den… Hoppas att det ska bli bra för mig. Kramar

  1. Men va roligt Heléne! Varmt välkommen och jag hoppas jag får höra mer från dig framöver.
   Jag har för vana att lägga ett budskap på söndagar inför hela veckan, sen lägger jag ett inför helgen på torsdagar eller fredagar. Sen brukar det komma något härligt inlägg kring något som jag tror kan föda inspiration.

   Du kan även följa mig på Facebook, Instagram. Företagen jag driver heter ByButeo och Mindkicker och alla mina tider på Taroguiderna som vägledare hittar du på den hemsidan. Phu!

   Tror din helg kommer bli intressant, håll ett öga på det lilla. <3

   Varm kram
   Rebecka

    1. Slumpen är ingen tillfällighet <3 Så jag hoppas vi kan förstärka varandras nätverk på många sätt framöver.
     Så spännande att få ta del av vad som egentligen hände i helgen Kristina…

     Varm kram
     Rebecka

 8. Tack för budskap🌸. Varit en period av förvirring o trötthet. Whats next liksom…? 👀⭐️
  Mitt i livet kris 😉😱

  1. Hej Nina,

   Varsågod – hoppas din helg var fin och att du accepterar din trötthet – är det kris? Alltså kris-kris?

   Varm kram
   Rebecka

 9. Tack och jag säger som Helene, ditt inlägg ”bara” dök upp i mitt flöde. Så ja det finns en mening med allt. Så nu håller vi en tumme på en inte så tung tid framöver ♥️

  1. Men va fin Monica! Slumpen är ingen tillfällighet. Hoppas vi kan stärka varandras nätverk på olika sätt.

   Det är blandat denna månad. Juli är spännande på många sätt även detta år. Passa på å bara åk med 😉

   Varm hälsning
   Rebecka

  1. Varsågod Martina, den enda som håller i är din lite bekväma hjärna *ler varmt*

   Träna på och du ska se att det kan vara så att det händer nu i juli.

   Varm kram
   Rebecka

 10. Namaste och stort Tack fina Du! 🙏❤️🙏
  Jag längtar efter att bli sann och genuint äkta. Är på rätt väg men har mycket kvar att jobba med. 💕 Däribland tillit och självkärlek 🙏 Spännande tid vi lever i nu. 🤗🍀❤️

  1. Tack snälla Kristina, Jag ser dig <3

   Det du skriver visar att du tränar och tänk om vi någonsin blir klarar med balansen, är vi fortfarande människor då?

   Fortsätt lita på dig själv – vet att du gör det och våga lita på de andra också 😉 Juli är underbart att hänga med i!

   Kram kram
   Rebecka

  1. Hej Sara,

   Vilken helg jag har och har haft. Den blev lärorik och insiktsfull på många sätt.
   Tror din helg var härlig den också.

   Varm kram
   Rebecka

 11. Råkade komma fram till din sida, var nog ämnat 😉 Hoppas innerlig på hjälp från annat håll då jag länge kämpat med en känsla som tagit sgs all min energi.🙏🏼

  1. Slumpen är ingen tillfällighet – våga släpp känslan av att du kämpar så ska du se att det händer något. Vad skulle du kunna byta ut känslan till egentligen? 😉 <3

   Varm kram
   Rebecka

 12. Första gången jag läser något i från dig 🌹 Vad underbart att läsa, har precis som du hamnat i något “rus” 💕
  Jag har funderat varför jag känt mig som en “duracellkanin” sista tiden 😂 men tänkte att det kanske berodde på att jag börjat äta magnesium. Kanske är både och, men är så otroligt tacksam för detta då vi har många sjukskrivna samt semesterfirare på jobbet. Behöver extra styrkan 🙏

  1. Hej Fina Ann-Louise,

   Eller ska jag säga fru Duracell *ler* Magnesium kan hjälpa till med mycket och lägger vi på energierna utifrån så kan jag förstå din energinivå. Ååå vad jag blir nyfiken på din arbetsplats…har så bra verktyg för att kunna hjälpa just arbetsplatser att jobba förebyggande med friskvård före efteråt med sjukvård. Men men – det är bra att du har enegrgi. Håll i balansen fina du <3

   Varm kram
   Rebecka

 13. Tack! 😊 Jag hoppas verkligen på mer uppskattning och kärlek i mina relationer, särskilt till mig själv.

  1. Linda, fina du Linda. Se den uppskattning som kommer. Den kommer inte alltid så som du förväntar dig och ibland inte från de du förväntar dig <3
   Bra att du vill visa dig själv uppskattning – det värmer mitt hjärta. Vad har du gjort denna helg för att visa dig själv uppskattning?

   Varm kram
   Rebecka

 14. Tack, det låter hoppfullt 🙏, vet precis vad det är jag vill ha…men vet inte riktigt vägen dit..

  1. Ett steg i taget Madeleine, Det kommer lek så mycket du kan under tiden och gör annat så universum får jobba på.

   Tack för att du tittade in – ser fram mot att höra från dig igen.

   Kram
   Rebecka

 15. Tack! Vet inte hur jag hamnade här men hit skulle jag tydligen 😊. Ser fram emot välbehövlig energi och är såå redo att ta emot det jag ska ha! ❤

  1. Thihihi…slumpen är ingen tillfällighet.

   Energin vill till dig, våga ta emot den och hör dina känslor så de inte kliver in i energier du inte vill bära.

   Ser fram mot att höra hur ditt juli blev när vi är klara med det.

   Varm kram
   Rebecka

 16. Tack. Även om helgen snart e slut så var detta ord som behövdes. Skall försöka lyssna mer på mina instinkter, öppna upp mer så gott jag kan. Stort tack 💖🙏💖

  1. Hej Erica,

   Stort tack för dina tankar och dina känslor. Ta med detta budskap även in i veckan som kommer. Det kommer hjälpa dig på ett spännande sätt *ler*
   Stressa inte fram “öppnandet” det kommer när det ska.. Men skratta mer i veckan *ler varmt*

   Kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.