Trotsa förutfattade meningar.

Använd dina fördelar. Allt är möjligt. “Begränsa dig inte” säger humlan.

Det finns ingen jag pratar med så mycket som med mig själv. Och de senaste tre veckorna har bilden och orden handlat om att jag är som en humla. Kommer ihåg att jag skrev till Mira att jag är en elefant. Mira berättade fördelarna med elefant, jag såg mig mer som elefanten i rummet.

JO JAG VILL BE DIG GNÄLLA

Du som följer mig på Facebook vet att vi nu släppt den nya portalen med ByByuteo. https://www.bybuteo.se In å kolla, inte bara för att tycka den är snygg eller inte, utan för att vi behöver feedback om det är enkelt att förstå vad du kan använda oss och ByButeo till. Så gnäll och ge oss feedforward.

Det finns tre sidor vi släpper i september, vi ska nu kolla så att Butikens all teknik funkar. Därför kostar allt bara 19 kronor nu! Passa på! Det är lite detaljer vi ser redan nu vi ska korrigera, så berätta gärna du också vad du ser. PASSA PÅ! Du kommer aldrig få en uppmuntran av att gnälla på igen från mig. Så gnäll för full, men gärna kärleksfullt.

HELGENS VIBRATION LIGGER SOM EN PÅMINNELSE

Fullt fokus run ditt hem, familjen du valt och skapa harmoni och utgå ifrån kärlek. Påminnelsen handlar om att din uppgift är att upprätthålla positiva förväntningar. Alltså tala, tänka och agera endast på ett sätt som skapar mer positiva vibrationer. Våga vara pragmatisk och inte gå in i situationer.

Titta på alla aspekter och perspektiv av ditt liv och upprätthåll högre förväntningar. Tittar du bakåt i tiden märker du att hitintills har allt löst sig. Så kommer även dessa situationer att göra. Låt din mentala insikt och din medvetna intuition vägleda så du skapar en egen verklighet som du vill vara i. Välj dina tankar, ord och handlingar klokt.

MENTAL TRÄNING

Jag ogillade förr att få uppmuntran i att släppa taget och släppa mina materiella bekymmer och fokusera på mina sanna önskningar. Idag är jag ibland lite för snabb med att släppa taget kring situationer som uppstått. Men jag tränar och kommer verkligen fortsätta träna utifrån perspektivet i den materiella värld. Vi blir alla idag uppmuntrade att våga släppa taget för att det vi behöver ska kunna tränga igenom och manifesteras. Låter det galet? Tillräckligt galet för att jag ska fortsätta träna i alla fall.

Vi uppmuntas att vara i diplomati. Superkonstigt ord som kommer men de visar mig penna och papper. Jag tolkar det till förhandlingar där vi ska ta med oss medkänsla och samarbete. Detta kommer nog visa sig för en del av oss först nästa vecka. Men några av oss kommer behöva träna redan i helgen för att kunna läka en negativ situation. Jag skickar med att du verkligen ska se den andra sidan av situationen med öppna ögon och ett öppet hjärta.

NY ENERIG

Är på Tarotgudierna idag fredag 13-15 sen är jag ledig om du inte medvetet söker upp mig fram till den 29 juli.

Nya energier kommer in i i slutet av nästa vecka så det kommer mer balans för många av oss. Du komma garanterat känna en uns av liv förnyad entusiasm och jag skulle vilja säga att en del av oss känner/upplever balansen redan nu i form av att hålla fokus på det du gör nu.

Hälsa och välbefinnande är beroende av energiflöden. Rörelse är energi och du uppmuntras att gå med flödet av din energi, inte utifrån känslorna dock. För även om gråt är viktigt är skratt är viktigt, liksom djup andning och fysisk rörelse. Var i allt som uppmuntrar dig att hålla din energi flytande och i rörelse. Livet ska inte stå still, inte känslorna heller.

Så – till ditt ljusaste jag

Gör en bra vecka – Rebecka

4 thoughts on “Trotsa förutfattade meningar.

  1. Underbart Eva,
   Så glädjande att få veta att det som skrivs ger kraft <3
   Förstått öva, vi blir ju liksom aldrig klara *ler varmt*

   Varm kram
   Rebecka

  2. Det är en utmaning att inte begränsa tankarna och att ha inställningen att allt ska lösa sig. Tänker på delen i texten om harmoni och kärlek i familjen som jag valt. Svårt i en konstant sorg när familjen är upplöst… Kämpar för dagen och dagen är som måndag varje dag samtigt som dagarna går.

   Blir spännande med kommande veckas energiflöden, hoppas på påfyllnad.

   1. Hej Daniel,

    Jag är med på vad sorg gör med våra tankar, attityden och känslorna. Hoppas du får ett bra stöd i ditt sorgearbete.
    Tror du känner av en del lyft i energin redan nu…var redo att se de/den du ska skratta mer med <3

    Varm kram
    Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.