Vägleder söndag och måndag

Vill bara berätta att jag vägleder söndag 21 juli och måndag 22 juli på Tarotguiderna. Ja, jag vet jag har ledigt, men jag kliver då livet kom emellan och jag är på hemmaplan några dagar till. Längtar så efter dig och era samtal.

Det gör mig inget, det är skönt att vara hemma. Men det roliga blir att jag nu kan få hjälpa kollegor och vägleda dig. Underbarat att få berätta om energierna som påverkar dig denna period utan att du behöver boka tid eller messa mig.


SÖNDAG 21 JULI KLOCKAN 08-10

MÅNDAG 22 JULI KLOCKAN 13-15

Du ringer som vanligt på Tarotguiderna och är det första gången du ringer är det helt okej att berätta det innan du börjar. Du berättar det du vill berätta, vi hjälps åt initialt. Sen lämnar vi resten åt det som ska komma fram. Det brukar lösa sig rätt bra.

Söndag 21 juli kl. 08-10 Måndag 22 juli k. 13-15

Du hittar nummer och information om mig och mina kollegor på www.tarotguiderna.se Läs gärna mer om mig på www.bybuteo.se Vill du följa mig på Facebook – varsågod så även Instagram. Rebecka Gabrielsson är jag och mitt ena företag som jag tror intresserar dig heter ByButeo. Just det. Jag är guide nummer #113

Varm kram

Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.