7 svar, ger en bra vägledning

Att jag kan se aura är inget jag allitd skryter med eller berättar. MEN…

Varje person jag möter på ByButeo eller i Mindkicker, som jag låter veta att jag kan se energi tenderar att fråga liknande frågor. Så idag tänker jag att du som följer mig här på bloggenkanske också har liknande frågor. Och varför inte prova mina svar med dig som har massa erfarenhet och upplevelser i ämnet. 

Svaren på dessa frågor kanske kan störa några av er, de kan nämligen trotsa traditionella predikningar från dem som låtsas ha öppnat sitt tredje öga. Låssas tänker du? Gör folk det? Även fantasi är ju verklighet, så jo. 

Och det är också tufft för mig själv att sätta ord på det här på bloggen då jag har ifrågasatt min förmåga i en tid. Men när jag hör mig prata med människor jag möter, att se hur det väcks en nyfkeikenhet hos dessa själar så har jag nu kommit till den stund där jag bara accepterat utvecklingen och kunskapen. 

LÄRA SIG ENERGILÄSNING

Många lär sig från böcker och artiklar hur andra gör.  Det är fantastiskt att vi delar med oss av kunskap för att väcka nyfikenheten. Kanske vägleda också. Själv upptäckte jag när jag utbildade mig i Reiki att jag kunde se aura och energifält. Jag fick förstå genom att uppleva att jag såg något och genom Solkarina, böcker och artiklar på nätet kunde jag genom andras verklighet förstå lite mer om min.


SLÄPPER STRÄVAN EFTER ATT BEVISA 

Människor med något att bevisa, alla som strävar eller strävat efter världslig bekräftelse försöker så klart förklara på ett sätt som kanske inte går att motbevisa. Jag har försökt att hitta min sanning, min väg och verkligen jagat bekräftelsen utifrån, men eftersom jag inte kan eller vill hitta en verklighet med en sanning har jag fått skapa en plattform med ByBueto där allting är rätt och ingenting är fel. Det är inte jag som är här på jorden för att tala om, du kan bestämma och välja själv. Min uppgift är att du ska våga lita på dina svar, inte mina och vi ska leva utan stress, i fred för att leta våra egna svar. Stort. 

LITE OM VAD JAG SVARAR PÅ

Du som följer mig vet att jag älskar energi. Allt är energi och vi försöker förklara för varandra vad energi är. Vi försöker sätta in energi i fack. Och ja, majoriteten av 

lärorna om energiobservation misslyckats och är inte faktiska.

Svårigheten med att använda felaktig fakta handlar om hur du agerar och reagerar när annan fakta kliver in i rummet. Vi, som ett folk, har rätt att uppnå kunskap utifrån sanning. Ju mer vi lär oss, desto mer förstår vi att vi behöver förstå mer. 

Varje person du möter har något att lära dig. Alla du träffar har något att lära dig, och du har något att lära till alla du möter. Du har något att lära alla du möter. För mig är det en helighet. Det är för mig en förståelse av var energiperspektiv har en början.

VANLIGA FRÅGOR 

  1. KAN DU SE FÄREG 

     Ja, det kan jag. Inte alltid, inte alltid tydligt. Men ja. 

2. VAD BETYDER FÄRGERNA

     Jag vet inte. Ingen vet. När jag eller någon försöker berätta för dig att färgen blå betyder strid eller fredlig avsikt är det en sanning som är uppdriven av standarder. Om någon säger att rött betyder ilska och frustration, är det högst troligt att de också ligger valda sanningar i detta. Allas vår uppfattningar är mediadrivna standarder. De verkliga färgerna är oskiljbara och skiljer sig utifrån observatören.

Där jag ser färgen gul kan en annan som kan se färger se färgen orange. De exakta färgerna kan vara reflektioner av min egen person eller den djupa förståelsen djupare än vårt undermedvetna. Uppfattningen av färger kan vara helt irrelevant när det gäller humör. Men vi agrar utifrån vad vi har lärt oss. Färger har inget med vår personlighet eller beteenden att göra. Det är ingen moral i det förutom att vi människor själva paketerar det på detta sätt.

3. MEN, HUR PÅVERKAR DET DITT LIV?

Jag hade nämnt i början, det finns särskilda möjligheter och skapar vissa begränsningar med att kunna se energi. Förutom att kunna berätta när någon är särskilt arg och att kunna förstå en atmosfär i ett rum, är det en stor negativ effekt. Visst att känna in ett rum kan vara bra, att se djupare i energifält kan göra att jag får ont i huvudet, jag kan få ont i mitt nervsystem, jag blir gruvligt trött eller väldigt väldigt frustrerad. 

När jag förstod att den falska smärtan i mitt nervsystem inte är en sjukdom utan ett hjälpmedel för mig att hålla balans lugnade hjärnan ner sig. Men annars påverkar det inte mitt liv så mycket. Jag kanske har blivit tystare när jag pratar med människor. 

4. KAN DU BERÄTTA OM NÅGOT ÄR ARG, OM NU FÄRG INTE ÄR EN FAKTOR? Flimmerhastigheter, det är hastigheten på energien som pratar mer än färgen. Och då menar jag inte att en person som är lugn, tyst och skön aldrig känns arg. Jag har låtit mig luras av att energin som vibrerar från beteende fått mig att ignorera energin som vibrerar runt människor. Känsloenergin kan vara dansande, men den som vibrera i fältet i personen kan vara väldigt skakande. Vi människor är bra på att luras. Ärligt talat är det här mycket svårt att beskriva noggrant utan att kunna visa hur känslor, blockeringar, ord, mönster och det vi kan sätta ord på funkar. Men det är ungefär så jag förklarar. Har du något bättre förklaring hjälp mig gärna! 

5. KAN DU SE DIN EGEN ENERGI

I en utsträckning absolut. Jag kan se min energi, hur den blinkar och hur den resonerar med andras energi. Jag kan ibland se vilken färg min aura är. Vid något tillfälle var mag med om något otroligt häftigt. Det gjorde mig första gången lite…förvånad, men när den logiska delen av hjärnan lugnat sig blev jag tacksam. Det var som en liten liten…skugga som framträdde strax ovanför och framför mina ögon. Det var en mörk, mörk blå, universummörkblå som framträdde, har aldrig sett det innan. Fick förklarat att det kunde vara att jag såg energi från mitt tredje öga.  

Det är dock annorlunda att se mig själv. Vad jag ser och vad jag tycker stämmer inte alltid helt överens med mina tidigare förståelser. Till exempel, ibland ser min energi rasande ut när jag inte känner mig särskilt arg, själv. Min fråga är här om det beror på att jag är mer arg än jag är villig att erkänna för mig själv eller om jag snappat upp min mans energi eller glömt lämna någon jag kanske hakat i eller om någon är i min energi och härjar. Vad vet jag…

6. DU SÄGER ATT ENERGI VIBRERAR. MENAR DU ATT ENERIG HAR EN RESONANS?

Jag har nämnt energiers vibrationer, ja de har en resonans. Vår energi resonerar, eller avger olika vibrationer och förändringar, när vi kontaktar en annan energis energi. När två personer rör varandra händer, förändras auran runt kontakten. Är det älskare blir det en vacker syn, inte bara för ögonen utan runt dem i luften. När någon som starkt ogillar en annan person förändras det jag ser runt personerna. Även om de inte visar nått så syns det otroligt väl. Detta kan vara lite jobbigt, framför allt när det kommer till relationer. 

Det här är otroligt svårt att förklara, men efter att ha observerat detta nu i några år är det lättare att berätta hur mycket två människor gillar varandra genom att se hur deras energi reagerar än att fråga vad de tycker om varandra. Jag ogillar och har försökt attt inte få förutseende kring hur relationer ska förbättras och förändras, innan de själva vet något. 

Det braiga är att det faktiskt gör det möjligt för mig att veta vem jag faktiskt vill ha en “vibe” med, och inte bara vem jag vill övertyga mig själv är någon jag gillar att vara runt. Jag kliver bortanför det världsliga, prestationer och beteenden. Jag mötte till exempel en person som var så långt från samhällets rättesnören, men när jag såg energie såg jag något annat. Det tog några år innan jag visste att gränsa mig. För många fina själar ska inte jag rädda eller vara nära. De är här på sin resa och oftast ska den vara utan mig. 

7. KOMMER DU MED SANANINGEN?

Nej. Ingen kommer med din sanning mer än du. Ingen kommer med min sanning mer än jag. Om jag har sanningar om andra är det utifrån mig, men energin du visar i ditt energifält berättar saker du själv ibland inte vet. 

Resonans och vibration, det handlar om att grunda sig själv och förstå vilken energi du behöver vara i för att alltid kunna lysa. Vilka ord, vilken attityd, vad du vill smitta världen med för att kunna agera så som du vill leva. Men ditt energifält kan få stopp, blockeringar som behöver plockas bort för att det ska bli lättare för ditt andra flöde att vibrerar.

Semsterfeeling, nja inte i mig Men runt mig är det en fin period med mänsklighetens lugna energier. Därmed inte sagt att det ligger annat i luften.

De saker som gör dig lycklig återspeglas direkt i ditt energifält. Men energier från förr kan fastna eller en säkring eller två att gå när du överbelastar något perspektiv. Energin du ger av, matar världen runt dig med, står i proportion till den attityd du har. 

Det här är några av de frågor jag ofta får ombedd. Om du har ytterligare frågor, snälla fråga dem gärna – allt handlar om att jag vill dela med mig så du kan accepter fler delar i ditt ledarskap, vart du än ska. 

Till ditt ljusaste jag,

Rebecka

One thought on “7 svar, ger en bra vägledning

  1. Jätteintressant läsning!

    Jag kan ingenting om det du skriver men börjar mer och mer förstå hur olika energier påverkar, och vad min egen gör med mig…

    Försöker numera följa med i mitt eget flöde- men många gånger är det svårt att se förbi ”konventionerna” eller sättet man förväntas agera på om de inte riktigt stämmer överens…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.