Manifestera maniskt, mediokert, medvetet eller magiskt.

Arbetar för fullt nu på att publicera nya plattformen på ByButeo, skriva klart min bok och planerar höstens aktiviter med både Mindkicker och ByButeo. Det känns riktigt, riktigt bra. Och ja, jag är otroligt tacksam, för jag har inte altid ägt känslan av att må gott när jag har mycket att göra. 

Har du som jag stunder du förknippar med oro för att klara ekonomiska åtaganden. Min oro är vältränad när jag kliver in i kreativ tider, vältränad att oroa sig och göra så jag blir lite apatisk. Men över åren har jag jobbat både maniskt och medvetet med energier och attraktionslagen. Dock med varierande resultat där jag efter projekten inser att jag inte vill ha det på det sättet. Min oro var helt i onödan och jag kunde bli lite arg på universum som inte gör som jag visualiserat innan. 

Så denna gång släppte jag pressen och lutar mig mot mig själv. Jag ska inte forcera någon eller något, inte ens universum. Denna gång manifestera jag magiskt och det är det jag vill dela med dig i detta inlägg. Du ska få tre tips på hur du kan göra. 

MANISKT OCH MEDIOKERT

Människor säger ofta till mig, “Jag gör allt rätt, men ingenting fungerar. Jag ber, jag mediterar, jag använder bekräftelser, jag för dagbok, men jag lockar fortfarande inte till mig det jag vill ha. Vad är det för fel?”

Det finns inget som lockar mer än energin. Det är inte tankarna allena, eller orden allena som lockar och skapar energi. Dina känslor och dina attityd skapar också energi som attraherar och  lockar. Attityden till dina värderingar är skarpa i att påverka din förmåga att attrahera.

Du kan få alla coachverktyg och andliga verktyg i världen, men om du inte sjunger i samma frekvens eller ton kanske det heter, som din egen inre kör, kan du inte ta emot det universum vill ge.

//Rebecka Gabrielsson

När du försöker kontrollera eller manipulera dina manifestationer blir din energi faktiskt avskyvärda och krävande. Långt ifrån ödmjuk och behövlig i alla fall. Attityden påverkar. Energier från attityden kontroll och manipulation är mycket lågvibrerande energier som helt enkelt inte matchar Universums och din egentliga höga kärleksfulla vibration. 

Du manifesterar när du anpassar dig till en glädjande energi

En del frågar mig om de inte får känna sig ledsna eller vara arga. Och jo, det är självklart du ska vara det. Om situationen som skapar känslan är sann. Känslan är sann, men är situationen sann eller är det tankar utifrån kontroll och manipulerande som skapar känslorna. Kom ihåg att en känsla varar inte längre än 7-12 sekunder, sen är det tankar som påverkar.

Du kanske är förbannat eller ledsen för du har ju öppnat din andliga väg och mediterar tillräckligt, pratar om det du vill ha. Du har till och med skapat en visionstavla och du vet att om du anstränger dig i det andligt arbetet, så kommer allt du vill ha till dig. Detta är också en signal på att något inte lirar, blockeringar uppstår.

Nu vill jag berätta en liten hemlis. Den är så busenkel, men inställningen och attityden är viktig för att attrahera. Och när jag insåg detta var det som att låsa upp en stor port. Det blev så enkelt. Alltså enkelt när hjärnan fattade hur. För att manifestera handlar inte om att lagen ska ge dig något eller göra något åt dig. Attraktionslagen handlar om att vara. Den handlar om att vara i kärlekens, glädje, tillit och tro på energin. 

När du anpassar dig till din energi av glädje, inspiration, spänning och entusiasm, manifesterar du verkligen. Det är en ödmjuk energi. En attityd som bygger på ett större pverseptkeiv utanför din egoist.  

//Rebecka Gabrielsson

När du är i rummet av glädje spelar det ingen roll om den specifika sak du vill ha, har kommit i dina ägor. Det som är viktigt är att du redan är i glädjen. Att jämföra dig själv med den närvaron som glädje ger dig ger också universum fart. Kom ihåg, inte din fart. Universums lagar ser nog saker och ting i steg, som processer. Så våga vibrerar i känslor som skapar nyfikenhet och glädje.

Så hur kan du komma tillbaka till en plats av glädje, släpp av det behovet av att kontrollera och börja locka vad du vill?

STOPPA MANI OCH KLIV IN I MAGI

Jag vill ge dig 3 steg som du kan börja följa idag för att stoppa tankarna som skapar manin. För nu är det dags att locka och leva. 

Men först vill jag berätta för dig om en fantastisk världspremiär i smyg som jag ska leda tidig höst.  Det blir min första mässa jag deltar i och jag smyger mig in hos Mira Mård och hennes koncpet i Avesta. Min worksop kommer verkligen stödja dig för att få en jumpstart eller en jumpkick för att superattrahera. 

Kommer du ihåg att jag fick, under seans med Anna Strandlind kontakt med min farmor när jag på mässan i Orsa. Kommer du ihåg att jag skulle slå ihop det jag gör? Det är det jag tränar på för fullt och boken kommer stödja oss i den uppmaningne. Men nej, jag tror inte att boken är med mig till världspremiären. Men det kommer gå att förbeställa. Men vi vet aldrig hur universum lägger fram det hela. 

Så den 7-8 september leder jag en, för stunden namnlös workshop för att verkligen ta dig förbi blockeringarna. Plats: Utsund 7 i Avesta-Krylbo Min tanke är att den är gratis för er som förbokas min bok och du som inte gör det får betala valfritt, utifrån dina förutsättningar, men ge mig feedback på vad jag ska bli bättre på till nästa världspremiär. 

Det är ju ändå världspremiär *ler varmt*  Vad tror du om ett sånt upplägg? 

Så ta med dig din blockering och din fråga och kom till Utsund i september! Och jo, en sak till, rummet jag har hyrt är begränsat. Tror det var plats för 20 pers. Kanske jag ska ha förbokning?! Lämnar det också till Universum om så för en stund. 

Låt oss nu prata om tre steg du kan ta idag för att sluta vara manisk!

Steg 1: Erkänn att du är manisk 

Det första steget är att faktiskt vara ärlig om hur du försöker kontrollera dina manifestationer.

För att bli ärlig om hur du manifesterar och blockerar universums strömning behöver du titta på egoisten i dig. Lyft fram det i ljuset och det blir lättare att förstå. 

Att ljust du läser detta är ingen tillfällighet eller slump. Jag tror nämligen du har 

redo att släppa det beteendet som skapar ett maniskt manifestande och våga återvända till din egen superkraft i tilliten. 

Många jag möter som är maniska upplever att de ofta får som de vill. Det flödar av världsliga ting, men det kan finnas en obalans. Det är en grej jag möter hos människor som verkligen har allt världsligt som går att lösa, men som saknar förmåga att hitta det högre syftet. Det är en annan grej, vill bara att du ska veta att jag vet. *ler* 

När du märker att du är besatt över ett resultat eller märker hur du försöker manipulera svaren mellan dig och universum kommer du kanske bli irriterad eller arg. En del blir ledsna. Men desto tidigare du känner igen hur du manifesterar maniskt desto tidigare kan du ge upp och komma tillbaka in anpassning, eller låt mig säga acceptans och ödmjukhet

Steg 2: Be för det högsta bra

I stället för att be om ett resultat, ber jag för det goda för alla inblandade. Klyschigt? Det handlar om attityd och att få den egoistiska agendan ur vägen. Att släppa din kontroll handlar om att sluta be om vad du tycker att du behöver och istället be för det bästa för alla inblandade.

Många gånger kan det vara så att du blockerar något större när du själv driver på vad du tycker är bäst. Jag har många exempel på det när det gäller både kärlek och karriärer. Det du själv ser som lösningen är ofta i vägen för vad du egentligen ber om.

Steg 3: Fokusera på hur du vill känna

Min kommande bok handlar om att inspireras till att använda tankar, ord, känslor och attityden smartare. Att träna mer för att känna sig själv bra. Höra sin egen inre röst och inte slå på dig själv i onödan eller ta frikort som egentligen inte gör dig bättre. 

Här är ett utdrag jag tror ska med i kommande boken: 

”Jag insåg inte att känslan jag hade i mig fick mig att fatta dåliga beslut. Ingen runt omkring mig heller tror jag, eller så gjorde några det, men la ansvaret där det hörde hemma. Hos mig. 

Å andar sidan kan jag fundera på vad som hade hänt om människor som såg bakom fasaden hade gett mig en örfil, kanske hade jag inte skrivit dessa rader nu. För jag var ju så fokuserad på att ”jag ska bara” De som kanske försökte örfila mig fick tydliga instruktioner om att jag kommer må bra snart, jag ska bara göra det här” 

När jag jag läste på och gjorde min egen hemläxa insåg jag att må dåligt var ett beslut i sig. Att något var trögt eller kämpigt var min attityd på hur jag helt plötsligt såg på livet. Jag försökte växa i en miljö som byggde på kamp.Och det blev en känsla. En vibration, tankar som blev ord och snart var spiralen i full fart åt helt fel håll. 

När vi gör på detta sätt, sätter vi resultatet före känslan. Vi har vridit tillbaka det hela nu. Nu är känslan och attityden väldigt harmoniska med varandra. Visst får jag sorg, ilska och skuld. Men det är inget jag bär initialt in vardagen.

Många jag möter tror att de måste leva i rädsla för att få det de vill ha och sen mår vi bra. Sanningen är att när du mår bra börjar du lätt locka till dig det du vill ha. Och ibland utan att du frågar om det.

HJÄRNAN ÄR BRA PÅ ATT LURAS – LURA ÅT RÄTT HÅLL

Det finns ett par enkla knep för att fokusera på hur du vill känna. För har du som jag upplevt att hjärnan lätt är tillbaka till det bekväma och det som är det starkaste beteendet och de starkaste känslorna. Idag vet jag att du kan stoppa det maniska manifesterande. Jag vet att det går att träna hjärnan att tänka smartare oftare. KOM IHÅG: Hjärnan vill ha mycket resultat och är lat. Dessutom har hjärnan ingen filter som säger detta är dåligt detta är bra. Den vill bara ha mycket.

VAR UPPMÄRKSAM 

En av er frågade mig så här: “Om jag vill att kärlek ska komma in i mitt liv, behöver jag då fokusera på att manifestera kärlek eller på hoppet om att just den personen kommer in i mitt liv?”

Utifrån hur jag jobbar och vill krångla till livet, svarade jag “Om du fokuserar på hoppet om att det måste vara just den specifika personen manifestet du maniskt och forcerande. Våga fokusera på att det känns som att vara i kärlekens närvaro, och sätt inte upp ett ansikte på hur kärlekens närvaro ser ut. Ett sätt att göra det är att uppmärksamma den kärlek som redan finns i ditt liv, känn det du har redan nu. 

För du förstår, jag har upptäkt att ju mer jag uppskattar det som redan nu trivs i mitt liv, lger mig mer av det jag fokuserar på.

NÅGRA MINUTER ELLER NÅGON MINUT HAR DU TILL DITT FÖRFOGANDE

Du har befogenhet att skapa den värld du vill. Själv går jag upp 30 minuter tidigare idag än jag gjort förr om åren. Jag tillbringa några minuter om dagen att vsualiserar det jag vill – jag lägger in Reiki i det hela. Har en A4 faktiskt som jag läser upp. Det viktiga är att jag vågar känna det jag läser. Känna den känslan som jag vågar känna och tro mig det jag fått öva på och fått backläxa på. Men det kommer vi nog både tala om och träna på när vi ses i Dalarna i september.

VAD HÄNDER NÄR JAG SLUTAR MANIFESTERA MANISKT? 

När du börjar fokusera på hur du vill känna när du har ett resultat kan du sluta manisk manifestera och börja tillåta att bara vara i nuet. Släpp taget om att bestämma resultatet. Du kommer in i anpassning på så sätt, så din energi kan stödja dig i det du vill ha och inte det du tänker att du vill ha. Låter det förvirrande? Bra – då vill jag här och nu säga att du är varmt välkommen till Dalarna i september. Tror vi kommer möta på diskussionen där och du får veta hur du lättare kan äta elefanten i mindre delar. 

Jag vill som avslutning också berätta att min självbild idag är annorlunda tack vare att jag slutat att manifestera maniskt. Det har inte kommit av sig själv utan den bild jag har idag av mig själv stämmer överens med det jag vibrerar. Hur andra uppfattar mig struntar jag i, därför har jag inte heller andras vibrationer och energier i mig. Det har inte alltid varit så. 

Det har varit så många olika energier som påverkat mig, så att jag såg inte min egen bild klart. En natt för några år sen berättade jag för min man att jag var färdig med drama, ältande och elände. Jag kände det i hela kroppen och jag vet att jag sa

“Jag får mer hjälp och jag rensar mitt utrymme för att fokusera på min fallenhet och mitt högre syfte” 

Jag vet att jag sa det för jag skrev ner det. Mina ord var en bön som skiftade min energi inom några sekunder. Jag fokusera på att känna mig fri. Märkte hur människor jag trodde gjorde mig gott gled ut ur mitt liv. Det gjorde inte ont. Jag visste att vänner finns kvar om det är så. Det var ingen sorg, det var ingen glädje det var mer en högre energinivå där jag kunde hör mig själv ännu tydligare. 

Att detta hände tror jag starkt har att göra med att jag slutade manifestera maniskt och berättade för universum vad jag var redo för, ett steg i taget och magin infann sig mer och mer. Nu har jag ett annat ämne jag manifestera runt, men det tar vi en annan dag. 

Är du redo att träna? Jag är det. Jag är redo att fortsätta vibrera i det jag är här att vibrerar för, i och med. Alla tränar utifrån sin utgångspunk och sina perspektiv. 

Så för dig som läst så här långt vill jag ge en liten förhint kring när vi släpper den nya plattformen på ByButeo. Det är en sk. betaversion vilket gör att vi testar allt live. Med det kommer vi ha allt i shopen för den fina summan 19 kronor. Vi väljer 19 för det är det som året, 2019. Så passa på att prova vår första version av Attraktionslagsprogrammet. Men du kommer bli varse om när det sker.

Och kom ihåg att läsa på mer om mässan som heter “Skördemarknad för Själen” som ordnas av Mira Mård, Utsund 7 i Avesta-Krylbo. 7-8 september.

Jag är där och kör världspremiären i jumpkick för att superattrahera mera eller hur det nu kommer bli. Jag är inte “ensam” om vi säger så. Men lämna gärna en kommentar nedan om något du fastnar för i detta gigantiska superinlägg och din nya insikt! 

Kom ihåg: När du släpper din önskning att vårdas av universum får du mycket mer än du någonsin kunde föreställa dig. Tillit och tid är underskattat 

Till ditt ljusaste jag

Rebecka

7 thoughts on “Manifestera maniskt, mediokert, medvetet eller magiskt.

  1. Eller hur Lotta =)

   Det kom lite mycket, men det fick var så. Tänkte ett tag dela upp den i fler inlägg, men nej. Jag bestämde nej *ler*

   Tack snälla du för att du läser vill jag också säga. Tror det hänt massor sen vi sågs sist <3

   Stor varm kram från mig,
   Rebecka

 1. Hej. Det var mycket att tänka på, just nu tänker jag på allt möjligt. Gasa eller bromsa. Jag vet inte riktigt. Bra funderingar.

 2. Hej❣️
  Kom att läsa det du skrivit å låter jätteintressant. Får läsa lite i taget å ta vara på det som man ska fokusera på. Har du skrivit någon bok om detta (har glömt om jag läst det)🥴 skulle i så fall vara intresserad av den.
  Mycket läsning men väldigt intresant.
  Många varma hälsningar Lisbeth 🙏

  1. Hej Lisbeth,

   Tack för att du knuffar mig och gillar det du läser. Jag håller på att skriva en bok, den är inte klar riktigt än och det beror nog mest på att jag är lite rädd för att släppa den. Men det är på gång! Jag kommer nog skrika ut högt när den är klar – så följ mig här eller på Facebook eller Instagram – eller där du är helt enkelt.

   Tusen tack för din pepp och gör en grym helg!

   Kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.