Gasa vs. bromsa – budskap för vecka 28

Kunde inte låta bli att låta denna bild få visualisera budskapet Gasa eller Bromsa. Detta är nämligen en bild på min son, Ludwig Gabrielsson och en kille som heter Patrik. Tänk vilken uppväxt en liten kille kan ha.

Kommer du ihåg att jag skrev att juli månad är en månad som är mycket? En månad vars energier är höga och lätta eller tunga och låga. Denna vecka kommer vara en vecka där du antingen går in i motstånd eller kapitulerar och lyssnar på det som sägs. Häng med, för morgonens meditation var…. intensiv.

Jag börjar med att be om ursäkt att ni inte fått något budskap i söndags. Men jag var totalt i andra tankar. Du som läste mitt förra inlägg http://rebecka.tarotguiderna.se/2019/07/09/manifestera-maniskt-mediokert-medvetet-eller-magiskt/ förstår lite mer, men nu är det här!

MENTALT PERSPEKTIV

Denna vecka handlar om att vara i en upplyftande eller uppbyggande intention. Det kan betyda att du behöver vila, det kan betyda att du behöver växla upp. Det handlar om du lyssnar på din kropp, inte din hjärna som säger “borde” eller “orkar inte” Denna vecka går ut på att hålla en lättsam och positiv inställning oavsett vilket mood du tror du är i. TYDLIGT TRÄNIG: Ta ansvar och våga vara lätt i förväntningen och håll i tankar som skapar lätta känslor. Du vet att en känsla varar i kroppen ca 7-12 sekunder….. Du uppmanas denna vecka att leva upp mer till den du är och göra det du ska.

PENGABUDSKAP – det brukar jag ju aldrig få, men detta är andra gången…

En lite rolig sak hände mig alldeles när jag höll på att skriva detta. Jag fick budskapet om pengar. Börjar skriva, läser och ska fortsätta skriva. Men då ringer en kvinna och ber om att få boka mig på två föreläsningar och ev. mental träning i höst. Jag log, tittade upp och åt sidan och sa. TACK. Så här hade jag skrivit:

Tydligen är det påväg in pengar. Jag ser inte om det är mycket eller lite, men det är något du har arbeta för och nästan glömt bort att du har att förvänta dig. Det kan också vara en peng som blir helt överraskande. Vara tacksam för välsignelsen i ditt liv och för det som än kommer, stort som smått.

Ja, du förstår att jag ler….men jag vet också att detta kan gälla för dig.

ÄNGELN SÄGER: Denna vecka har du tillgång till din personliga kraft och har en stark tro och ett stort förtroende att förvalta. Dina egna förmågor, färdigheter och talanger, och att använda dem smart för att nå högsta potential i harmoni. Så vad ska du fokusera på att göra denna vecka? Starta, vila, gasa eller fortsätta gå i det tempo du startat?

Till ditt ljusaste jag.

Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.